Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Ya kızlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptım ama yumurtalarım çok uyarılmış. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Geçen ay birkaç Tane güzel olgunlaşmış yumurtam vardı şimdi baya var. Birden fazla çatlayabilir dedi. Bunu hesaplamadı gerekmiyor muydu

Ya kızlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptım ama yumurtalarım çok uyarılmış. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Geçen ay birkaç Tane güzel olgunlaşmış yumurtam vardı şimdi baya var. Birden fazla çatlayabilir dedi. Bunu hesaplamadı gerekmiyor muydu
Canım hakkında hayırlısı olsun ama doktor da önemli hiç basıma gelmedi ama iyice araştır doktorunu da

Yani kan sonucu falan istemedi ama günüm geçerse kendim gidip Asm den yaptırırım ona göre giderim doktora inş

26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerim 🤲😍 bugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda🙄
Ayni tarihte bat imiz bende bugun kan verdim her halükarda doktorum baktırmami istedi yarin sonuc alacam benim en büyük belirtim ciddi gogus hassasiyeti ama yinede buna başlamamak istiyorum mevlam gönlümüze göre versin hepimizin 🤗🤗🤗

Yok galiba negatif degilmi kizlar 14.gun yaptirdim

Eklentiler

• Screenshot_20200722-115211_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200722-115211_Samsung Internet.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 63
Herkese merhaba inşallah hepimiz anne Oluruz 🤲ben iki ay klomen kullandım olmadı geçen ay clomen çatlatma ignesi oldum adet üç gün geçikdi kan verdim idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 10 gün geçdi hala hiç bir şey hissetmiyorum sadece sol tarafta igne batıyor gibi arada bişeyler oluyor Allahım görüyo birbirimize dua edelim kucamızı boş koymasın rabbim 🤲😘
Benim eltim 5 ay sadece klomen kullandı olmadı 6. ay klomen+çatlatma iğnesi kullandı o ay oldu. Çatlatma iğnesiyle daha mı etkili oluyor Acaba? Sizin sonuç ne oldu adet oldunuz mu inşallah gebesinizdir 😍

Eklentiler

• 39752BAC-DD2E-4904-B38B-1A8C455A4924.jpeg
    39752BAC-DD2E-4904-B38B-1A8C455A4924.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 56
X