Var mı yok mu diye insan ikilem de kalıyor Allah nasip eder inşallah10. Günüm bugün. Sabah test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı yok mu diye insan ikilem de kalıyor Allah nasip eder inşallah10. Günüm bugün. Sabah test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye bekliyorum
Var mı yok mu diye insan ikilem de kalıyor Allah nasip eder inşallah
Çarşamba yı bekliyorum ilişki durumu İğneden önce oldum nasıl olduAmin inş peki sen naptın
Çarşamba yı bekliyorum ilişki durumu İğneden önce oldum nasıl oldu
Benimde bugün 10. Günüm henüz bugün test yapmadım iğnenin etkisi vardır hala diye ama sancım var regl olacakmışım gibi10. Günüm bugün. Sabah test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye bekliyorum
Henüz beklemedeyiz haftaya öğreneceğim inşİğneden sonuç alan varmı aranızda
Bence gününü bekle canım iğnenin etkisinden dolayı insan tam emin olamıyorCanım bugun yaptım test 7 gün negatif silik çizgi bile yoktu iğnenin etkisi geçmiş 6 gündede tek çizgiydi bu günden snra hergün yapıp takip etsem dahami iyi aceba
bugunde negatifti beklemek daha iyi sanıırm insan sabredemiyr inşaAllah bu ay herkes istediği sonucu alırBence gününü bekle canım iğnenin etkisinden dolayı insan tam emin olamıyor
İnşaAllah bebeğin seninledirBenim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana 4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak
Sonuç 1.2 cıkmıs negatif yani aşılamaya karar verildiİnşaAllah bebeğin seninledir ❤
3 yılık evliyim en başından beri istiyoruz inşallah nasip olur hepimizeAslında heyecan yapmamak lazım psikolojik olarak da etkiliyor ne zamandır bebek istiyorsunuz
inşallah aşılamayla hemen olurSonuç 1.2 cıkmıs negatif yani aşılamaya karar verildi
Ya kızlar arı sütlü polenli bisey var bunu aratırın bakın tüp bebekle olur demişler arkadaşa arkadaş kendi hamile kaldı bakın araştırın bunuinşallah aşılamayla hemen olur
Nasıl bi etkisi varmış ki hiç duymadimYa kızlar arı sütlü polenli bisey var bunu aratırın bakın tüp bebekle olur demişler arkadaşa arkadaş kendi hamile kaldı bakın araştırın bunu
İnşaAllah canımKizlarrr malesef hiç yumurtam büyümemis klomenle cuma tekrar kontrole gidicem allahim hayırlısıni versin insallah
Bak senin yazının üstünde paylaştım bisey onu deneKizlarrr malesef hiç yumurtam büyümemis klomenle cuma tekrar kontrole gidicem allahim hayırlısıni versin insallah
Erkeğin spermlerini kalite bakımından çoğaltıyor kadınında yumurtlamasında faydalı dene lütfen bak ben aşılamaya baslıcam başlamadan bunu kullanıcamNasıl bi etkisi varmış ki hiç duymadim