• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 temmuzda transfer oldum .az önce peceteye silince hafif pembemsi kahverengi akınti geldi.öyle olan var mi
Ben varım 7. Gün lekelenme seklinde kanamam oldu. Gün boyu ara ara tekrarladı bir de çok şiddetli kasık ağrısı oldu. Şu an 14 gün oldu pozitifi gördüm. Katlanması da iyi gidiyor çok şükür.

Ben varım 7. Gün lekelenme seklinde kanamam oldu. Gün boyu ara ara tekrarladı bir de çok şiddetli kasık ağrısı oldu. Şu an 14 gün oldu pozitifi gördüm. Katlanması da iyi gidiyor çok şükür.
Aynen bende de sanki adet olcakmisim gibi agri ara ara geliyor
İnşallah bende pozitif gorurum
Şükür inşallah katlanmaya devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Benim test günüm 8 i (14.gün)

Aynen bende de sanki adet olcakmisim gibi agri ara ara geliyor
İnşallah bende pozitif gorurum
Şükür inşallah katlanmaya devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanamadan kaç gün sonra test yaptınız
Benim test günüm 8 i (14.gün)
Ben dayanamadım 7. Gün predictor erken gebelik testi yaptım orda çıktı. Doktorum 10. Gün demişti ama bizim sağlık ocağı perşembe yarım gün diye kan almıyomuş o yüzden 9. Gün kan verdim

Ben dayanamadım 7. Gün predictor erken gebelik testi yaptım orda çıktı. Doktorum 10. Gün demişti ama bizim sağlık ocağı perşembe yarım gün diye kan almıyomuş o yüzden 9. Gün kan verdim
Çok sordum ama 🙈
Kaçıncı gün embiriyosu
Benim 2 adet 2.gün embiriyosu transfer edildi
Bende yapsam çıkar mi acaba

25 temmuzda transfer oldum .az önce peceteye silince hafif pembemsi kahverengi akınti geldi.öyle olan var mi
Merhaba ben de 25 temmuzda transfer oldum bugün çok fazla ağrılarım var lekelenme henüz olmadı ama ağrıların olması bile beni mutlu ediyor açıkçası . Siz ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz

Test günüm 8 i ama belki yarin prediktor erken testten yaparım.
Lekelenmeye sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Herşeyden nem kapiyoruz hakkimizda hayirlisi
Benim oğlumda da tam adet gunumde lekellenme olmuştu ertesi gün idrarda ve kanda çıkmıştı
O normal gebelikti.

Test günüm 8 i ama belki yarin prediktor erken testten yaparım.
Lekelenmeye sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Herşeyden nem kapiyoruz hakkimizda hayirlisi
Benim oğlumda da tam adet gunumde lekellenme olmuştu ertesi gün idrarda ve kanda çıkmıştı
O normal gebelikti.
5. Gün embriyosu benimki ayın 5 inde test yap demişti doktor lekelenme iyidir herhalde bende olsa sevinirim sanırım 😀

Back