Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

arkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?

arkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?
Benimde çıkmıştı cenemde bata 1 hafta kala, bende aynen senin gibi düşünmüstüm öyle değilmiş :KK48:

günaydın kızlar dün akşam dayanamayıp precekter erken gebelik testi yaptım negatif:KK43: ama bugn ya da yarın adet tarihim bir de biz dün demiştim bir hafta kala korunmadık yani geç döllendiyse zaten çıkmaz.. beklemek zor. testte de adetten 4 gün önce sonuç verir diyo yanlış test almışımm

he bir de iki gündür bulantım var dün sadece kahvaltı ettim başka bişi yemedim diyebilirim ama üşütmüş de olabilirim tabi:/

İlahi İlhagu bir sivilceyle belli olur mu hiç başka belirtin yok mu

Kızlar selam bende çalışmalara yeni başladım
Yumurtlama dönemimdeyim ve 2 kere korunmadan birlikte olduk 4-5 gün oldu ama 2 gündür çok şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden birlikte olmadık hiç kasık ağrım olmazdı korktum biraz doktora gitcem belki idrar yollarımı falan üşütmüş olabilirim :KK43:

Bende de bi yorgunluk bel ağrısı ve gaz sancısı gibi ağrılar var ama grip olduğum için hangisinin belirtisi karıştırıyor um bi ayağa kalkınca başım donuyo

İlahi İlhagu bir sivilceyle belli olur mu hiç başka belirtin yok mu

benim de sivilcem çıktı
adet öncesi çıkar ve ister istemez acaba dedim

insan çok isteyince her belirtiyi arıyor ala71

canım adet olucam diye korkuyorum :KK43: çünkü her adet öncesi küçükte olsa bir sivilce çıkarırım, başka belirtilerim şöyle bir vardı , BAT a 9 gün kala 2 gün boyunca göğüslerim fena ağrıdı , ama geçti ,sadece 2 gün sürdü, şimdi birşeycik yok. :S
BAT a 6 gün kaldı bekleyip göreceğiz bakalım.

canım adet olucam diye korkuyorum :KK43: çünkü her adet öncesi küçükte olsa bir sivilce çıkarırım, başka belirtilerim şöyle bir vardı , BAT a 9 gün kala 2 gün boyunca göğüslerim fena ağrıdı , ama geçti ,sadece 2 gün sürdü, şimdi birşeycik yok. :S
BAT a 6 gün kaldı bekleyip göreceğiz bakalım.
göğüs ağrısı, ağız kuruluğu, karın ağrısı bendeki belirtilerdi bir de normal adet olacağım gün hafif kahverengi bir lekelenme gibi birşey oldu

göğüs ağrısı sürekli devam mı etti, benimde kasıklarımda ağrı var ama ben psikolojik olarak öyle hissettiğimi düşünüyorum, ya da gerçekten ağrı var, ay ne bileyim ya 2 gündür de test yapıyorum, [bir sürü test aldım :) ]. dün yaptığım kuruduktan sonra çok çok çok silik 2. çizgi çıktı , ama bugünkinde yok :)

efsunsuz efsunsuz ardaemre ardaemre gulit_me gulit_me
Kızlaaaar herkes olumlu düşünüp, evrene pozitif sinyal göndersin lütfeeeen :KK36:
Hepinizden bir kaç gün sonra güzel haberler alıcaz İnş.
Benim müjdeme ise en az bir ay var :KK66:
canımm benim de 1 ay var bence, adet olucam gibi geliyor..
Canımm bazısı hiç belirti vermiyormuş ki.. Umarım hakkında hayırlısı olur, bebiş haberini alırızz
günaydın kızlar dün akşam dayanamayıp precekter erken gebelik testi yaptım negatif:KK43: ama bugn ya da yarın adet tarihim bir de biz dün demiştim bir hafta kala korunmadık yani geç döllendiyse zaten çıkmaz.. beklemek zor. testte de adetten 4 gün önce sonuç verir diyo yanlış test almışımm
Hmm valla erken gebelik testleri hakkında bilgim yok canım ya.. Dur bakalım, bekle 3 4 gün, adet olmazsan yap..
Kızlar selam bende çalışmalara yeni başladım
Yumurtlama dönemimdeyim ve 2 kere korunmadan birlikte olduk 4-5 gün oldu ama 2 gündür çok şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden birlikte olmadık hiç kasık ağrım olmazdı korktum biraz doktora gitcem belki idrar yollarımı falan üşütmüş olabilirim :KK43:
Canım evet üşütmüş olabilirsin, yumurtalam dönemimde de olabilirsin, bir görün de doktora haber et bizi

Kızlar bıgünkü lh! Koyulaşma var mı sizce? Yoksa ben kafayı mı yedim??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 64
Sırayla 4 gündür lh testlerim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 56
al benden de o kadar
benim testlerimde böyle....
yumurtlama günü şıp diye çıkan o koyu çizgi nerde
iki saat gözlerim şaşı olana kadar bakıyorum çizgi var mı diye
Ya niye böyle oluyor ki?? Peki sence koyulaşma var mı?? Seninkinde de mi böyle hafif koyulaşma var gibi mi? Ya kaldı 3 gün zaten de.. Bakalım, olsun bu da güzel..

Ya niye böyle oluyor ki?? Peki sence koyulaşma var mı?? Seninkinde de mi böyle hafif koyulaşma var gibi mi? Ya kaldı 3 gün zaten de.. Bakalım, olsun bu da güzel..

ben bugün yapmadım canım 15.00 da yapıyorum hergün
Dün eşime kızdım yapmadım
benimki de 18. 19 temmuzda hafif çizgi var geri kalan günlerde yok

Bence seninkinde koyulaşma var... ama bu koyuluk yeterli değil..ikisi de koyu olmalıymış

X