Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Kizlar mrb:) benim de bata 3 gun var ama cok degisik seylrr yasiyorum ya.kafayi yicem artik.yumurtlamadan beri sol kasgmda ozellikle agri ve batmalar oldu ama surekli oldu hergun hissettim.butun belirtileri gun gun yazdim usenmeden:) hamileysem detaylaryla yazarim insaallah.. Her seyde kendimi ikna ettim kesin psikolojik dedim ama dun cok acayip bise fark ettim gogus ucum kararmis.ve etrafndaki koyu alan kabarmis o sivilce tarrzi seylrr yok olmus cok vardi bnde.sismis resmen o alan genislemis.ilk defa gordm bunu bn kndmde.hatta emin olmak icin esime gosterdim o da dedi bariz kararmis kabarmis diye.bu beni cok umutlandryo.ama biyandan ayni adet olcakmisim gbi karnm agriyo ve her an adet oluyomusum gbi his var tuvalete gidiyrm surekli o yuzden geldi bu sefer diyerek ama yok tabi..sabah uyandgmda midem bulaniyo iki gundr.bu gogus bni umutlndiriyo ama adet olcam hissi cok daha fazla.var mi boyle bise yasayan ? Adet olcak gbi olup hamile kalan veya bu gogus olayi.ne zorms beklemek yaa:))

Canım benım ıkı oğlumda vardı aynı belirtiler ve belimin ortasına sanki bişey saplanıyor gibi oluyordu rabbım gönlüne göre versın inş

Canım benım ıkı oğlumda vardı aynı belirtiler ve belimin ortasına sanki bişey saplanıyor gibi oluyordu rabbım gönlüne göre versın inş

Aminn canimm insaallah.takinti yapmicam diorum tam kndimi adete hazirliyorum ama bise goruyorum heyecan yapiorum istee:) ve bende de asiri derecede bel agrisi var bacaklarima vuruyo.bazen ayakta duramiyrm bir haftadr boyleyim.ama bende bel fitigi var o yuzden onu belirti sayamiyorum yaa hic kafam bulanmasin diye:)) Allah evlatlarina ailene uzun hayrli omurler versin senin de insaallah.

Âmin CNm benim cümlemize inş güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haber ver

Hayırlısı ardaemre..biz daha birinciyi yapamadik :-D Allah hayırlı zamanda nsip etsin cumlemize aratmadan versin. . Alti gun kaldi adete ins bayramda cifte bayran yaşarım. .:)

Bizde 3. Bebiş için uğraşıyoruz bu ay 2.deneme geçen ay spirali çıkardım bende bu Ay ilk kez ovulasyon testı yapıyorum bakalım hayırlısı

çift çizgi oldğu zaman mı çalışma yaptınız silik çıkmaya başladığı zaman mı başladınız
canım?

8 temmuz ovulasyon tarihimdi teste göre, bugün gebelik testim negatif çıktı. . ben hamile oldgma inanıyorum erken yaptim meraktan testii, en iyisi kan testi yaptırmak. .sizde nasil durumlar caneyler :-D

Bencede erken yapmışsın cnm dikkate alma onu hic. Ya biraz sabretsek iyi olacak ama günler gecmek bilmiyor vallaha. Belirti bekliyorum o da yok daha 7 günüm var Her sabah aklima ilk gelen soru acaba bugün test yapsam çıkar mı

Benim bu ay olmadı malesef ama pes etmek yok yola devam tabiki :)

Merhaba arkadaşlar, benim de bat 20-21 temmuz, az kaldı, beklemedeyim. Umutluyum:)

[/QUOTE]"firuze89, post: 4176721 er: 652822"]8 temmuz ovulasyon tarihimdi teste göre, bugün gebelik testim negatif çıktı. . ben hamile oldgma inanıyorum erken yaptim meraktan testii, en iyisi kan testi yaptırmak. .sizde nasil durumlar caneyler :-D[/QUOTE]

Guzelim benim ovulasyon 6 temmuz senden once olmasina ragmen cikma ihtimali yok su anda neden bu kadar erken yaptin?

ne blym insan ister istemez uzuluyor kazayla hamile kaldim diyenleri okudukca etrafimda hamile gordukce.. biz o kadar dikkat ediyorz ama.. kurban oldugum Allahim cumlemize aratmadan nasip etsin ne.diyim..moralim sifir... :`(

"firuze89, post: 4176721 er: 652822"]8 temmuz ovulasyon tarihimdi teste göre, bugün gebelik testim negatif çıktı. . ben hamile oldgma inanıyorum erken yaptim meraktan testii, en iyisi kan testi yaptırmak. .sizde nasil durumlar caneyler :-D[/QUOTE]

Guzelim benim ovulasyon 6 temmuz senden once olmasina ragmen cikma ihtimali yok su anda neden bu kadar erken yaptin?[/QUOTE]

icimde hamile olduguma.dair heyecan garip bi his var ondan.. supeheli iliskiden.bes gun sonra gosteren.gebelik testinden aldm.meraktan silikte olsa kan testi yapim die ama.. bayramda hastalanmam lazim..ondan once.ogrenmekti amacim..ama suan cok uzgunum mutsuzum sebepsiz belki ama her defasinda negatif gormenin sonucu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…