Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu benim için çünkü hiç birşey bilmiyorum bende agostos adetimle gidecem insallah ve sinin doktoruna bı umut doğdu içime

Herkese dualarla...25 temmuzda iki embriyo transferi yaptırdım sonucunu merakla bekliyorum. İlk tüp bebek denemem oldu benim 5. Gün embriyolarimdi..insallahhh rabbim bekleyen herkese o güzel haberi nasip etsin
Hayırlı olsun arkadaşım Yaptırdığın günden bugüne bi belirti tarzı herhangi birşey var mı kasıklarda falan acaba

Herkese dualarla...25 temmuzda iki embriyo transferi yaptırdım sonucunu merakla bekliyorum. İlk tüp bebek denemem oldu benim 5. Gün embriyolarimdi..insallahhh rabbim bekleyen herkese o güzel haberi nasip etsin
Amin inşallah hepimize güzel sonuclar almak nasip olsun☺dilerim seninde ilk seferde tutsunRabbim kimseyi ugrastirmasin sinavimizi kolay eylesin

12. gün haftasonu diye pazartesi ver kanını dedi.malesef negatif. dün adet oldum ağrım çok oldu uyuyamadım.gelecek adetinde görüşelim dedi doktorum.

Rabbim tez zamanda nasip etsin canım geçmiş olsun
inşallah.4 yıldır bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekletecek.kimse de anlamıyor.herkes zamanı vardır zamanı vardır diyor.bu canına yandığımın zamanı bir tek bize mi var bilemedim.kimisi evlendiği ilk ay hamile kalıyor.kimisi ilk 6 ayda.biz neden bu kadar beklemek zorundayız onu anlayamıyorum bir türlü.birde ikimizde de hiçbir problem yok.en çok üzüldüğüm de o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…