- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Bendede akıntı az batma coktuBende akinti öyle cok yok ama batma cok var. Adet agrısi gibi kasiklarim ağrıyor her an yok ama var yani yinede. Devamli uzaniyorum nolur nolmaz diye. Yata yata sırtım ağrıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede akıntı az batma coktuBende akinti öyle cok yok ama batma cok var. Adet agrısi gibi kasiklarim ağrıyor her an yok ama var yani yinede. Devamli uzaniyorum nolur nolmaz diye. Yata yata sırtım ağrıdı
kuzu bende çıkıyoda teste negatif çıktıovülasyon yaptım şimdi. Negatif. gebe olsaydım. onun pozitif çıkması gerekirdi. Artık başka bahara...
bilemedim ki.. Kopkoyu 2 çizgi çıkıyor mu ovülasyonda?? Eğer silikse 2. çizgi, ovülasyon negatif demek. Benim de çıkıyor silik 2. çizgi. Ama lh testlerinde ikisnin de kopkoyu olması gerekiyormuşBe
kuzu bende çıkıyoda teste negatif çıktı
Valla hiç bir bilgim yok.. Millet adetliyken bile hamile kalabiliyor, o yumurtlamanın zamanına, spermlerin yaşama süresine falan bağlı sanırım. Gönlüne göre olur inşallah. Ama gebe kalmak istemiyorsan korunmaya dikkat et. Belli olmuyor çünkükızlarr adetime bir hafta kala korunmasız ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim nedir çevrenizde duyduğunuz yaşadığınız kadarıyla benim gibi olan var mı? yarın adet günüm ben ne zaman öğrenebilirim?
Valla hiç bir bilgim yok.. Millet adetliyken bile hamile kalabiliyor, o yumurtlamanın zamanına, spermlerin yaşama süresine falan bağlı sanırım. Gönlüne göre olur inşallah. Ama gebe kalmak istemiyorsan korunmaya dikkat et. Belli olmuyor çünkü
Anladım, evet daha erkenmiş; olsa da beraber büyürler boşver:) stres yapma, o da geciktirir adetini. Ama içimi ferahlatmak için erken gebelik deneyebilrsin, sözde ilişkiden 5 gün sonra bile gösteriyormuş gebelik varsa. Ama ben hiç denemedim, ki hamile de değilim, bilemedim yani.. Yardımcı olamadım kusura bakmaaslında bi kızım var çok şükür ama istiyorum yani. erken gebelik testi alsam işe yarar mı bir de satı çok net hatıramıorum tahmini bat yarın.. beklemek her türlü zor:)
Kızlar şimdi yaptım ovulasyon testı
çizgi hıc kaybolmadı ya enterasan degilmihamile olan arkadaşlar yorumlasın bence çizgi var
ama koyu değil
Bu
çizgi hıc kaybolmadı ya enterasan degilmi
Bak kuruduğunda daha net belli çizgicanım bizlerin metabolizmasında LH herzaman varmış
yalnız bu hormon yumurtlama döneminde artıyormuş
LH üreten hücrelerce, Beta HCG hormonu da salgılanabiliyormuş.
sanırım koyu olması bu sebeple önemli
ama canını sıkma adetten önceki günlerdeki LH a bakmalıyız o zaman koyu oluyormuş
ben de bıraktım test yapmayı
ben de çizgi bile yok
Bak kuruduğunda daha net belli çizgi
Kuzum tatildeyım pazartesı donucem senın varmı Yaptığın trstın ovulasyon zahmet olmazsa eklermisinHamilesin tatlm bendede aynısı çıktı ama yinede git hemen kan testi yaptir
aaa baya belirgin gerçekten sagol kuzum zahmet oldu sana hayırlısı artıkEki Görüntüle 1588759 İlk günkü foto bu canım