Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Kizlarr histeroskopi ameliyatimi oldum doktor gebe kalmaman icin hicbir sebep kalmadi dedi 3 ay kendi halinizde olun dedi klomen vs hicbiseu vermicekmiş bu surecte foruma cok girmeyi dusunmuyorum kafayi dagiticam baska seylerle mesgul olucam kendinize dikkat ediin inşallah guzel haberlerle geliriim ve geldigimde de guzel haberlerinizi gorurum

Yumurtan çatlamış. Naptın doktorla görüştün mü kanaman için
Ancak bugün görüşebildim melesef doktorum dün gün boyu ameliyattaydı cmartesi öğlen iğne vuruldum gece 2:30 da yoğun kanamam oldu pazar ve pazartesi lekeye döndü bugün bi şeyim yok elhamdulillah ancak şimdi doktorla görüşebildim iğnenin etkisi değilmiş herhangi bir sorun yok verdiği ilaçlara devam etmemi söyledi duphaston ve estrofem içiyorum bunlarla birlikte primolut almamı söylemiş ama bir defa kullandım tekrar kullanmam gerektiğini söylememişti şimdide onu kullanmadığın İçin kanaman olmuş olabilir diyor neyse bekleyip göreceğiz inş hayır olur sonucu

Geçmiş olsun canım güzel haberlerle bekliyoruz seni inşaAllah

Bende estrofrem kullanıyorum o hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. İnş tutunur bize

İğneden sonra 36 saatim doldu ağrı sancı hiç bir şey yok çatlamadı kesin bu sefer de
Ovulasyon yapsaydın canım ordan anlaşılırdı belkibiraz daha bekle olacaktır inşaAllah ümitsiz olmayalım benimde ilk gün cumartesi anlamadım ama ertesi gün başladı sancım pazar ve pazartesi iki gün çok sancım oldu bugün sancım olmadı ama kasılmalar oluyor ara ara

merhaba arkadaslar benim pazar gunuydu ıgnem 36 saat dün gece saat 4 tü sabah uyandıgımdan beri asırı kasık agrım var yururken zorlanıyorum normalmı sizce ?

Normal benimde bir kaç gün sürdü, oturamıyordumda
Sizin normalde bende hala tık yok ne ağrı ne sancı sadece sol kasık bölgemde Bi dolgunluk hissi yaşıyorum oturup kalkarken o kadar bence bu ay çatlayamadım ben ya neyse perşembe günü bakıcak doktor çatlayıp çatlamadı pınar

Herkeste farklı oluyordur. Bence öyle düşünmeyin çatlamıştır mutlaka

inşaAllah catlamıstır canım pozitif düşün iyi olsun

Ağustosun 5 inde eşimle 3. yıl dönümümüz Rabbim en anlamlı hediyeyi vermeyi nasip etsin bana ve bizlere inşallah :)

Kızlar merhaba benimde 15 gün test yaptım bakmanız mümkün mü gölge var sanki ama emin olamadım

Eklentiler

• B1DAC715-29C7-4729-B34A-FB86B5BB76B9.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 77
  • E8EFBC83-A089-426B-8866-248BF076A9C0.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 82A9369F-05D3-444C-940A-DF77A845375B.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…