Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi canim cok sukur ben ovulasyon testine devam ediyorum sen nasilsin

bende iyim elhamdulillah canim.. bende bekliyorum iste ovu testlerini hala uaslamdi yurtdisina anca geliyor.. neyse bugun son adet gunum degerlendirmelere basliycam yinede test gelincede hemen baslarim takibe insaAllah

insallah gönlunce olur canim demek az kaldi bat gectimi yoksa :)
Yok bat 4 Temmuz 3 gün var. Bugün sol kasigimda batma var. Ilk hamileligimde de sağ kasıkta batma vardı. Doktor sağ yumurtaligindan yumurtlamışsın demişti kontrolde ona bağlamıştım. Inşaallah gebeliktir. Erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı acaba. Ama günü beklesem daha iyi

Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsin

Yaaaa insaAllah olur

Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsin
Evet bat tarihine 3 gün kaldı. Önceki günlerde hiç çıkmayınca acaba mı diyorum bakalım en geç yarın bir erken test alıp yapayim. Normalde yumurtlama gününden 17 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyor.

Ben korkuyorum testi adet gecikdikten sonra yapicam...3u adet 2 gun falan filan gecse oyle düşünüyorum...ama kendimi durdura bilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…