Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korkuyorum testi adet gecikdikten sonra yapicam...3u adet 2 gun falan filan gecse oyle düşünüyorum...ama kendimi durdura bilirsem
Evet yaaa aynen, en iyisi erken gebelik testi. Yarın sabah yapacağım nedense beklemek istemiyorum

Bende dünden sonra tekrar yapayım dedim ve gene negatif neden sabredemiyorum ki
İlk hamileliğimde 4 gün önceden silik cıkmıştı bundada öyle bekledim inşallah vardır da geç çıksın napım Bu sefer beklicem 4 gün kaldı

En az 3 gün kala çıkıyor, nadiren eğer geç döllenme ise çıkabiliyor daha erkenden

İnşallah olur bebiş
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Doktora gidemedim ne yazık ki. Başka işlerim vardı bugün mutlaka halledilmesi gereken onlardan zaman kalmadı. Göğüslerim sis ve sızlıyor çok afedersin gazım var. Kasiklarimda da böyle derinden bir sızı var. Ama acaba psikolojik mı diye düşünmeden de edemiyorum. En azından adete kadar bekleyeceğim. Baktım adet oldum ovulasyon testi alıp deneyeceğim ilk defa

Vallaha sabirliysan bekle sunun surasinda bir kac gun kalmis ..hemde erken den sonuc alamazsan uzulmemis olursun buseferde neyse ciksin ortaya en azindan gecikmeyi bekle ins bebis vardir

Kızlar bu ay hsg çektirdim yumurtlama döneminde de 3 gün değerlendirdik. Daha önce ovulasyon testiyle takip etmiştim hep yumurtlama dönemi 2 3 gün degerlendiriyordum olmadı. Hsg sonrası olur mu ki acaba nedense yine hiç umutlu değilim. Önümüzdeki ay klomene başlıyorum zaten ondan da umudum yok gerçi. Hislerim çok karışık hiç bu kadar umutsuz olmamıştım sanırım.

Gaz olmasi da belirti insallah sizde de oyledir

Kızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.

Inşallah canım. Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede. Birnkac gün önce eşim ise gitmeden uyandırdı senin neden ateşin var diye. Hadi diyorum diğerleri psikolojik bu sa mı öyle. Vücut ısım 1 haftadır daha fazla sanki. Gerçi havalar da çok sıcak bilemedim

Vallaha sabirliysan bekle sunun surasinda bir kac gun kalmis ..hemde erken den sonuc alamazsan uzulmemis olursun buseferde neyse ciksin ortaya en azindan gecikmeyi bekle ins bebis vardir
Normalde sabırlı biriyim ama bu defa bekleyemiyorum, hafta sonuna plan yapacağım belki bu yüzden bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…