Ancak bugün görüşebildim melesef doktorum dün gün boyu ameliyattaydı cmartesi öğlen iğne vuruldum gece 2:30 da yoğun kanamam oldu pazar ve pazartesi lekeye döndü bugün bi şeyim yok elhamdulillah ancak şimdi doktorla görüşebildim iğnenin etkisi değilmiş herhangi bir sorun yok verdiği ilaçlara devam etmemi söyledi duphaston ve estrofem içiyorum bunlarla birlikte primolut almamı söylemiş ama bir defa kullandım tekrar kullanmam gerektiğini söylememişti şimdide onu kullanmadığın İçin kanaman olmuş olabilir diyor neyse bekleyip göreceğiz inş hayır olur sonucuYumurtan çatlamış. Naptın doktorla görüştün mü kanaman için
Geçmiş olsun canım güzel haberlerle bekliyoruz seni inşaAllahKizlarr histeroskopi ameliyatimi oldum doktor gebe kalmaman icin hicbir sebep kalmadi dedi 3 ay kendi halinizde olun dedi klomen vs hicbiseu vermicekmiş bu surecte foruma cok girmeyi dusunmuyorum kafayi dagiticam baska seylerle mesgul olucam kendinize dikkat ediin inşallah guzel haberlerle geliriim ve geldigimde de guzel haberlerinizi gorurum
Sagol canm benm amin inşallahh Allah en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldursun inşallahGeçmiş olsun canım güzel haberlerle bekliyoruz seni inşaAllah
Bu ay inş hepimiz hayırlı haberler alırız arkadaşlarMerhaba bu ay bende yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vurdum iğnemi dün yaptım inşaAllah bu ay tutar bu ikinci denemem pcosluyum
Ancak bugün görüşebildim melesef doktorum dün gün boyu ameliyattaydı cmartesi öğlen iğne vuruldum gece 2:30 da yoğun kanamam oldu pazar ve pazartesi lekeye döndü bugün bi şeyim yok elhamdulillah ancak şimdi doktorla görüşebildim iğnenin etkisi değilmiş herhangi bir sorun yok verdiği ilaçlara devam etmemi söyledi duphaston ve estrofem içiyorum bunlarla birlikte primolut almamı söylemiş ama bir defa kullandım tekrar kullanmam gerektiğini söylememişti şimdide onu kullanmadığın İçin kanaman olmuş olabilir diyor neyse bekleyip göreceğiz inş hayır olur sonucu
Ovulasyon yapsaydın canım ordan anlaşılırdı belkibiraz daha bekle olacaktır inşaAllah ümitsiz olmayalımİğneden sonra 36 saatim doldu ağrı sancı hiç bir şey yok çatlamadı kesin bu sefer de
merhaba arkadaslar benim pazar gunuydu ıgnem 36 saat dün gece saat 4 tü sabah uyandıgımdan beri asırı kasık agrım var yururken zorlanıyorum normalmı sizce ?
Sizin normalde bende hala tık yok ne ağrı ne sancıNormal benimde bir kaç gün sürdü, oturamıyordumda
Sizin normalde bende hala tık yok ne ağrı ne sancısadece sol kasık bölgemde Bi dolgunluk hissi yaşıyorum oturup kalkarken o kadar bence bu ay çatlayamadım ben ya neyse perşembe günü bakıcak doktor çatlayıp çatlamadı pınar
geçen ayda oldum catlamıstı ama ne acı sancı cok azdı bu ayki cok farklı anlayamadımNormal benimde bir kaç gün sürdü, oturamıyordumda
inşaAllah catlamıstır canım pozitif düşün iyi olsunSizin normalde bende hala tık yok ne ağrı ne sancısadece sol kasık bölgemde Bi dolgunluk hissi yaşıyorum oturup kalkarken o kadar bence bu ay çatlayamadım ben ya neyse perşembe günü bakıcak doktor çatlayıp çatlamadı pınar
geçen ayda oldum catlamıstı ama ne acı sancı cok azdı bu ayki cok farklı anlayamadım
gerçi oda dogru inşaAllah saglıkla tutar bu seferHer zaman aynı olmuyor ki bende her ay farklı durumlar yaşıyorum ona takılma bence
benimde bu ay 21 de 1.yılımız inşaAllah ikimizde istediğimiz hediyeyi verebilirizAğustosun 5 inde eşimle 3. yıl dönümümüz Rabbim en anlamlı hediyeyi vermeyi nasip etsin bana ve bizlere inşallah :)
Amiinnn canım amiinnnAğustosun 5 inde eşimle 3. yıl dönümümüz Rabbim en anlamlı hediyeyi vermeyi nasip etsin bana ve bizlere inşallah :)
9 gün erken gebelik testini yapsam sonuc alırmıyım ovitrellenin etkisi gecmiş olurmuAmiinnn canım amiinnnBenimde bugün sözüm olmuştu tam 2 yıl oldu ☺☺