- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.421
Oo siz iyi beklemişsiniz ben 7. Gün yapmıştım12. Gün . Çok teşekkürler hepimiz için :)
Hayırlı haberler olsun inşallah . Bekliyoruz yaz bizede sonucuİki saat sonra kan vereceğim bakalım sonucum kaç gelecek. Ama burada desteklenmek kafamdaki soru işaretine cevap bulabilmek çok güzel. İçim içime sığmıyor çok güzel hislermiş bunlar. Devamı gelsin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederimUmarım öğleden sonra buraya güzel haberlerle geleceğim
Canım selamlar benim de kimyasal olmuştu sonrasında histeroskopi yapıldı korkulacak hiçbir şey yok yumurta toplama işlemi gibi düşün belki de daha kısa sürüyor sonra da ikinci reglinde tedaviye başlanıyor tekrar bu işlemde bazen çizik atılıyor ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyorKizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
Rabbim çok büyük Meryem suresi dinle , elin karnında Ayetel Kürsi oku kuzum , hayırlı haberlerini bekliyorumİki saat sonra kan vereceğim bakalım sonucum kaç gelecek. Ama burada desteklenmek kafamdaki soru işaretine cevap bulabilmek çok güzel. İçim içime sığmıyor çok güzel hislermiş bunlar. Devamı gelsin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederimUmarım öğleden sonra buraya güzel haberlerle geleceğim
Canım benim 10 Mayıs'ta yumurtalarim toplandı 29 Mayıs'ta histereskopi oldum anestezili yapıyorlar rahmim de doğuştan şekil bozukluğu , polipler ve myomlar vardı onlar düzeltildi , bir de Bülent hoca çizik atmış sağ olsun normalde 20 dk yarım saatlik operasyon ben 2 saat kadar kaldım sonrasında hiç bir ağrım olmadı ki sadece çok az minnak bir lekelenme dışında hiç korkulacak bir şey yok yani aksine rahmin tertemiz olacak ve tutma şansı yükselecek öyle düşün belki de tüp bebek olmadan hamile kalabileceksin ki örnekleri çok hakkında hayırlısı olsun Rabbim korkularının yerine mutluluk göz yaşları versin inşaAllahKizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
İki gün önce 188 di. Bugün sonucum 324 olmuş. Nasıl sizce bir terslik mi var?Rabbim çok büyük Meryem suresi dinle , elin karnında Ayetel Kürsi oku kuzum , hayırlı haberlerini bekliyorum
%72 artmış bence gayet güzel bugün kaçıncı gün ?İki gün önce 188 di. Bugün sonucum 324 olmuş. Nasıl sizce bir terslik mi var?
Transfer gününü saymazsak 13. Gün%72 artmış bence gayet güzel bugün kaçıncı gün ?
Rabbim kat kat sağlıklı bir şekilde arttırsın inşaAllah canım stres yapmanı kafana takmani gerektirecek bir şey yok benim 8.günden 10.güne %66 arttıTransfer gününü saymazsak 13. Gün
Testlere devam edeyim değil mi? Doktora sordum bakalım o ne diyecekRabbim kat kat sağlıklı bir şekilde arttırsın inşaAllah canım stres yapmanı kafana takmani gerektirecek bir şey yok benim 8.günden 10.güne %66 arttı
Belki bir kere daha ister kuzumTestlere devam edeyim değil mi? Doktora sordum bakalım o ne diyecek
gayet guzel canim hayirli olsun. doktorunla gorustun mu. Allah kucagina almayida nasip etsin sagliklaİki gün önce 188 di. Bugün sonucum 324 olmuş. Nasıl sizce bir terslik mi var?
Doktoruma attım sonucu cevap bekliyorum. O aslında için rahat olsun demişti 7. Gün 52, 9. Gün 111 çıkmıştı çünkü dayanamadım yaptım tekrar 11. Gün 188 çıktı( farklı hastanede) ama 13. Gün aynı hastanede 324 çıkınca yavaş ilerliyor gibi geldi. İnşallah tutunur.gayet guzel canim hayirli olsun. doktorunla gorustun mu. Allah kucagina almayida nasip etsin saglikla
o farklinhastanede yaptigin icin oyle cikmis zaten 2 kat artmasina gerek yok %60 artsa yeterli. artik rahat ol. insallah hamilesin canim keseyide gorur kalp atislarini da duydun mu kucagina almak kaliyo insalalhDoktoruma attım sonucu cevap bekliyorum. O aslında için rahat olsun demişti 7. Gün 52, 9. Gün 111 çıkmıştı çünkü dayanamadım yaptım tekrar 11. Gün 188 çıktı( farklı hastanede) ama 13. Gün aynı hastanede 324 çıkınca yavaş ilerliyor gibi geldi. İnşallah tutunur.
Ay ne güzel şeyler söylüyorsunuz inşallah güzel olacak çok inanıyorumo farklinhastanede yaptigin icin oyle cikmis zaten 2 kat artmasina gerek yok %60 artsa yeterli. artik rahat ol. insallah hamilesin canim keseyide gorur kalp atislarini da duydun mu kucagina almak kaliyo insalalh
Benim ilk tedavimdeki hamileligimde oyle olmuştu canim. Hep yuzde 70 yuzde 80 artmisti. Hic ikiye katlamamisti. Bazi kadinlarda oyle olabiliyormus. Insallah seninde oyledir icini ferah tut.Herkese merhaba, 20 temmuzda dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 7. Günü idrarda pozitifi görünce kan verdim 52 çıktı. İki gün sonra 9. Günde 111 olmuştu değer. Doktorum gayet güzel ikiye katlamış dedi. 11. Gün tekrar test verdim fakat başka bir laboratuvarda vermek zorunda kaldım 188 olmuş %70 artış var ikiye katlamamış. Yarın yani 13. gün tekrar vereceğim aynı laboratuvarda ikiye katladı mı diye bakacağım. Farklı hastanelerde böyle oynamalar normal mi? Daha önce yaşayan var mı?
Doğum yaptınız mı devam etti mi hamileliğiniz destek çok iyi geldi bana ben başta çok stres yapmıştımBenim ilk tedavimdeki hamileligimde oyle olmuştu canim. Hep yuzde 70 yuzde 80 artmisti. Hic ikiye katlamamisti. Bazi kadinlarda oyle olabiliyormus. Insallah seninde oyledir icini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?