Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Canım çok az bi grdüm gbi bende ama hiç bilmiyorum en dogru sonucu kan testi veriyor birde sabah ilk idrarlamı yaptın oyle olması gerekiyor inşaAllah hamilesindir
Şimdi yaptım ya bakmaktan gözüm cıkıcak sabah olsun tekrar yapıcam iyice baksanız bi kez daha nolur 5 düsük yaptım ben daha önceden

günaydın kızlar. bugün sabah doktordan geldim. 5 yumurtamın 5 ide çatlamamış. zaten 2 gündür küçük abdestimi bile zor yapıyorum meğer yumurtalar git gide içimde dah çok büyümüş çatlayamadığı için.şimdi o yumurtaları eritmek için ilaç kullanıcam yine. bilmiyorum nasip değil şuan için demek ki yinede tevekkül ediyorum ağlayıp sızlamaktansa. ama ilk 3 ay ovitrelle iğne ile çatlama gerçekleşmişti son 2 aydır farklı marka iğne kullandım pskolojik mi bilmiyorum ama onada bağlar oldum durumu. neyseki tedaviye ara verdik hatta sonlandırdık. eylül ayı gibi tekrar görüşelim dedi doktorum ama şuan kafam allak bullak herhangi bişey diyemicem. yaklaşık 4 aydır burda aylık konuyu ben açıyordum benim açtığım konular üzerinden buluşup konuşabiliyorduk sizlerle ama aranızdan ayrılma vaktim gelmiş bile... inşallah hepimiz olmasada bir kaçımız en azından hayırlı haberler alabiliriz. dualarım isteyen herkesle olacak..

bu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden
Iyı aksamlar bende bugun aynı igneye basladım benım 2. Asılamam olucak ılk asılamam tuttu bakalım ınsallah buda tutar herkese bol sans rabbım yardımcımız olsun hepımızın tutsun ınsallah

Merhabalar kızlar bende 5 gün klomen kullandım pazartesi kontrolüm var daha sonrasında da çatlama iğnesi olucak cok heycan yapiyorum allahım sağlıkla hepimizin kucaklarini doldursun
Aslında heyecan yapmamak lazım psikolojik olarak da etkiliyor ne zamandır bebek istiyorsunuz

Bende çarşamba günü vurunucam eşimde ileri harketlilik düşük çıktı bende de yumurta tembelliği var bir anım da umut var bir yanım buruk Allahım hepimize hayırlı evlat nasip eder inşallah

Amin inş. Benim eşimde de ileri hareketlilik de sıkıntı vardı. Bu dönem eşinize keçi boynuzu kürü yapıp sabah akşam verin. Şuan eşimin herşeyi normale döndü

Amin inş. Benim eşimde de ileri hareketlilik de sıkıntı vardı. Bu dönem eşinize keçi boynuzu kürü yapıp sabah akşam verin. Şuan eşimin herşeyi normale döndü
doktor sporcuların kullandığı bir ilaç verdi şuan onu kullanıyor sizde Bi sıkıntı varmı

doktor sporcuların kullandığı bir ilaç verdi şuan onu kullanıyor sizde Bi sıkıntı varmı

Bizede verdi ondan onunla birlikte kürüde yapmıştık. Bende de rahimde perde vardı alındı. Rahimde incelme vardı. O yüzden doktor tutunabilsin die bir ilaç başladı

Bizede verdi ondan onunla birlikte kürüde yapmıştık. Bende de rahimde perde vardı alındı. Rahimde incelme vardı. O yüzden doktor tutunabilsin die bir ilaç başladı
Allahım herkezin yardımcısı olsun inşallah benimde yumurtalıklarım da tembellik var klomen kullandım doktor 3 ay gelmeyin dedi bebek bekliycez dedi inşallah rabbim nasip eder

Canım banada incelme olduğunu söyledi doktrum ikinci ovitrelle denemem eğer bu ay olmazs iğneye geçeceğiz dedi sende tütünün diye iğne mi oluyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…