Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Merhaba kızlar sat 9 temmuz, şu an sol yumurtaligımda sancılar var. Yumurtlama günümdeyim sanırım :) çok heyecanlanliyim :)

Kızlar herkesde durum farklı farklı oluyor o yüzden adet günü gelmeden üzmeyin kendinizi. Kahverengi lekelenme bende hic olmadi mesela ne adet günümde ne öncesinde nede simdi. Bi uyku bi yorgunluk halim vardi son 10 günde dedim oructan herhalde alisveriste bile uykum geliyodu. Agiz kurulugunun aksine agzimda yogun bi tükürük salinimi vardi hala var Ovu.testinde ikinci cizgi yumurtlamadan sonra tamamen silindi sonra yaptim yaptim cikmadi yada cok cok silikti aman dedim yapmicam artik bu ayda olmadi dedim adete 1 gün kala gebelik testi yaptim silik cikinca denemek icin ovu. Yaptim yumurtlama günündeki kadar koyu cikti. Yani ov. Ya bakip olmadi diye umutsuzluga ķapilmayin. Ha bu arada bat üzerinden 4 gün gecti bugün 5. gün gebelik testi daha simdi koyuluguna ulaştı.

Bat bugün benim aslında ama ben p.tesi ogrendim

Kızlar var ya ağzınızdan bal damlıyor....
iyi ki varsınız var ya
Destek oluyorsunuz moral veriyorsunuz
çok teşekkürler

ben bugün yapmadım canım 15.00 da yapıyorum hergün
Dün eşime kızdım yapmadım
benimki de 18. 19 temmuzda hafif çizgi var geri kalan günlerde yok
yap bakalım bugün de.. İnşallah güzel haberi alırız..
Bence seninkinde koyulaşma var... ama bu koyuluk yeterli değil..ikisi de koyu olmalıymış
Aynen yeterli değil biliyorum, ama umut dünyası..
Benimde ayniyniydi koyu degildi
Ama sen dün resim attın ya baya belliymiş canım yaa.. Hadi inşallah yine de
Ayyy sen ne güzel şeyler diyorsun, bal bal damlıyor valla
Bat bugün benim aslında ama ben p.tesi ogrendim
Ayy annesi ne güzel, fazla bekletmemiş işte seni
Ya bu gün canım benim c o k silik çıkmıştı uvalasyon testinde bilgin olsun insallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Ayyy inşallah yaa, ne güzel umut veriyorsun yaa..
Kızlar var ya ağzınızdan bal damlıyor....
iyi ki varsınız var ya
Destek oluyorsunuz moral veriyorsunuz
çok teşekkürler
Aynen demi yaa.. Çok güzel valla, insan kendini yalnız hissetmiyor

Dedim ya canım sana benimki ile seninki aynı
ardaemre nınki baya belirgin
Ben de çok silik çizgi var
ama o da kadın vücudunda herzaman bir miktar Lh olduğu için çıkarmış
Evet biliyorum, ben de bu sebeple adet olucam diye kendimi alıştırdım. Ama şu var ki, mesela ben ilk isterken, yani kist tedavisinden önce, hiç çıkmıyordu adete 1 2 gün kala.. O da umut oluyor, ama adet olursam şok olmayacağım! Ama evet ardaemre nin bayaa belirgin, inşallah hamiledir.. İnşallah biz de hamileyizdir

Ben erdi emre gulit_me efsunsuz nedense aranızda bi kac hamile olduğunu hissediyorum en başından beri ınsallahhh ya kan testinde gün geçmeden çıkıyo bi kan testi yaptırın hepimiz rahatlayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…