Evet yaaa aynen, en iyisi erken gebelik testi. Yarın sabah yapacağım nedense beklemek istemiyorumBen korkuyorum testi adet gecikdikten sonra yapicam...3u adet 2 gun falan filan gecse oyle düşünüyorum...ama kendimi durdura bilirsem
Bizede haber verirsin canimEvet yaaa aynen, en iyisi erken gebelik testi. Yarın sabah yapacağım nedense beklemek istemiyorum
Ilk işim bu olacak, zaten ailelere hemen söylemeyi düşünmüyoruz keseyi görene kadar.Bizede haber verirsin canim
En az 3 gün kala çıkıyor, nadiren eğer geç döllenme ise çıkabiliyor daha erkendenBende dünden sonra tekrar yapayım dedim ve gene negatif neden sabredemiyorum ki
İlk hamileliğimde 4 gün önceden silik cıkmıştı bundada öyle bekledim inşallah vardır da geç çıksın napım Bu sefer beklicem 4 gün kaldı
Canım aniden insan öyle düşünüyor ama bi şey olmaz boşanmak öyle kolay değil.. hele ki yeni evliyseniz çok normal biz de yüz kere söyledik ilk zamanlar ama zamanla her şey rayına oturuyorHerşeyin hayırlısı kısmet degilmiş
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Doktora gidemedim ne yazık ki. Başka işlerim vardı bugün mutlaka halledilmesi gereken onlardan zaman kalmadı. Göğüslerim sis ve sızlıyor çok afedersin gazım var. Kasiklarimda da böyle derinden bir sızı var. Ama acaba psikolojik mı diye düşünmeden de edemiyorum. En azından adete kadar bekleyeceğim. Baktım adet oldum ovulasyon testi alıp deneyeceğim ilk defaİnşallah olur bebiş
İnşallah öyledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEn az 3 gün kala çıkıyor, nadiren eğer geç döllenme ise çıkabiliyor daha erkenden
5 günüm var bata test almaya gidiyorım canım
Vallaha sabirliysan bekle sunun surasinda bir kac gun kalmis ..hemde erken den sonuc alamazsan uzulmemis olursun buseferde neyse ciksin ortaya en azindan gecikmeyi bekle ins bebis vardirYok bat 4 Temmuz 3 gün var. Bugün sol kasigimda batma var. Ilk hamileligimde de sağ kasıkta batma vardı. Doktor sağ yumurtaligindan yumurtlamışsın demişti kontrolde ona bağlamıştım. Inşaallah gebeliktir. Erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı acaba. Ama günü beklesem daha iyi
Hakkinda hayirlisi canimmSelam canim ben beklemedeyim 2 günüm kaldi bakalım noulcak
Gaz olmasi da belirti insallah sizde de oyledirTeşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Doktora gidemedim ne yazık ki. Başka işlerim vardı bugün mutlaka halledilmesi gereken onlardan zaman kalmadı. Göğüslerim sis ve sızlıyor çok afedersin gazım var. Kasiklarimda da böyle derinden bir sızı var. Ama acaba psikolojik mı diye düşünmeden de edemiyorum. En azından adete kadar bekleyeceğim. Baktım adet oldum ovulasyon testi alıp deneyeceğim ilk defa
Inşallah canım. Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede. Birnkac gün önce eşim ise gitmeden uyandırdı senin neden ateşin var diye. Hadi diyorum diğerleri psikolojik bu sa mı öyle. Vücut ısım 1 haftadır daha fazla sanki. Gerçi havalar da çok sıcak bilemedimGaz olmasi da belirti insallah sizde de oyledir
Gaz olmasi da belirti insallah sizde de oyledir
Normalde sabırlı biriyim ama bu defa bekleyemiyorum, hafta sonuna plan yapacağım belki bu yüzden bakalımVallaha sabirliysan bekle sunun surasinda bir kac gun kalmis ..hemde erken den sonuc alamazsan uzulmemis olursun buseferde neyse ciksin ortaya en azindan gecikmeyi bekle ins bebis vardir
inşallah canım benim ama sağ tarafıma yoğun bir ağrı giriyor kesin olacağımİnşallah olmazsin
Canım bişey Çıkmadı yaptım bunay da yalanAyy hadi bakalim ins guzel haber alirsin
Normalde sabırlı biriyim ama bu defa bekleyemiyorum, hafta sonuna plan yapacağım belki bu yüzden bakalım