Ovulasyonda pik olunca hamilelik var diye duymuştum 1 kac gün sonra gebelik yine denersinKızlar bat ı tam bilemiyorum ama tahmini yumurtlama 18-19 hazirandı. Yumurtlama testi pik gebelik testinde de çok hayali bir çizgi var sanki yada bana öyle geliyor kafayı yedim iyice. Yumurtlama pik olunca değerlendirdik yine şansa bırakmak istemedim :)
İnsAllah yine nasip olurSelam arkadaşlar totem yaptım yine burdayım yıllar yıllar önce ilk gebeliğimi burda öğrenmiştim yine temmuz postuydu 7 yıl önce şimdi 6 yaşında bir kızım var
Geçen yıl dış gebelik yaşadım ilaçla tedavi oldum
Bi süredir de istiyoruz bu ayı iyi değerlendirdik inşallah rabbim nasip ederse
Bat 10 temmuz beni de ekler misiniz
İnşallahMerhaba hanımlarBenim Bat 24 temmuz. Pco hastasıyım. Oğlum iki ay sonra 4 yaşını dolduracak. Geç hamile kaldığım için oğlum 10 aylıkken korunmayı bıraktık 3 yıldır istiyoruz ama kısmet hâlâ olmadı. 1 erken düşüğüm oldu. Coronadan dolayı tedavim yarım kaldı mecbur. İnşallah bu ay hamile kalabilirim. İnşallah hepimiz kalabiliriz hayırlısıyla
Hayirli olsunBenide ekler misiniz 25 temmuz bat. Bu 3. Ayım olacak inşallah bu ay olur
Evet yaaa artik 2 gunAyyy bende heyecanlandım çok az kalmış
Tamam ekledim hayirli olsun27.07.2020 beni ekler mısın canım
Ekledim İnsAllah hayırlı olurMerhaba benimde bat 13 temmuz listeye benide eklermisiniz
Gerçekten miOvulasyonda pik olunca hamilelik var diye duymuştum 1 kac gün sonra gebelik yine denersininsallah hamileliktir
Oyle yaziyor kizlar dhaa erken gebelik testi icin bence adeti bekleyinGerçekten mibenim adetime 6 gün var ovulasyon sürekli koyu ama gebelik testim negatif
Benim de 5 Temmuz ekler misiniz. Gebelik düşünüyorum 2 aydır. Günlerim değişedebilir bu arada 30-38 gün arası değişiyorTamam ekledim hayirli olsun
Ekledim İnsAllah hayırlı olur
Tamam bekleyeceğim çok teşekkür ederim.Oyle yaziyor kizlar dhaa erken gebelik testi icin bence adeti bekleyin
Anliyorum insan kendini hamileliye hazirliyor bende oyleyimİnş kuzum ya ama nasıl hevesim kırıldı anlatamam
Benimde yumurtalamadan beri sancim oluyor bakalim ne olucak hamilelikmi adetmiSelam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı
Bendede oyle hepsi bir birine karisti vallahiBenim aynı şekilde 6 gün var adetime ama neredeyse devamlı bikini bölgemde bir sancı var kas ağrısı gaz sancısı gibi değişik bir şey hiç olmamıştı daha önce.
Bakalım canım benim senden birkaç gün önce belli olur duruma göre dayanamazsam yarın öbür gün bir kan testi yaptırabilirim pozitif çıkarsa sende koş hemen hastaneyeidrar testinde bir şey yok çünkü daha
Ben dhaa cabuk oyrenirimAyy tamam canim beni etiketle mutlaka
Amin inşallah hayırlısıylaİnsAllah yine nasip olur
Hayir 6ay ara vermelisinizMerhaba kizlar, ben yurt disindan katiliyorum. Gecen ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Dogumdan sonra adetim duzensizdi ama sogan kuru kullandigim ay 5 gun erken yumurtalarim catladi ve 5 gun erken adet oldum. Adetim duzeldi yani. 2ci kez sogan kuru kullanmalimiyim? Tabiki gecen ay degerlendirdik ama olmadi simdi adetimin bitmesini bekliyorum. Ve faydasini goren varmi sogan kurunun?