- 20 Aralık 2014
- 60
- 70
- 88
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.041
Benim fsh çok yüksek amh da çok düşük o yüzden 2 kere opu oldum ancak 8 embriyo toplanabildi. Bide üstüne pgt yapıldı derken 40bin tuttu.Bizim de 15+ 15 pgt 30 u gecti maddi manevi yedi bizi bu cocuklar daha dogmadan saglikli hayirlisiyla kucagimiza alalimda
Canım Rabbim yardımcın olsun çok zor yaşadıklarımız ama insanların seni anlamasını bekleme en kolay şey eleştirmek. İsterken doğru istemek lazım benim 5 yaşında genetik kas erimesi hastalığı olan bir kızım var doğal yollarla hamile kalmıştım ona ama sağlık sorunu var. Biz çocuğumuzun gözümüzün önünde erimesini izliyoruz inan bana çok zor ama insanlar yok çocuğa bakamıyorsun ondan yürüyemiyo beceremiyorsun filan diye o kadar üzdülerki beni. Hastalığının tanısı koyulup da aslında çok ağır bir durumu olduğu ortaya çıkana kadar kendi akrabalarım bile benim beceriksiz anne olduğum için çocuğumun bu durumda olduğunu ima ettiler sürekli bana. Biraz uzun oldu biliyorum ama demek istediğim insanlar her yerde aynı acımasızlar. Onların dediğine bakmadan sen Rabbinle konuş. Biraz zor oldu ama hayat bana bunu öğretti.bir bilsem.insanlar çok anlayışsız.çok yoruldum artık.iki yıldır 5 aşılama 1 tüp bebek boşa gitti.birde korona yüzünden ertelenmişti.normalde nisanda transfer olacaktı.
Haklısın ama bu insanlara inat sabredicez ve rabbim inş bizim de yüzümüzü güldürecekbir bilsem.insanlar çok anlayışsız.çok yoruldum artık.iki yıldır 5 aşılama 1 tüp bebek boşa gitti.birde korona yüzünden ertelenmişti.normalde nisanda transfer olacaktı.
Maşallah rabbim boşa göndermesi inşBenim fsh çok yüksek amh da çok düşük o yüzden 2 kere opu oldum ancak 8 embriyo toplanabildi. Bide üstüne pgt yapıldı derken 40bin tuttu.
Rabbim şifa versin inş gerçekten sizin durumunuz da zor rabbim size de sabır versin herkesin sınavı başka başka rabbim evlatlarımıza sınamasın inşCanım Rabbim yardımcın olsun çok zor yaşadıklarımız ama insanların seni anlamasını bekleme en kolay şey eleştirmek. İsterken doğru istemek lazım benim 5 yaşında genetik kas erimesi hastalığı olan bir kızım var doğal yollarla hamile kalmıştım ona ama sağlık sorunu var. Biz çocuğumuzun gözümüzün önünde erimesini izliyoruz inan bana çok zor ama insanlar yok çocuğa bakamıyorsun ondan yürüyemiyo beceremiyorsun filan diye o kadar üzdülerki beni. Hastalığının tanısı koyulup da aslında çok ağır bir durumu olduğu ortaya çıkana kadar kendi akrabalarım bile benim beceriksiz anne olduğum için çocuğumun bu durumda olduğunu ima ettiler sürekli bana. Biraz uzun oldu biliyorum ama demek istediğim insanlar her yerde aynı acımasızlar. Onların dediğine bakmadan sen Rabbinle konuş. Biraz zor oldu ama hayat bana bunu öğretti.
Rabbim tez zamanda şifasını versinCanım Rabbim yardımcın olsun çok zor yaşadıklarımız ama insanların seni anlamasını bekleme en kolay şey eleştirmek. İsterken doğru istemek lazım benim 5 yaşında genetik kas erimesi hastalığı olan bir kızım var doğal yollarla hamile kalmıştım ona ama sağlık sorunu var. Biz çocuğumuzun gözümüzün önünde erimesini izliyoruz inan bana çok zor ama insanlar yok çocuğa bakamıyorsun ondan yürüyemiyo beceremiyorsun filan diye o kadar üzdülerki beni. Hastalığının tanısı koyulup da aslında çok ağır bir durumu olduğu ortaya çıkana kadar kendi akrabalarım bile benim beceriksiz anne olduğum için çocuğumun bu durumda olduğunu ima ettiler sürekli bana. Biraz uzun oldu biliyorum ama demek istediğim insanlar her yerde aynı acımasızlar. Onların dediğine bakmadan sen Rabbinle konuş. Biraz zor oldu ama hayat bana bunu öğretti.
Anlıyorum canım seni inşallah güzel haberler alacazAmin inş çok geriliyorum bir kaç gündür kan vermeye korkuyorum resmen negatif görücem diye sürekli negatif görünce insan korkuyor artık
Kaöta çıkacak canımKızlar dua edin bugün test gunum kan verdim bekliyorum
Aminnnn inş canımAnlıyorum canım seni inşallah güzel haberler alacaz
Kasıklarımda ağrılar var devamlı olarak bunu iyiye yormak istiyorum ama tedaviye başladığım ilk günden beri ilaçların etkisiyle kasik ağrılarım var o yüzden ayırt edici bir belirti değil benim içinHayırlı olsun arkadaşımYaptırdığın günden bugüne bi belirti tarzı herhangi birşey var mı kasıklarda falan acaba
Aynen bende Ceyda hanıma gıttım çok ıyı kadın hala bısı oldun arıyorum mutlaka gerı dönüyoBen üniversite hastanesinde Ceyda hocaya gitmiştim baya ilgilenmişti
Sıcak basması bende de var hayatımda hiç yanmadığım kadar yanıyorum resmen hava zaten 40 derece birde sıcak basması mahfoldu resmen inş boşa gitmez sıkıntılarımızKasıklarımda ağrılar var devamlı olarak bunu iyiye yormak istiyorum ama tedaviye başladığım ilk günden beri ilaçların etkisiyle kasik ağrılarım var o yüzden ayırt edici bir belirti değil benim için
Yine aynı şekilde goguslerde ağrı ve dolgunluk var
Sıcak basması yaşıyorum
Sık idrara çıkma
Ve bugünde midemde ekşime değişik bir duygu var. Bunların hepsi psikolojik olabilir ilaçlardan olabilir. Kotusune hazırım iyisini bekliyorumbugün 5. Günüm .. sizin kaçıncı gününüz acaba
Hadi hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınKızlar sonucum 243 cikti.insallah katlanarak artar.
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah canımSıcak basması bende de var hayatımda hiç yanmadığım kadar yanıyorum resmen hava zaten 40 derece birde sıcak basması mahfoldu resmen inş boşa gitmez sıkıntılarımız
Amin canım Allah razı olsunHadi hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ☺
Hayırlı olsun inşallah rabbim kucagina almayı da nasip etsin hayırlısıylaKızlar sonucum 243 cikti.insallah katlanarak artar.
Yarın test günüm canım 10 gün oldu bugün tek embriyoİnşallah canımkaçıncı günün senin kaç embriyo transferi oldun
Amin canım inan hep dua ediyorum Rabbim bekleyen herkese nasip etsin en hayırlısını versinHayırlı olsun inşallah rabbim kucagina almayı da nasip etsin hayırlısıyladarısı bekleyen herkesin başına olsun
canım gözün aydınKızlar sonucum 243 cikti.insallah katlanarak artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?