İyi canım gün sayıyorum sen nasılsın ne var ne yokselamm canlaarGuli007 @Ansumjora @elefanteroxo PiXiEE @TOBEORNOTTOBE1 H history1985
ne var ne yokk ?
Merhaba kizlar, ben yurt disindan katiliyorum. Gecen ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Dogumdan sonra adetim duzensizdi ama sogan kuru kullandigim ay 5 gun erken yumurtalarim catladi ve 5 gun erken adet oldum. Adetim duzeldi yani. 2ci kez sogan kuru kullanmalimiyim? Tabiki gecen ay degerlendirdik ama olmadi simdi adetimin bitmesini bekliyorum. Ve faydasini goren varmi sogan kurunun?
İyi canım gün sayıyorum sen nasılsın ne var ne yok
ben olsam bir kez daha yapardim 10 veya 7 gun
Evet adete daha 2,5 gün var diyebiliriz :) yaaa gercekten miii kendimi olumsuza zaten hazirladım ama böyle de insanın icinde bi umut kırıntısı oluyor tabi.İnsallah dedigin gibidir .Hamile olabilirsin canım, adet günün gelmediği için çizgi belirsiz. Ama bu hayalet çizgi değil az daha belirgin. Insaallah hamilesindir
Inşaallah canım bende aynıyım şu an. Insaallah umut ettiğimiz gibidirEvet adete daha 2,5 gün var diyebiliriz :) yaaa gercekten miii kendimi olumsuza zaten hazirladım ama böyle de insanın icinde bi umut kırıntısı oluyor tabi.İnsallah dedigin gibidir .
Inşaallah canım bende aynıyım şu an. Insaallah umut ettiğimiz gibidir
Bende rüyamda gördüm sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim inşaallah canım malum oluyordur belkiKizlar yaaa her gün ayni ruyalar görüyorum hamile olduğumu oyreniyorumyaaa keşke gerçek olsaaa
Bu ay geçsin yapicam hiç yapmadım ama baya kişi o şekilde takip ediyor haklısınızTest yapsaz daha iyi olur bence yumurtalamayi takip etmek amaçlı
Hayalet bir çizgi var bence hamilesin canım hemde daha 2 gün varken çıkmış çizgi hadi inşaallahKızlar günlerdir gazım var,göğüslerim şiş ve hassas baska da belirtim yok.En son ilişkim 21 haziran.Bugun dayanamayım bir gebelik testi yaptim ama cok cok aşırı hayalet bişi var ama kuruma cizgisi midir bilmiyorum.İlk 4dk icindr cektim fotografi.Bat 3 temmuz ne diyosunuz? Erken gebelik testi alip tekrar mi yapayım.fotoğrafi büyütttügümde belli belirsiz cizgi var fakat sadece ben mi görüyorum ki acaba ufff :/
Yaaa kızlar İnsallah siz haklı cıkarsınız. ben 2 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.sonra 6 ay korundum.Mayıs ayından beri deniyoruz.Ama yasımdan dolayı bi panik halindeyim.belirtilerim var epeyce ama gecen ayda gögüs agrisi,gögüste damarlanma,gögüs ucunda beyaz noktacıklara kadar hepsini yasadim fakat regl olmustum.Piskolojji vücütta hangi fiziksel aktivitenin olmasını istiyorsak gercekten onu olduruyor cok garip:) cizgi var falan diyoruz da simdi test markasına bi baktım malesef albi,forumda tüm kızlar yalancı pozitif cikardigini söylemis.İnsallah öyle değildir.Hayalet bir çizgi var bence hamilesin canım hemde daha 2 gün varken çıkmış çizgi hadi inşaallah ♥
İyi canim cok sukur ben ovulasyon testine devam ediyorum sen nasilsinselamm canlaarGuli007 @Ansumjora @elefanteroxo PiXiEE @TOBEORNOTTOBE1 H history1985
ne var ne yokk ?
evet saracoglu sitesinden sordum iki kur arasi 15 gun olmaliymis. Ikinci kur 10 gun uygulanabiliyor ben 7 gun yapmayi dusunuyorum. Tam yumurtalik doneminden once birakmis oluyorum. InsAllah bu sefer olur
Aminnn azıcık kaldı bir kaç gün sonra öğrenebileceğiz inşaallah, buradan hep birlikte Mart ayında anne olacaklar topiğine geçiş yaparız.Harika,Güzel haberler gelsin paylasalım o halde Dün ben de ovülasyon yaptım ama aşırı silik cıktı.Ovülasyonla gebelik öğrenme herkeste tutan bişi değilmiş,en azından o sekilde teselli ediyorum kendimi -)
Ah ben o rüyayı kaç kere gördüm keşke benimki de gerçek olsaydıBen hamile oldugumu rüyamdaki çift çizgi ile öğrenmiştim inşalla h senin de öyle olur
Benim de yumurtlama donemi dunden beri biraktim sogan kürünü ama dahq 8. Gundeydim zarari olur belki diye dusundum cok kararsizim devam edip etmemekteevet saracoglu sitesinden sordum iki kur arasi 15 gun olmaliymis. Ikinci kur 10 gun uygulanabiliyor ben 7 gun yapmayi dusunuyorum. Tam yumurtalik doneminden once birakmis oluyorum. InsAllah bu sefer olur