Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Evet CNm erken gebelik testiydi muhtemelen yok öncekilerde bat günü yapmıştım normal test çıkmıştı hemen bak resımde küçük oğlumdaki gebelik testi
ayyy ne güzel, darısı 3.nnün başına annesi ben de bat günğ yapıcam diyorum amam ben saat gibiyim, muhtemelen adet olucam ve yapamıycam...
Ya eşin de unutlandırmaj istememiştir. Bende de hiç belirti yok. Umut dersen var yok arası..
Canım bence testi Bat gününde tekrarla..
Erken gebelik testinde silik çizgi çıkıp hamile olmayanlar da var
Hem ovulasyon testlerinde 2. çizgi var
Hem belirtilerin var
Bence hala umut var
Ben de inanmıyorum onlara, evet çizgi görüp gebe olmayan da oluyor, bat günü tekrarlanmalı bence
Aynı belirtiler bendede vardı hamile olabilirsin
Sen ilk nasıl hissettin ve test yaptın? Ben kendimi dinliyorum ama belirti hiç yok

Bir kaç gün daha bekle bakalım. Herkeste belirtiler olacak diye bir zorunluluk yok. Bazı bayanlar regl gecikmesi öncesi hiç bir şey hissetmezmiş.
Kendini üzüp sıkma, eğer bebiş içerdeyse bunları hisseder unutma

Ben hamile hissetmemistim hiç sol kasığıma batma vardı akıntı vardı ama azdı meraktan test yaptım negatif çıktı 4 gün sonra yaptım silik çikti hemen kan verdim 201 çıktı o yüzden 4 yada 5 gün sonra tekrar test yap bakalım ınsallahh hamilesindir

İnşallah, ben daha test yapmadım zaten, sadece lh yaptım, onda silik çıktı, onda kopkoyu çıkmalıydı diye düşündüm. Bakalım bekliyorum, az kaldı.. İnşallah yaa.. Sen de hayırlısı ile al bebeğini kucağına.. Kaç haftalık? Keseyi falan gördün mü

1
Cok tesekkurler canm Keseyi gördük 11 ml miş daha kaç haftalik olduğu belli değil pazartesi gitcem nasipse

Bat kaçtı canm senin

elimde erken gebelik testim yok ki ovülasyon ve normal gebelik testi var, erkeni de eşimden isteme gerekiyor ama onu da ümitlendirmek istemiyorum. ama birazdan bir ovülasyon yaparım.. ayy inşallah isteyen herkes hamiledir ya.. beklemek çok zor

ovülasyon yaptım şimdi. Negatif. gebe olsaydım. onun pozitif çıkması gerekirdi. Artık başka bahara...

kızlarr adetime bir hafta kala korunmasız ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim nedir çevrenizde duyduğunuz yaşadığınız kadarıyla benim gibi olan var mı? yarın adet günüm ben ne zaman öğrenebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…