• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin inşallah 😀 allah isteyen herkese nasip etsin. Biz 8000 tüp bebek ödedik ilaçlar hariç. 3000 civarı ilaç tuttu. Ama tabii herkeste ilaç dozu farklı olabiliyor. Bide tüp bebek başladıktan sonra muayene ücreti yok, hergün gitsende fark etmiyor. Muayene ücreti normalde iki haftada bir 200. Başka yerler nasıl bilmiyorum çünkü gitmedim.
Yeni evli sayılırız bir sene oldu. 37 yaşındayım aslında ben yaşımdan korkup gittim ama bizde erkek faktörü var. Tedavide ben zorlanmadım. Herkeste farklı olabiliyor. 24 yumurta toplandı bende o yüzden dondurulmuş transfer yapıldı yani bi iki ay dinlendim. İlki dedim gibi tutmadı nisanda yapmıştık. İkinci deneme şimdi temmuzda daha kolay oldu naturel transfer oldu. Çok az ilaç kullandım. Detaylı yazdım inşallah sıkmamıştırım :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime🥰

Herkese dualarla...25 temmuzda iki embriyo transferi yaptırdım sonucunu merakla bekliyorum. İlk tüp bebek denemem oldu benim 5. Gün embriyolarimdi..insallahhh rabbim bekleyen herkese o güzel haberi nasip etsin 🙏
Hayırlı olsun arkadaşım🙏🏻 Yaptırdığın günden bugüne bi belirti tarzı herhangi birşey var mı kasıklarda falan acaba🤔

Herkese dualarla...25 temmuzda iki embriyo transferi yaptırdım sonucunu merakla bekliyorum. İlk tüp bebek denemem oldu benim 5. Gün embriyolarimdi..insallahhh rabbim bekleyen herkese o güzel haberi nasip etsin 🙏
Amin inşallah hepimize güzel sonuclar almak nasip olsun☺🌼dilerim seninde ilk seferde tutsun😊Rabbim kimseyi ugrastirmasin sinavimizi kolay eylesin

Merhaba bugün test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• 711F3903-0995-421B-AB04-BF9D87BC66F5.jpeg
    711F3903-0995-421B-AB04-BF9D87BC66F5.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 101
12. gün haftasonu diye pazartesi ver kanını dedi.malesef negatif. dün adet oldum ağrım çok oldu uyuyamadım.gelecek adetinde görüşelim dedi doktorum.

Rabbim tez zamanda nasip etsin canım geçmiş olsun
inşallah.4 yıldır bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekletecek.kimse de anlamıyor.herkes zamanı vardır zamanı vardır diyor.bu canına yandığımın zamanı bir tek bize mi var bilemedim.kimisi evlendiği ilk ay hamile kalıyor.kimisi ilk 6 ayda.biz neden bu kadar beklemek zorundayız onu anlayamıyorum bir türlü.birde ikimizde de hiçbir problem yok.en çok üzüldüğüm de o.

Back