- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Hadi inş ilk güzel haberler sizden olsun, sonrada bu ay bizim yüzümüze gülsün...nırmal hayatımda çok stresli ve herseyi kafasına takan biriyim...umarım buay hiç düşünmem kafayı yormam...Selam kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Bu ay bizim 3. denememiz ve ilk defa ov. testi kullandım çift çizgiyi yakaladık ama bat 20 temmuz nasıl geçecek zaman bakalım hayırlısı. İnşallah yine hüsran olmazhepimiz en kısa zamanda bebislere kavusuruz
Tatlım hayırlısı olmuş ne güzel senin için...ben kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim, o hamileliğim ilk ayda iki güne bir ilişki ile olmuştu...bu ay sağ kasığımda bi ağrı hissetmiştim ondan önceki gün o gün ve ertesi gün üstüste ilişki oldu ve tutmadı, oyüzden bu ay iki güne bir ilişki yaşamak istiyorum...benimde kürtajdan sonra adetlerim 23-27 gün arası oluyor...umarım bu ay bizimde bebişimiz olur...amin cnm inşallah şöyle ben adetim biter bitmez testlere başladım.ilişki de 2 güne bir devam ettk ama koyu çizgiyi yakalamadan 1 gün önce,koyu çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi gün yani çizginin silikleştiği gün 3 gün ard arda iilişki oldu:)muhtemelen o günlerden birinde tuttu.bu benim daha 2. denemem geçen ay öyle denedik günlerinede çok dikkat edemedim.ama test buyuk bi nimet tabi önce allahın izniyle düşün benim döngüm çok düzenli değildir 30-35 gün arası olur. 21. gün en koyu çizgiyi yakaladım . normalde onu tutturmak benim için çok zor olurdu heralde. inş bu ay bebişin gelir:)
Beraber başlayalım ve hamile kalalım inş.bende bidahakine ov.testi kullancam yaa. 3. seferide öyle deneyelim bakalım :)
İnşallah tatlım. İnşallah öyledir. Hemen hemen aynı tarihleri bekliyoruz seninle benimde 6 günüm var. Hamileyizdir inşallah.Aynen canım benimde bi iki gündür ellerim ayaklarım yaniyo resmen gece koyucak yer arıyorum bir haftam var adetimede insallah bebek habercisidir bu
cnm kesinlikle laboquıck ben ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım gitti gidiyordan aldım yanında gebelik testi de geldi dün itibarıyla gebelik testimde pozitif inşalah kanda da çıkarsa :))ama kesinlikle tavsiye ederimovulasyon testi de gebelik testide çok net çıkarıyo sonucu.
CNm rabbım gönlüne göre versin inşMeraba arkadaşlar geçen ay ilk denememizdi, dün gece kırmızıları gördüm ve mıralim bozuldu ister istemez...kasımda bir bebeğimi kaybettim, umarım allah bu ay yüzümüze güler...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...Selam kızlar, ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi de yakaladım bat.a 2 gün falan var dün test yapmıştım negatif çıktı. Galiba bu ay olmadıpazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırırım diyorum
Dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Sol kasığımda ağrı vardı. Ama bugün o ağrılar yok. Merakla bekliyorum artık. Test de almadım. Artık adet günüm gelince adet olmazsam bayramdan sonra hastaneye gidip kan testi yaptırmayı dşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :)Hadi hayirlisi bakalim az kalmis :) benim bat 16-17 temmuz. Ne gibi belirtilerin var mesela canim?
Benim de goguslerim aciyor, kasigimda da adet olacakmis gibi hafif agrilar oluyor. Ama ben bunlari belirtiden saymiyorum cunku her ayki adet belirtilerim bunlar benim. Ooof dusunmekten cok yoruldum bu konuyu su 6 gun bir an evvel gecse, adet olcaksam da olayim yeter ki kafamdan ciksin artik cok bunaldimDün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Sol kasığımda ağrı vardı. Ama bugün o ağrılar yok. Merakla bekliyorum artık. Test de almadım. Artık adet günüm gelince adet olmazsam bayramdan sonra hastaneye gidip kan testi yaptırmayı dşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :)
Belli olmaz canım. Olumlu düşünürsek olumlu olur. Ben de bat günümde şehir dışında olacağım. Bayram için kayınvalidemgile gideceğiz orda öğrenmiş olacağım. Benim de 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım. Eşim de çok heyecanlı. En çok onun için istiyorum zaten.Benim de goguslerim aciyor, kasigimda da adet olacakmis gibi hafif agrilar oluyor. Ama ben bunlari belirtiden saymiyorum cunku her ayki adet belirtilerim bunlar benim. Ooof dusunmekten cok yoruldum bu konuyu su 6 gun bir an evvel gecse, adet olcaksam da olayim yeter ki kafamdan ciksin artik cok bunaldimsonucunu ogrenince yaz buraya merak ederim insallah senin olur, ben adet olma yolunda ilerliyorum cunku.
Hayırlı oldun tatlım inş darısı bize olsun, daha benim çok var...Kizlar sonucumu aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin.tabi insallah bizim degerimizde katlanır da sikinti cikmaz
Kizlar sonucumu aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin.tabi insallah bizim degerimizde katlanır da sikinti cikmaz
olsun rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inş ilk hamiş haberı senden devamı gelir inşKizlar sonucumu aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin.tabi insallah bizim degerimizde katlanır da sikinti cikmaz