• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki saat sonra kan vereceğim bakalım sonucum kaç gelecek. Ama burada desteklenmek kafamdaki soru işaretine cevap bulabilmek çok güzel. İçim içime sığmıyor çok güzel hislermiş bunlar. Devamı gelsin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 Umarım öğleden sonra buraya güzel haberlerle geleceğim 🖤
Hayırlı haberler olsun inşallah . Bekliyoruz yaz bizede sonucu ☺️

Kizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
Canım selamlar benim de kimyasal olmuştu sonrasında histeroskopi yapıldı korkulacak hiçbir şey yok yumurta toplama işlemi gibi düşün belki de daha kısa sürüyor sonra da ikinci reglinde tedaviye başlanıyor tekrar bu işlemde bazen çizik atılıyor ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor

İki saat sonra kan vereceğim bakalım sonucum kaç gelecek. Ama burada desteklenmek kafamdaki soru işaretine cevap bulabilmek çok güzel. İçim içime sığmıyor çok güzel hislermiş bunlar. Devamı gelsin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 Umarım öğleden sonra buraya güzel haberlerle geleceğim 🖤
Rabbim çok büyük Meryem suresi dinle , elin karnında Ayetel Kürsi oku kuzum , hayırlı haberlerini bekliyorum 🤲💞

Kizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
Canım benim 10 Mayıs'ta yumurtalarim toplandı 29 Mayıs'ta histereskopi oldum anestezili yapıyorlar rahmim de doğuştan şekil bozukluğu , polipler ve myomlar vardı onlar düzeltildi , bir de Bülent hoca çizik atmış sağ olsun normalde 20 dk yarım saatlik operasyon ben 2 saat kadar kaldım sonrasında hiç bir ağrım olmadı ki sadece çok az minnak bir lekelenme dışında hiç korkulacak bir şey yok yani aksine rahmin tertemiz olacak ve tutma şansı yükselecek öyle düşün belki de tüp bebek olmadan hamile kalabileceksin ki örnekleri çok hakkında hayırlısı olsun Rabbim korkularının yerine mutluluk göz yaşları versin inşaAllah🤲💞

Bir de nacizane tavsiyem olacak kızlar lütfen benim gibi hataya düşüp erkenden yaptırmayın testi 6.gün başladım ve 2 gün arayla 5 kere kan verdim damar sertleşti kan gelmedi elimin üstünden aldılar ki onun da acısı günlerce geçmedi ve 88 TL den 5 adet test parası da cabası🤦‍♀️12.gün demelerinin gerçekten bir sebebi var değerler bile 12.günden sonra düzene giriyor ❤️

gayet guzel canim hayirli olsun. doktorunla gorustun mu. Allah kucagina almayida nasip etsin saglikla
Doktoruma attım sonucu cevap bekliyorum. O aslında için rahat olsun demişti 7. Gün 52, 9. Gün 111 çıkmıştı çünkü dayanamadım yaptım tekrar 11. Gün 188 çıktı( farklı hastanede) ama 13. Gün aynı hastanede 324 çıkınca yavaş ilerliyor gibi geldi. İnşallah tutunur.

Doktoruma attım sonucu cevap bekliyorum. O aslında için rahat olsun demişti 7. Gün 52, 9. Gün 111 çıkmıştı çünkü dayanamadım yaptım tekrar 11. Gün 188 çıktı( farklı hastanede) ama 13. Gün aynı hastanede 324 çıkınca yavaş ilerliyor gibi geldi. İnşallah tutunur.
o farklinhastanede yaptigin icin oyle cikmis zaten 2 kat artmasina gerek yok %60 artsa yeterli. artik rahat ol. insallah hamilesin canim keseyide gorur kalp atislarini da duydun mu kucagina almak kaliyo insalalh😊

Ben de bugün tekrar kan verdim. 9. Gün 190 çıkmıştı doktorum 4 gün sonra yaptır değerin iyi 2 güne gerek yok demişti. Bugün 13. Gün 870 çıkmış. Çok şükür artış iyi. Kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi. Ama beklemesi çok zor acaba her şey yolunda mı kalp atışı duyulacak mı diye çok geriliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herkese merhaba, 20 temmuzda dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 7. Günü idrarda pozitifi görünce kan verdim 52 çıktı. İki gün sonra 9. Günde 111 olmuştu değer. Doktorum gayet güzel ikiye katlamış dedi. 11. Gün tekrar test verdim fakat başka bir laboratuvarda vermek zorunda kaldım 188 olmuş %70 artış var ikiye katlamamış. Yarın yani 13. gün tekrar vereceğim aynı laboratuvarda ikiye katladı mı diye bakacağım. Farklı hastanelerde böyle oynamalar normal mi? Daha önce yaşayan var mı?
Benim ilk tedavimdeki hamileligimde oyle olmuştu canim. Hep yuzde 70 yuzde 80 artmisti. Hic ikiye katlamamisti. Bazi kadinlarda oyle olabiliyormus. Insallah seninde oyledir icini ferah tut.

Back