Benim 4 önce silik çıktı seninde 4 gün var
Ay
aynı gün bat seninle
benden müjde olmayacağı kesin.. Ama sizin için sevinirim ben
Kızlar şimdi yaptım ovulasyon testı
Evet canım senin bayaaa belli, hadi inşallah..Bak kuruduğunda daha net belli çizgi
Senin de baya belliymiş, benim o kadar değil, şimdi atıcam ben de resminiEki Görüntüle 1588759 İlk günkü foto bu canım
Baksanıza benimki hayalet ötesi
Yani yorumları okurken anladığım bu, yine en doğrusunu regl geçince(tabi gecikirse) öğrenicez.. Ama bilmiyorum hiçç umudumm yok, negatifi gördükçe De anladım. Benim adet bekirtilerim bile başlamadı.. Ama stres yapmamak lazım. Ben böyle son gÜnlerde stres oluyorumcanım benimki de böyle.....
ozaman ben de umutlanmamalıyım
Tam adet günü değil mi.. Olmazsam kesin yapıcam ben, inşallah iyi haberleri veririzKızlar bence üçünüzde 4 gün sonra test yapın
Yani yorumları okurken anladığım bu, yine en doğrusunu regl geçince(tabi gecikirse) öğrenicez.. Ama bilmiyorum hiçç umudumm yok, negatifi gördükçe De anladım. Benim adet bekirtilerim bile başlamadı.. Ama stres yapmamak lazım. Ben böyle son gÜnlerde stres oluyorum
Kızlar bence üçünüzde 4 gün sonra test yapın
Erken öğrenmek de çok iyi değil ya, boşver.. Zamanında öğreniriz.. Çok umutlanmamak da lazım, sonra çok üzülüyoruzaynen canım
Ben de hamilelik belirtisi yok
Ovulasyon testinde koyu çizgi yok...
Dün geceye kadar gayet sabırsızdım içim içime sığmıyordu
sağolsun eşim tüm heyecanımı yok etti.bugün kan testi yaptıracaktım gitmedim.
gebelik testi yapacaktım yapmadım
hatta hergün yaptığım ovulasyon testini bile yapmadım
küçük bir dalım var içimde umutla tutunduğum , o da kırılır mı adet tarihinde belli olacak
Erken öğrenmek de çok iyi değil ya, boşver.. Zamanında öğreniriz.. Çok umutlanmamak da lazım, sonra çok üzülüyoruz
Keşke.. Ama üzme kendini, psikoloji de çok etkiliyor2 aydır ben çok üzülüyorum...
keşke beklediğimize değse...
keşke biz de hamile olduğumuzu buraya sevinçle yazabilsek
Keşke.. Ama üzme kendini, psikoloji de çok etkiliyor
Bende yeni üye oldum gebelik içinde daha bu yeni ayim yeni denemelerim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)
cnm inş en kısa zamanda gelir MeleğinBende yeni üye oldum gebelik içinde daha bu yeni ayim yeni denemelerim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)