Benimde çıkmıştı cenemde bata 1 hafta kala, bende aynen senin gibi düşünmüstüm öyle değilmişarkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?
İlahi İlhagu bir sivilceyle belli olur mu hiç başka belirtin yok muarkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?
arkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?
İlahi İlhagu bir sivilceyle belli olur mu hiç başka belirtin yok mu
göğüs ağrısı, ağız kuruluğu, karın ağrısı bendeki belirtilerdi bir de normal adet olacağım gün hafif kahverengi bir lekelenme gibi birşey olducanım adet olucam diye korkuyorumçünkü her adet öncesi küçükte olsa bir sivilce çıkarırım, başka belirtilerim şöyle bir vardı , BAT a 9 gün kala 2 gün boyunca göğüslerim fena ağrıdı , ama geçti ,sadece 2 gün sürdü, şimdi birşeycik yok. :S
BAT a 6 gün kaldı bekleyip göreceğiz bakalım.
canımm benim de 1 ay var bence, adet olucam gibi geliyor..
Canımm bazısı hiç belirti vermiyormuş ki.. Umarım hakkında hayırlısı olur, bebiş haberini alırızzarkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?
Hmm valla erken gebelik testleri hakkında bilgim yok canım ya.. Dur bakalım, bekle 3 4 gün, adet olmazsan yap..günaydın kızlar dün akşam dayanamayıp precekter erken gebelik testi yaptım negatifama bugn ya da yarın adet tarihim bir de biz dün demiştim bir hafta kala korunmadık yani geç döllendiyse zaten çıkmaz.. beklemek zor. testte de adetten 4 gün önce sonuç verir diyo yanlış test almışımm
Canım evet üşütmüş olabilirsin, yumurtalam dönemimde de olabilirsin, bir görün de doktora haber et biziKızlar selam bende çalışmalara yeni başladım
Yumurtlama dönemimdeyim ve 2 kere korunmadan birlikte olduk 4-5 gün oldu ama 2 gündür çok şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum o yüzden birlikte olmadık hiç kasık ağrım olmazdı korktum biraz doktora gitcem belki idrar yollarımı falan üşütmüş olabilirim
Kızlar bıgünkü lh! Koyulaşma var mı sizce? Yoksa ben kafayı mı yedim??
Sırayla 4 gündür lh testlerim
Ya niye böyle oluyor ki?? Peki sence koyulaşma var mı?? Seninkinde de mi böyle hafif koyulaşma var gibi mi? Ya kaldı 3 gün zaten de.. Bakalım, olsun bu da güzel..al benden de o kadar
benim testlerimde böyle....
yumurtlama günü şıp diye çıkan o koyu çizgi nerde
iki saat gözlerim şaşı olana kadar bakıyorum çizgi var mı diye
Ya niye böyle oluyor ki?? Peki sence koyulaşma var mı?? Seninkinde de mi böyle hafif koyulaşma var gibi mi? Ya kaldı 3 gün zaten de.. Bakalım, olsun bu da güzel..
Ya niye böyle oluyor ki?? Peki sence koyulaşma var mı?? Seninkinde de mi böyle hafif koyulaşma var gibi mi? Ya kaldı 3 gün zaten de.. Bakalım, olsun bu da güzel..