Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonda pik olunca hamilelik var diye duymuştum 1 kac gün sonra gebelik yine denersin insallah hamileliktir

İnsAllah yine nasip olur

İnşallah

Benimde yumurtalamadan beri sancim oluyor bakalim ne olucak hamilelikmi adetmi

Ayy tamam canim beni etiketle mutlaka
Ben dhaa cabuk oyrenirimbi şey olursa sizdede olur o zaman kizlar

Merhaba kizlar, ben yurt disindan katiliyorum. Gecen ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Dogumdan sonra adetim duzensizdi ama sogan kuru kullandigim ay 5 gun erken yumurtalarim catladi ve 5 gun erken adet oldum. Adetim duzeldi yani. 2ci kez sogan kuru kullanmalimiyim? Tabiki gecen ay degerlendirdik ama olmadi simdi adetimin bitmesini bekliyorum. Ve faydasini goren varmi sogan kurunun?

merhaba hanimlar, ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum bir de extra talep olarak erkek olsun istiyorum. reglim bugün bitti. gecen sefer kızıma reglimin bittigi gun hamile kalmistim. acikcasi ben bu yumurtlama gununde hamile kalinir olayina da o yuzden tam inanmıyorum. bu zamana kadar hic ovulasyon testi yapmadim. simdi bu sefer erkek sevdasina ovulasyin testi yapsam mi acaba? yoksa hic takilmadan kısmet deyip aklimiza gelen her gunu degerlendirsek mi? bir de sperm hizlandirici bi krem varmış. acaba kullansam mi yoksa doganin isine hic karismasam mi?

Hayir 6ay ara vermelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…