• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah kızlar çok sağolun Desteğiniz için . Ne yerdeyim ne gökte . Böyle değer az artıp sonra yükselen var mıdır acaba ? Umut arıyorum kendime sanırım
Tabii ki var kuzum hatta bununla ilgili topicler bile var bol bol dua et Rabbim mucize versin inşallah ümitsizliğe kapılma n'olur Allah büyük hem de çok büyük 🤲

Tabii ki var kuzum hatta bununla ilgili topicler bile var bol bol dua et Rabbim mucize versin inşallah ümitsizliğe kapılma n'olur Allah büyük hem de çok büyük 🤲

Sağol kuzum ama maalesef dün değerim 27 küsüre düştü , yarın tekrar yaptıracağım o da doktor istediği için . Yoksa bu saatten sonra Yükseleceğinden değil .Allah sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah 🤲

Sağol kuzum ama maalesef dün değerim 27 küsüre düştü , yarın tekrar yaptıracağım o da doktor istediği için . Yoksa bu saatten sonra Yükseleceğinden değil .Allah sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah 🤲
Hepimiz bu yola büyük umutlarla giriyoruz , Rabbim hayırlısını versin kuzum dua edelim başka çaremiz yok 🤲

Ayy çok sevindim canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏nasıl bi surec bekliyo beni ve toplamda nekadr harca yaptınız kredi cekecem ondan zahmet olmazsa detaylıca anlatirmisin🥰
Amin inşallah 😀 allah isteyen herkese nasip etsin. Biz 8000 tüp bebek ödedik ilaçlar hariç. 3000 civarı ilaç tuttu. Ama tabii herkeste ilaç dozu farklı olabiliyor. Bide tüp bebek başladıktan sonra muayene ücreti yok, hergün gitsende fark etmiyor. Muayene ücreti normalde iki haftada bir 200. Başka yerler nasıl bilmiyorum çünkü gitmedim.
Yeni evli sayılırız bir sene oldu. 37 yaşındayım aslında ben yaşımdan korkup gittim ama bizde erkek faktörü var. Tedavide ben zorlanmadım. Herkeste farklı olabiliyor. 24 yumurta toplandı bende o yüzden dondurulmuş transfer yapıldı yani bi iki ay dinlendim. İlki dedim gibi tutmadı nisanda yapmıştık. İkinci deneme şimdi temmuzda daha kolay oldu naturel transfer oldu. Çok az ilaç kullandım. Detaylı yazdım inşallah sıkmamıştırım :)

Back