- 12 Temmuz 2020
- 56
- 38
- 27
Canım çok az bi grdüm gbi bende ama hiç bilmiyorum en dogru sonucu kan testi veriyor birde sabah ilk idrarlamı yaptın oyle olması gerekiyor inşaAllah hamilesindirKızlar merhaba benimde 15 gün test yaptım bakmanız mümkün mü gölge var sanki ama emin olamadım
Şimdi yaptım ya bakmaktan gözüm cıkıcak sabah olsun tekrar yapıcam iyice baksanız bi kez daha nolur 5 düsük yaptım benCanım çok az bi grdüm gbi bende ama hiç bilmiyorum en dogru sonucu kan testi veriyor birde sabah ilk idrarlamı yaptın oyle olması gerekiyor inşaAllah hamilesindir
Çatlatma iğnesini nereden vuruyorlar acabaİğneden sonra 36 saatim doldu ağrı sancı hiç bir şey yok çatlamadı kesin bu sefer de
Çatlatma iğnesini nereden vuruyorlar acaba
Teşekkür ederim siz de yaptırdınız mı?Göbekten :)
Iyı aksamlar bende bugun aynı igneye basladım benım 2. Asılamam olucak ılk asılamam tuttu bakalım ınsallah buda tutar herkese bol sans rabbım yardımcımız olsun hepımızın tutsun ınsallahbu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden
Teşekkür ederim siz de yaptırdınız mı?
Aslında heyecan yapmamak lazım psikolojik olarak da etkiliyor ne zamandır bebek istiyorsunuzMerhabalar kızlarbende 5 gün klomen kullandım pazartesi kontrolüm var daha sonrasında da çatlama iğnesi olucak cok heycan yapiyorum allahım sağlıkla hepimizin kucaklarini doldursun
Bende çarşamba günü vurunucam eşimde ileri harketlilik düşük çıktı bende de yumurta tembelliği var bir anım da umut var bir yanım buruk Allahım hepimize hayırlı evlat nasip eder inşallah
doktor sporcuların kullandığı bir ilaç verdi şuan onu kullanıyor sizde Bi sıkıntı varmıAmin inş. Benim eşimde de ileri hareketlilik de sıkıntı vardı. Bu dönem eşinize keçi boynuzu kürü yapıp sabah akşam verin. Şuan eşimin herşeyi normale döndü
doktor sporcuların kullandığı bir ilaç verdi şuan onu kullanıyor sizde Bi sıkıntı varmı
Allahım herkezin yardımcısı olsun inşallah benimde yumurtalıklarım da tembellik var klomen kullandım doktor 3 ay gelmeyin dedi bebek bekliycez dedi inşallah rabbim nasip ederBizede verdi ondan onunla birlikte kürüde yapmıştık. Bende de rahimde perde vardı alındı. Rahimde incelme vardı. O yüzden doktor tutunabilsin die bir ilaç başladı
Canım banada incelme olduğunu söyledi doktrum ikinci ovitrelle denemem eğer bu ay olmazs iğneye geçeceğiz dedi sende tütünün diye iğne mi oluyrsunBizede verdi ondan onunla birlikte kürüde yapmıştık. Bende de rahimde perde vardı alındı. Rahimde incelme vardı. O yüzden doktor tutunabilsin die bir ilaç başladı
Canım 12 günde geçiyormuş iğnenin etkisi9 gün erken gebelik testini yapsam sonuc alırmıyım ovitrellenin etkisi gecmiş olurmu
Canım bugun yaptım test 7 gün negatif silik çizgi bile yoktu iğnenin etkisi geçmiş 6 gündede tek çizgiydi bu günden snra hergün yapıp takip etsem dahami iyi acebaCanım 12 günde geçiyormuş iğnenin etkisi
İğneden sonuç alan varmı aranızdaGöbekten :)
İğneden sonuç alan varmı aranızda