- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.061
Evde test yapmadın mı hiç cnmYarın test günüm canım 10 gün oldu bugün tek embriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde test yapmadın mı hiç cnmYarın test günüm canım 10 gün oldu bugün tek embriyo
Canım benim Allah yüzünü güldürsün hayırlısıyla güzel haber al inşallahYarın test günüm canım 10 gün oldu bugün tek embriyo
Canim çok teşekkür ederimcanım gözün aydın
sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canım darısı biziCanim çok teşekkür ederim
Darısı isteyen herkese olsun insallah
Sadece sabır ve dua canim.İnşallah canım darısı bizi
seni görünce böyle içim kıpır kıpır oldu
Benimde 5. Günüm bu sabah sol kasıkta iğne batarcasına ağrı girip çıkıyor birde afedersiniz ama beyazımsı şefaf karışık akıntı var hafif aslında fitilde kullanmıyorum iğnesini kullanıyorum. Açıkcası korkmaya başladım enfeksiyon mu yoksa tutmama belirtisimi anlayamıyorum. Aşılama sürecinde de bu şekil olmuştu ama tutmadı üçüde. Artık hayırlısı diyorumKasıklarımda ağrılar var devamlı olarak bunu iyiye yormak istiyorum ama tedaviye başladığım ilk günden beri ilaçların etkisiyle kasik ağrılarım var o yüzden ayırt edici bir belirti değil benim için
Yine aynı şekilde goguslerde ağrı ve dolgunluk var
Sıcak basması yaşıyorum
Sık idrara çıkma
Ve bugünde midemde ekşime değişik bir duygu var. Bunların hepsi psikolojik olabilir ilaçlardan olabilir. Kotusune hazırım iyisini bekliyorum bugün 5. Günüm .. sizin kaçıncı gününüz acaba
Canım çok sevindim süper hayırlı olsun :)Kızlar sonucum 243 cikti.insallah katlanarak artar.
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Amin inş canımCanım benim Allah yüzünü güldürsün hayırlısıyla güzel haber al inşallah
saol kuzum benim inşallah değerim katlanır:)Canım çok sevindim süper hayırlı olsun :)
Benimde 5. Günüm hiç bi belirtim yok cuma günü idrar testimi yapsam acaba diyorumBenimde 5. Günüm bu sabah sol kasıkta iğne batarcasına ağrı girip çıkıyor birde afedersiniz ama beyazımsı şefaf karışık akıntı var hafif aslında fitilde kullanmıyorum iğnesini kullanıyorum. Açıkcası korkmaya başladım enfeksiyon mu yoksa tutmama belirtisimi anlayamıyorum. Aşılama sürecinde de bu şekil olmuştu ama tutmadı üçüde. Artık hayırlısı diyorum
geçmiş olsun.teşekkür ederim.Canım Rabbim yardımcın olsun çok zor yaşadıklarımız ama insanların seni anlamasını bekleme en kolay şey eleştirmek. İsterken doğru istemek lazım benim 5 yaşında genetik kas erimesi hastalığı olan bir kızım var doğal yollarla hamile kalmıştım ona ama sağlık sorunu var. Biz çocuğumuzun gözümüzün önünde erimesini izliyoruz inan bana çok zor ama insanlar yok çocuğa bakamıyorsun ondan yürüyemiyo beceremiyorsun filan diye o kadar üzdülerki beni. Hastalığının tanısı koyulup da aslında çok ağır bir durumu olduğu ortaya çıkana kadar kendi akrabalarım bile benim beceriksiz anne olduğum için çocuğumun bu durumda olduğunu ima ettiler sürekli bana. Biraz uzun oldu biliyorum ama demek istediğim insanlar her yerde aynı acımasızlar. Onların dediğine bakmadan sen Rabbinle konuş. Biraz zor oldu ama hayat bana bunu öğretti.
Yok canım yapmadım idrar testlerinde öncesinde çok çıkmıyor üzülürüm sonra diye yapmadım yarın bile kan vermeye korkuyorum açıkcasıEvde test yapmadın mı hiç cnm
Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin insaAllah bizimde emeklerimizi bosa cikarmasin insaAllah...Kızlar sonucum 243 cikti.insallah katlanarak artar.
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
amin canım inşallah duam sizlerle ,burada bekleyen tüm arkadaşlarıma da nasip olsun,Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin insaAllah bizimde emeklerimizi bosa cikarmasin insaAllah...
Bence erken test yapma bende zaten testlere karşı bi fobi oluştu benimde bugün sol kasıkta var ama oda belirti demiyorum bide aşılamalarımda da zaten bu olmuştu ama negatif gördüm nedense şuan çok korkuyorum.Benimde 5. Günüm hiç bi belirtim yok cuma günü idrar testimi yapsam acaba diyorum
Bende uzulceksem üzüleyim bir an önce umutlanmayayım boş yere diyorum. Benim 2 kimyasalım oldu ilk kimyasalda değerim 3000 lere ulasmisti. Değerim güzel gidiyordu hep belim agriyo du o zamanlarBence erken test yapma bende zaten testlere karşı bi fobi oluştu benimde bugün sol kasıkta var ama oda belirti demiyorum bide aşılamalarımda da zaten bu olmuştu ama negatif gördüm nedense şuan çok korkuyorum.
Allah hepimize nasipÇok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime
Rica ederim :) İnşallah en yakın zamanda positif sonuç alırsınÇok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime
Snde belirti varmiydi cnm bide 12.gunmu test yaptinKızlar gününüzden önce test yapmayın sabır ve dua ile bekleyin