• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarımda ağrılar var devamlı olarak bunu iyiye yormak istiyorum ama tedaviye başladığım ilk günden beri ilaçların etkisiyle kasik ağrılarım var o yüzden ayırt edici bir belirti değil benim için
Yine aynı şekilde goguslerde ağrı ve dolgunluk var
Sıcak basması yaşıyorum
Sık idrara çıkma
Ve bugünde midemde ekşime değişik bir duygu var. Bunların hepsi psikolojik olabilir ilaçlardan olabilir. Kotusune hazırım iyisini bekliyorum 😍😍🙏 bugün 5. Günüm .. sizin kaçıncı gününüz acaba
Benimde 5. Günüm bu sabah sol kasıkta iğne batarcasına ağrı girip çıkıyor birde afedersiniz ama beyazımsı şefaf karışık akıntı var hafif aslında fitilde kullanmıyorum iğnesini kullanıyorum. Açıkcası korkmaya başladım enfeksiyon mu yoksa tutmama belirtisimi anlayamıyorum. Aşılama sürecinde de bu şekil olmuştu ama tutmadı üçüde. Artık hayırlısı diyorum 😔

Benimde 5. Günüm bu sabah sol kasıkta iğne batarcasına ağrı girip çıkıyor birde afedersiniz ama beyazımsı şefaf karışık akıntı var hafif aslında fitilde kullanmıyorum iğnesini kullanıyorum. Açıkcası korkmaya başladım enfeksiyon mu yoksa tutmama belirtisimi anlayamıyorum. Aşılama sürecinde de bu şekil olmuştu ama tutmadı üçüde. Artık hayırlısı diyorum 😔
Benimde 5. Günüm hiç bi belirtim yok 😔 cuma günü idrar testimi yapsam acaba diyorum 🤔

Canım Rabbim yardımcın olsun çok zor yaşadıklarımız ama insanların seni anlamasını bekleme en kolay şey eleştirmek. İsterken doğru istemek lazım benim 5 yaşında genetik kas erimesi hastalığı olan bir kızım var doğal yollarla hamile kalmıştım ona ama sağlık sorunu var. Biz çocuğumuzun gözümüzün önünde erimesini izliyoruz inan bana çok zor ama insanlar yok çocuğa bakamıyorsun ondan yürüyemiyo beceremiyorsun filan diye o kadar üzdülerki beni. Hastalığının tanısı koyulup da aslında çok ağır bir durumu olduğu ortaya çıkana kadar kendi akrabalarım bile benim beceriksiz anne olduğum için çocuğumun bu durumda olduğunu ima ettiler sürekli bana. Biraz uzun oldu biliyorum ama demek istediğim insanlar her yerde aynı acımasızlar. Onların dediğine bakmadan sen Rabbinle konuş. Biraz zor oldu ama hayat bana bunu öğretti.
geçmiş olsun.teşekkür ederim.

Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin insaAllah bizimde emeklerimizi bosa cikarmasin insaAllah...
amin canım inşallah duam sizlerle ,burada bekleyen tüm arkadaşlarıma da nasip olsun,
güzel güzel haberlerle dolsun burası
hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım,kucağımız dolsun en hayırlı vakitte:dua::dua:

Benimde 5. Günüm hiç bi belirtim yok 😔 cuma günü idrar testimi yapsam acaba diyorum 🤔
Bence erken test yapma bende zaten testlere karşı bi fobi oluştu😕 benimde bugün sol kasıkta var ama oda belirti demiyorum bide aşılamalarımda da zaten bu olmuştu ama negatif gördüm nedense şuan çok korkuyorum.

Bence erken test yapma bende zaten testlere karşı bi fobi oluştu😕 benimde bugün sol kasıkta var ama oda belirti demiyorum bide aşılamalarımda da zaten bu olmuştu ama negatif gördüm nedense şuan çok korkuyorum.
Bende uzulceksem üzüleyim bir an önce umutlanmayayım boş yere diyorum. Benim 2 kimyasalım oldu ilk kimyasalda değerim 3000 lere ulasmisti. Değerim güzel gidiyordu hep belim agriyo du o zamanlar

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime🥰
Allah hepimize nasip
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime🥰
Rica ederim :) İnşallah en yakın zamanda positif sonuç alırsın 🥰

Back