Canım teselli cümleleri insanı bu süreçte daha çok gerebilşyor embiryo kalitesi nasıldı canım

Sizin az tutmuş gerçekten bizim 18 buldu neredeyse ilaçlar falan en çok ilaçlar tuttu zaten

Bizde aynı durumdayız 3 yıldır herşey iyi sebebi belli olmayan dediler dediğin gibi kimse anlamıyor birde üstüne çevrende kendi kendine hamile kalıyor herkes hatta kimisi düşünmeye de yeni başlamıştık falan gibi dalga geçer gibi konuşuyor bitecek inş bu günlerimiz bizim de kucagımız dolacak ama binbir sıkıntıyla bizim de sınavımız buymuş deyip sıkıyoruz dişimizi

Canım teselli cümleleri insanı bu süreçte daha çok gerebilşyor embiryo kalitesi nasıldı canım
kalite ile ilgili bişey demediler.5 embriyodan 3.güne ilk ulaşan iyi olanı transfer etmişti.diğer 4ünden 1 tanesi 5.güne sağlıklı ulaştı.donduruldu.ağustos adeti ile o transfer edilecek.bu aşamayı yaşayan bilen varmı.kaç günde transfer yapılıyor.

Merhaba adaşım senin sonuçlanmış mıydı acaba

inşallah o tutar canım

Canım tahlil yaptın mı

başka çaremiz yok ne yazıkki.biz uğraşıp çabalayıp sahip olucaz.başkaları istemiyordum oldu,daha erkendi diyor kafayı yiyorum.şuan değil bi kaç ay sonra istiyordum diyo.bi komşum evlendi ilk ayı hamile kaldı.bi başka komşum 1,5 yıl sonra hamile kaldı.ve ben ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım, düşük yaptım iğne ile.bu 1,5 yılda hamile kalan komşumda benimle aynı gebelik haftasında düşük tehlikesi atlattı.ben düşük yaptıktan 1 yıl sonra oluyor bunlar.evime girdi çıktı karnını tuttu iki büklüm gezdi evimde.başka yerde gördüğümde gayet iyiydi.bende nazlanıyordu.beni anlaması gerekirken inadına gözüme soktu ben hamileyim kaybetmedim diye.suan konuşmuyorum.ve bu yan komşum.bebeğin ağlama seslerini duyuyorum sürekli.

Bizim de 15+ 15 pgt 30 u gecti maddi manevi yedi bizi bu cocuklar daha dogmadan saglikli hayirlisiyla kucagimiza alalimda
Maşallah sizin daha çok tutmuş evet çok pahalı bir yerde parasını geçiyoruz çektiğimiz o kadar sıkıntılar acılar inş boşa gitmez hiç bişey gerçekten çok yorucu bir süreç

Allah sabır versin canım kime anlatabilirsin ki yaşamayan bilmiyor gerçekten acısını ne diyim Allah ıslah etsin başkasının gözüne sıkana kadar şükredip olana sahip çıksana ama neden böyle yapıyorlar gerçekten anlaması zor

bir bilsem.insanlar çok anlayışsız.çok yoruldum artık.iki yıldır 5 aşılama 1 tüp bebek boşa gitti.birde korona yüzünden ertelenmişti.normalde nisanda transfer olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…