Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 5 günlük klomen tedavi sonrası bir yumurtam oluştu dün çatlatma iğnesi ovitrelle vurdu doktorum ama gece bi kalktım regl gibi baya bir kanama olmuştu ama devam etmedi ben normalde hayıt suyuda kullanıyorum dün iğneden sonra onuda içtim acaba onun etkisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz 😥

Bunu ilk defa duydum yaa. Doktorunuzu arayıp keşke sorsaydınız

Doktorum bugün çalışmıyormuş aradımda ulaşamadım nöbetçi doktorda doğumdaymış çıkınca tekrar arayacağım bakalım neymiş bu kanama oluyormu acaba iğneden hemen sonra yaşayan varmı aramızda zor bir süreçmiş rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🤲😢

Doktorum bugün çalışmıyormuş aradımda ulaşamadım nöbetçi doktorda doğumdaymış çıkınca tekrar arayacağım bakalım neymiş bu kanama oluyormu acaba iğneden hemen sonra yaşayan varmı aramızda zor bir süreçmiş rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🤲😢

Benim çok kötü ağrım ve mide bulantı oldu. Ama kanama hiç olmadı. Normalde yumurtlama zamanı bazılarında hafiften kanama oluyor ama siz fazla oldum diyorsunuz. Doktorunuzla görüşünce haber verir misiniz merak ettim. Ama kötü düşünmeyin stres yapmayın

Tamam
Benim çok kötü ağrım ve mide bulantı oldu. Ama kanama hiç olmadı. Normalde yumurtlama zamanı bazılarında hafiften kanama oluyor ama siz fazla oldum diyorsunuz. Doktorunuzla görüşünce haber verir misiniz merak ettim. Ama kötü düşünmeyin stres yapmayın
tamam canım nöbetçi doktora ulaşabilirsem yazacağım inş dün iğneden sonda ateş bastı sol tarafımda hafif ağrılar oldu ama Uzun sürmedi biraz bulantım oldu geçti hemen bugünde hafif bulantım var ama ağrım yok elhamdulillah bakalım inş iyiye işarettir bu durum 🤲🤲

Tamam

tamam canım nöbetçi doktora ulaşabilirsem yazacağım inş dün iğneden sonda ateş bastı sol tarafımda hafif ağrılar oldu ama Uzun sürmedi biraz bulantım oldu geçti hemen bugünde hafif bulantım var ama ağrım yok elhamdulillah bakalım inş iyiye işarettir bu durum 🤲🤲

İnş canım hayırlı haberle inş

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 2 . Denemem klomenle geçen ay yumurtalar 10mm durdu iğne olmadım progestanla adet oldum. Bu ay hemen büyüdüler 1, buçuk kutu klomen ve yanında estrofem günde 2 , dün 11 temmuz 1 gibi iğnemi oldum hem sağda hem solda yumurtalar büyümüş 20 li boylarda iğneden önceki gece 9 temmuz gecesi ve sonraki 24 saat ilişki oldu şimdilik. Dualarınıza benide katın lütfen sizde dualarımdasınız . Bu cumartesi kontorole gideceğim progestan evde ona başlatıcak rahime bakıp , estrofemi günde 3 e çıkardı bu arada ❤ rahim ince olduğu için

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 2 . Denemem klomenle geçen ay yumurtalar 10mm durdu iğne olmadım progestanla adet oldum. Bu ay hemen büyüdüler 1, buçuk kutu klomen ve yanında estrofem günde 2 , dün 11 temmuz 1 gibi iğnemi oldum hem sağda hem solda yumurtalar büyümüş 20 li boylarda iğneden önceki gece 9 temmuz gecesi ve sonraki 24 saat ilişki oldu şimdilik. Dualarınıza benide katın lütfen sizde dualarımdasınız . Bu cumartesi kontorole gideceğim progestan evde ona başlatıcak rahime bakıp , estrofemi günde 3 e çıkardı bu arada ❤ rahim ince olduğu için
Hoşgeldin aramıza canım bende yeniyim senin gibi ☺️ Aynı senin gibi bende saat 13:00 de iğne vurdurdum önceki gün ilişki demişti doktor birde bugün gece 12 de dedi 36 saat geçmesi lazımmış ama benim dün gece kanamam oldu baya neler oldu içimde bilmiyorum 🤷‍♀️ Banada estrofem verdi 1 haftadır kullanıyorum salı gününden itibarende dupbaston verdi sabah akşam içecekmişim bakalım neler olacak 🤲 Hakkımızda hayırlısı olsun inş en kısa zamanda temmuz ayında bu güzel hayali bizlerde yaşarız 🤲🤲🤲🤲

Kanamadan sonra ovulasyon testim böyle çıktı hanımlar yorumlarınızı alabilirmiyim rica etsem çok teşekkür ederim 🤲

Eklentiler

• 5C8B284D-3754-4180-AFF6-0B6EB25180C4.jpeg
    5C8B284D-3754-4180-AFF6-0B6EB25180C4.jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam. Bu ayla birlikte 5. Çatlama iğnemi vurdum bugün sabah 9 buçukta fakat ilk kez vurduğum bölgede göbek deri altında yani Bi ağrı hissediyorum hiç böyle olmazdı aslında şaşkınım. Birde bugün dehşet derecede başım ağrıdı başım kopucak sandım ve ilaç içtim iğne etkisine olumsuz yönde bir zararı olmaz dimi? Allahım ne detaylara inip ne engebelerden geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun ya

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 5 günlük klomen tedavi sonrası bir yumurtam oluştu dün çatlatma iğnesi ovitrelle vurdu doktorum ama gece bi kalktım regl gibi baya bir kanama olmuştu ama devam etmedi ben normalde hayıt suyuda kullanıyorum dün iğneden sonra onuda içtim acaba onun etkisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz 😥
Muhtemelen hayit suyunun etkisi olabilir böyle süreçlerde bu tip extra şeylere başvurmak ne denli doğru bilmiyorum ama insallah zarari dokunmamistir canm

Kizlar bu ay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligi histereskopide gozukuyor mu
Merhaba bir şey soracağım yumurta toplandıktan sonra hemen histereskopi yapılıyormu acaba benim rahim t şeklinde yumurta Çarşamba günü toplanacak ama doktor histereskopi yapıp yapmamaya karar verecek

İnşalah tutar Canm
İnşaAllah bende bir soru sormak istiyorum doktorum bana iki kez klomen kullanabilirsin dedi yumurtaların büyüyor ama bebek tutunamıyr rahim içi kalınlaşmıyor dedi bu yüzfen bir dahaki geldiginde igne tedavisine gecicez dedi bilgisi olan varmı ilk defa duydum nasıl bir tedavi

Merhaba bir şey soracağım yumurta toplandıktan sonra hemen histereskopi yapılıyormu acaba benim rahim t şeklinde yumurta Çarşamba günü toplanacak ama doktor histereskopi yapıp yapmamaya karar verecek
Canm hic bilmiyorum ben tup bebek yaptirmadim hiç

X