Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Bugün yumurtalarıma baktık iğne ve hapla 3 tane yumurtam gelişmiş. Gecen ay tek klomen kullandığımda 1 tane olmustu. İğne tedavisine başlayacak arkadaslara bilgi olsun daha cok yumurta gelişiyor korkmayın hiç daha güzel sonuç alırsınız inşallah🥰🥰

Bugün yumurtalarıma baktık iğne ve hapla 3 tane yumurtam gelişmiş. Gecen ay tek klomen kullandığımda 1 tane olmustu. İğne tedavisine başlayacak arkadaslara bilgi olsun daha cok yumurta gelişiyor korkmayın hiç daha güzel sonuç alırsınız inşallah🥰🥰
O nasıl bir tedavi canım biraz açarmısın 🙃

Ya doktor bana bu ay dinlen dedi kızlar ama araya bayram girdiği için olmazsa eğer tedaviye bi sonraki ay devam edelim dedi ama aynı tedavi uygulanacak yine sorum şu ben bu ay sadece klomen kullansam acaba bi sorun olurmu kist vs gibi 🤔

Canım günde 2 tane femara bi sabah bi aksam seklinde içtim bide gonal f iğne 50 olcak şekilde hergün yaptım 5 gün hap sürdü 7 gün iğne bugünde işte yumurtalarım gelişmiş olunca catlatma iğnesini yaptık🥰
Ben doktora gonal f iğnesini sordum o senin için değil dedi 🤷‍♀️ Ovitrelle vurdu o başka bi şey dedi açıklamadı 🤷‍♀️

Bugün bende ovitrelle vurdurdum catlaması için işte. Bi hap kullanmış mıysın sen yumurtalar gelişsin diye
Evet canım klomen kullandım 5 gün sonra gittiğimde 1 yumurtam gelişmişti 2 gün sonra gittiğimde tamam istediğimiz boyuta gelmiş dedi ovitrelle vurdu dr

Evet canım klomen kullandım 5 gün sonra gittiğimde 1 yumurtam gelişmişti 2 gün sonra gittiğimde tamam istediğimiz boyuta gelmiş dedi ovitrelle vurdu dr
Anladım canım bende gecen ay klomen kullandım bi tane yumurta olmustu bende de ama onda iğne olmadık doktor catlamak üzere zaten demişti. Bakalım artık rabbim bize bu ay verir inşallah bebişlerimizi🥰

Ya doktor bana bu ay dinlen dedi kızlar ama araya bayram girdiği için olmazsa eğer tedaviye bi sonraki ay devam edelim dedi ama aynı tedavi uygulanacak yine sorum şu ben bu ay sadece klomen kullansam acaba bi sorun olurmu kist vs gibi 🤔
Eğer yumurtan büyürde catlamazsa iğne kullanmıcan sonucta o zaaman kist olabiliyomus

X