- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.021
Dualarım seninle canımkan verdim bekliyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle canımkan verdim bekliyorum canim
Canım teselli cümleleri insanı bu süreçte daha çok gerebilşyor embiryo kalitesi nasıldı canıminşallah.4 yıldır bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekletecek.kimse de anlamıyor.herkes zamanı vardır zamanı vardır diyor.bu canına yandığımın zamanı bir tek bize mi var bilemedim.kimisi evlendiği ilk ay hamile kalıyor.kimisi ilk 6 ayda.biz neden bu kadar beklemek zorundayız onu anlayamıyorum bir türlü.birde ikimizde de hiçbir problem yok.en çok üzüldüğüm de o.
Sizin az tutmuş gerçekten bizim 18 buldu neredeyse ilaçlar falan en çok ilaçlar tuttu zatenAmin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin. Biz 8000 tüp bebek ödedik ilaçlar hariç. 3000 civarı ilaç tuttu. Ama tabii herkeste ilaç dozu farklı olabiliyor. Bide tüp bebek başladıktan sonra muayene ücreti yok, hergün gitsende fark etmiyor. Muayene ücreti normalde iki haftada bir 200. Başka yerler nasıl bilmiyorum çünkü gitmedim.
Yeni evli sayılırız bir sene oldu. 37 yaşındayım aslında ben yaşımdan korkup gittim ama bizde erkek faktörü var. Tedavide ben zorlanmadım. Herkeste farklı olabiliyor. 24 yumurta toplandı bende o yüzden dondurulmuş transfer yapıldı yani bi iki ay dinlendim. İlki dedim gibi tutmadı nisanda yapmıştık. İkinci deneme şimdi temmuzda daha kolay oldu naturel transfer oldu. Çok az ilaç kullandım. Detaylı yazdım inşallah sıkmamıştırım :)
Bizde aynı durumdayız 3 yıldır herşey iyi sebebi belli olmayan dediler dediğin gibi kimse anlamıyor birde üstüne çevrende kendi kendine hamile kalıyor herkes hatta kimisi düşünmeye de yeni başlamıştık falan gibi dalga geçer gibi konuşuyor bitecek inş bu günlerimiz bizim de kucagımız dolacak ama binbir sıkıntıyla bizim de sınavımız buymuş deyip sıkıyoruz dişimiziinşallah.4 yıldır bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekletecek.kimse de anlamıyor.herkes zamanı vardır zamanı vardır diyor.bu canına yandığımın zamanı bir tek bize mi var bilemedim.kimisi evlendiği ilk ay hamile kalıyor.kimisi ilk 6 ayda.biz neden bu kadar beklemek zorundayız onu anlayamıyorum bir türlü.birde ikimizde de hiçbir problem yok.en çok üzüldüğüm de o.
kalite ile ilgili bişey demediler.5 embriyodan 3.güne ilk ulaşan iyi olanı transfer etmişti.diğer 4ünden 1 tanesi 5.güne sağlıklı ulaştı.donduruldu.ağustos adeti ile o transfer edilecek.bu aşamayı yaşayan bilen varmı.kaç günde transfer yapılıyor.Canım teselli cümleleri insanı bu süreçte daha çok gerebilşyor embiryo kalitesi nasıldı canım
3.gün embriyosu bir tane transfer edildi ve 10.günvar cnm tebrikler ,hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu,kaç tane transfer edildi ve kaçıncı günün
Merhaba adaşım senin sonuçlanmış mıydı acabaBizde aynı durumdayız 3 yıldır herşey iyi sebebi belli olmayan dediler dediğin gibi kimse anlamıyor birde üstüne çevrende kendi kendine hamile kalıyor herkes hatta kimisi düşünmeye de yeni başlamıştık falan gibi dalga geçer gibi konuşuyor bitecek inş bu günlerimiz bizim de kucagımız dolacak ama binbir sıkıntıyla bizim de sınavımız buymuş deyip sıkıyoruz dişimizi
inşallah o tutar canımkalite ile ilgili bişey demediler.5 embriyodan 3.güne ilk ulaşan iyi olanı transfer etmişti.diğer 4ünden 1 tanesi 5.güne sağlıklı ulaştı.donduruldu.ağustos adeti ile o transfer edilecek.bu aşamayı yaşayan bilen varmı.kaç günde transfer yapılıyor.
Canım tahlil yaptın mıBizde aynı durumdayız 3 yıldır herşey iyi sebebi belli olmayan dediler dediğin gibi kimse anlamıyor birde üstüne çevrende kendi kendine hamile kalıyor herkes hatta kimisi düşünmeye de yeni başlamıştık falan gibi dalga geçer gibi konuşuyor bitecek inş bu günlerimiz bizim de kucagımız dolacak ama binbir sıkıntıyla bizim de sınavımız buymuş deyip sıkıyoruz dişimizi
başka çaremiz yok ne yazıkki.biz uğraşıp çabalayıp sahip olucaz.başkaları istemiyordum oldu,daha erkendi diyor kafayı yiyorum.şuan değil bi kaç ay sonra istiyordum diyo.bi komşum evlendi ilk ayı hamile kaldı.bi başka komşum 1,5 yıl sonra hamile kaldı.ve ben ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım, düşük yaptım iğne ile.bu 1,5 yılda hamile kalan komşumda benimle aynı gebelik haftasında düşük tehlikesi atlattı.ben düşük yaptıktan 1 yıl sonra oluyor bunlar.evime girdi çıktı karnını tuttu iki büklüm gezdi evimde.başka yerde gördüğümde gayet iyiydi.bende nazlanıyordu.beni anlaması gerekirken inadına gözüme soktu ben hamileyim kaybetmedim diye.suan konuşmuyorum.ve bu yan komşum.bebeğin ağlama seslerini duyuyorum sürekli.Bizde aynı durumdayız 3 yıldır herşey iyi sebebi belli olmayan dediler dediğin gibi kimse anlamıyor birde üstüne çevrende kendi kendine hamile kalıyor herkes hatta kimisi düşünmeye de yeni başlamıştık falan gibi dalga geçer gibi konuşuyor bitecek inş bu günlerimiz bizim de kucagımız dolacak ama binbir sıkıntıyla bizim de sınavımız buymuş deyip sıkıyoruz dişimizi
10.günVar canım hayırlı olsun kaçıncı günün
inşallahinşallah o tutar canım
Bizim de 15+ 15 pgt 30 u gecti maddi manevi yedi bizi bu cocuklar daha dogmadan saglikli hayirlisiyla kucagimiza alalimdaSizin az tutmuş gerçekten bizim 18 buldu neredeyse ilaçlar falan en çok ilaçlar tuttu zaten
Maşallah sizin daha çok tutmuş evet çok pahalı bir yerde parasını geçiyoruz çektiğimiz o kadar sıkıntılar acılar inş boşa gitmez hiç bişey gerçekten çok yorucu bir süreçBizim de 15+ 15 pgt 30 u gecti maddi manevi yedi bizi bu cocuklar daha dogmadan saglikli hayirlisiyla kucagimiza alalimda
Allah sabır versin canım kime anlatabilirsin ki yaşamayan bilmiyor gerçekten acısını ne diyim Allah ıslah etsin başkasının gözüne sıkana kadar şükredip olana sahip çıksana ama neden böyle yapıyorlar gerçekten anlaması zorbaşka çaremiz yok ne yazıkki.biz uğraşıp çabalayıp sahip olucaz.başkaları istemiyordum oldu,daha erkendi diyor kafayı yiyorum.şuan değil bi kaç ay sonra istiyordum diyo.bi komşum evlendi ilk ayı hamile kaldı.bi başka komşum 1,5 yıl sonra hamile kaldı.ve ben ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım, düşük yaptım iğne ile.bu 1,5 yılda hamile kalan komşumda benimle aynı gebelik haftasında düşük tehlikesi atlattı.ben düşük yaptıktan 1 yıl sonra oluyor bunlar.evime girdi çıktı karnını tuttu iki büklüm gezdi evimde.başka yerde gördüğümde gayet iyiydi.bende nazlanıyordu.beni anlaması gerekirken inadına gözüme soktu ben hamileyim kaybetmedim diye.suan konuşmuyorum.ve bu yan komşum.bebeğin ağlama seslerini duyuyorum sürekli.
Yok canım yarın test günüm yarın sbh gidecem inşCanım tahlil yaptın mı
Yarın test günüm o zaman belli olacak canımMerhaba adaşım senin sonuçlanmış mıydı acaba
Hadi hayırlısı çifte bayram olur inşallahYok canım yarın test günüm yarın sbh gidecem inş
Amin inş çok geriliyorum bir kaç gündür kan vermeye korkuyorum resmen negatif görücem diye sürekli negatif görünce insan korkuyor artıkHadi hayırlısı çifte bayram olur inşallah
bir bilsem.insanlar çok anlayışsız.çok yoruldum artık.iki yıldır 5 aşılama 1 tüp bebek boşa gitti.birde korona yüzünden ertelenmişti.normalde nisanda transfer olacaktı.Allah sabır versin canım kime anlatabilirsin ki yaşamayan bilmiyor gerçekten acısını ne diyim Allah ıslah etsin başkasının gözüne sıkana kadar şükredip olana sahip çıksana ama neden böyle yapıyorlar gerçekten anlaması zor