- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.461
Canım ağlasakta üzülsekte sonuç değişmiyor malesef.Bir şekilde yeniden başlamamız gerekiyor .Hele tüp bebekten başka çaren yoksa.Rabbim ol deyince olur.Duadam başka çaremiz yokBu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandımEşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..
Bu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandımEşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..
Bende kurtaj oldum canim kalinlik son muayenede 11 di ondan 3gun sonrada transfer oldum kalinlasiyorsa kurtajla alakasi yok kurtaj sonrasi yapisiklik olduysa zaten kalinlasmaz icini ferah tutKızlar bir de şunu sorayım, daha önce bir kürtajım olmuştu. Acaba bu ilk transferimin tutmamasının sebebi bu mu diye düşünmeden duramıyorum. Rahim duvarı inceliyormuş ya. Ama sonuçta duvar kalınlaştı ki transfer yapıldı değil mi? Yani oturdum şimdi kendimi suçluyorum. Kürtaj olup da hamile kalabilen var mı acaba?
Kac gun oldu ?
Ben ilk denememde progestoronu biraktitan 3 gun sonra oldum seninki de gelir bir haftaya
Çok teşekkür ederim, kalınlaşma oluyor. Hsg çekimim ve oral histereskopim de temiz çıktı. Diyorum ya dr a gidiyoruz, güle oynaya dönüyoruz oh herşey çok güzelmiş diye. Sonra elimizde koca bi sıfırBende kurtaj oldum canim kalinlik son muayenede 11 di ondan 3gun sonrada transfer oldum kalinlasiyorsa kurtajla alakasi yok kurtaj sonrasi yapisiklik olduysa zaten kalinlasmaz icini ferah tut
Embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?Çok teşekkür ederim, kalınlaşma oluyor. Hsg çekimim ve oral histereskopim de temiz çıktı. Diyorum ya dr a gidiyoruz, güle oynaya dönüyoruz oh herşey çok güzelmiş diye. Sonra elimizde koca bi sıfır
Dr umuz öyle bir şeyi şu anda gerekli görmüyorum dedi. Ailede bunu destekleyecek bir öykü veya daha başka doneler arıyorlar sanırım. Ama 2. Transfer öncesi bence bi araştırma yapmalılar. Yani öyle oluyordur heralde. Yoksa yine aynı sonuçla karşılaşırız. Dr. u iyice sıkıştırıcam bu sefer. Soru yağmuruna tutucam. Acele getirmiycem böyle ayaküstü.Embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?
Saol canım Allah razı olsun.doktorumla telefonda konuştuk sağlıksız gebelik dedi.sali gunu yüz yüze görüşeceğizYaa canım ciddi misin , çok üzüldümNeden böyle olmuş peki , birşey söylemedi mi doktorun ?Ama tekrar yükselmiş , neden öyle oluyor ki .Rabbim sabır versin sana , dua edeceğim senin için
Teşekkür ederim insallahİnşallah sağlıkla geçireceğin bir süreç olur
2 si aynı yerde 3.su farkli yerde çünkü merkez kapali.normalde salı gel dediler de ben bugün yaptirdimAyni yerde yaptirdin dmi benimde fsrkli yerde dusuk cikmisti 2gun sonra tekrar ver ve ona gore birak bence doktorum devam et dedigi halde ben ilaclari kullanmadm ertesi gun tekrar kan ver dedi verdigimde yukselmisti ilaclari tekrar kullanmaya basladm tabi dr soylemedim birakdigimive kalp atisini bile duyduk bir daha baktirmakta fayda var Allahtan umit kesilmez
Bilmiyorum ki canim geçen sene 50 ydi betam embriyo bile göründü bu 243 ile başladı ama başlamadan bitti.sali gunu görüşeceğim doktorumlaAy çok üzüldüm canım ya ilk değerin de çok güzel yüksekti sebep ne ki ya
Bir de ben haşimato hastasıyım 1 yıldır. Yani tiroidim var ama kontrollerimi iyi bir endokrin uzmanında yaptırıyorum ve düzenli ilaç kullanıyorum. O yüzden değerlerim iyi düzeyde. Böylece taze transfer yapılmıştı. Yine de tiroid etkiler mi bilmiyorumBende kurtaj oldum canim kalinlik son muayenede 11 di ondan 3gun sonrada transfer oldum kalinlasiyorsa kurtajla alakasi yok kurtaj sonrasi yapisiklik olduysa zaten kalinlasmaz icini ferah tut
İlk denemede genellikle önermiyorlar pgt yi . Ama sizin rahimde sıkıntı yokmuş embriyo kaynaklı olabilir sıkıntı .Dr umuz öyle bir şeyi şu anda gerekli görmüyorum dedi. Ailede bunu destekleyecek bir öykü veya daha başka doneler arıyorlar sanırım. Ama 2. Transfer öncesi bence bi araştırma yapmalılar. Yani öyle oluyordur heralde. Yoksa yine aynı sonuçla karşılaşırız. Dr. u iyice sıkıştırıcam bu sefer. Soru yağmuruna tutucam. Acele getirmiycem böyle ayaküstü.
Canim degerinin 5in altinda yani negatif olmasi gerekiyo o yuzden bu kadar surmusturilaçları bırakalı 5 gün oldu . En son ilacı bıraktığım gün değerim 8 e düşmüştü ama hala olamadım .
Dr. a yine bir sorayım. Tüp bebek merkezinde yaparlar herhalde değilmi?İlk denemede genellikle önermiyorlar pgt yi . Ama sizin rahimde sıkıntı yokmuş embriyo kaynaklı olabilir sıkıntı .
Bazı merkezler kendi bünyelerinde yapıyor bazıları dış merkeze gönderiyorDr. a yine bir sorayım. Tüp bebek merkezinde yaparlar herhalde değilmi?
Ben de korkmaya başladım en son değerim 267 Di daha verme kan dedi doktorum ne olur bilmiyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz çoçuklarımıza canım çok üzüldüm yaBilmiyorum ki canim geçen sene 50 ydi betam embriyo bile göründü bu 243 ile başladı ama başlamadan bitti.sali gunu görüşeceğim doktorumla
Aman sakın korkma canim sag salim alirsin kucağına insallah.senin değerlerin hep arttı o yüzden bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle.benim daha ikinci testte düştü değer zaten hazırlamıştım kendimi kötü habere nitekim 3.de artmadı 2 katı.herseyin hayırlısıBen de korkmaya başladım en son değerim 267 Di daha verme kan dedi doktorum ne olur bilmiyorum inşallah tez zamanda kavuşuruz çoçuklarımıza canım çok üzüldüm ya
Evet 4 bucuk yaşında kızım[/QUOTE]Doğum yaptınız mı devam etti mi hamileliğiniz destek çok iyi geldi bana ben başta çok stres yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?