Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ola bilir siz erken yumurtalamişsiniz cunki kadinlar ayda 1 kere yumurtlar 2de ola bilir....tam bilmiyorum yumurtalama gününde ilişki olunca galiba erkek oluyor....ama yinede Allah ne buyurduysa oylede olur bence

Ben geçen ay düşükten sonra bu ay adet oldum ve tam 8 gün sürdü ,acaba bu benim yumurtlama surecimi etkiler mi normalde 3 4 gün sürerdi 14. günde yumurtlama olurdu

Kızlar erken gebelik testi yapmıştım 5 dakika sonra çıkmayınca bıraktım şimdi 12 dakika oldu tekrar baktım sanki ikinci çizgi var gibi cook silik. Galiba beynim bana oyun oynuyor

inşallah vardırrrr. haber verin bize dee
Inşallah canım ya. Gerçi olmasa çok üzülmem sanırım. Ilkinde çok stres yapmıştım olmayınca. Umut etmeyi biraktiğim ay hamile kalmıştım. Daha 1 aydır tekrar düşünmeye başladık. Gerçi benim iki ayım var sadece bu ayla birlikte. Daha sonra şehir dışına gideceğim ama kısmet napalim. Bugün kan testi vereceğim bakalım. Haber veririm sizlere. Inşallah rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmaz

Bende bu ay omega 3 destek vitamini kullanıcam yumrta gelişimi için. Ovulasyon testim vardı geçen aydan onları kullanırım yine bu sefer adet biter bitmez başlıycam yapmaya
Merhaba. Bunu doktor mu verdi size yoksa kendiniz mi alıyorsunuz?
Kızlar ben inşallah relg iken tahlil vermeye gitcem hangi tahlilleri istemeliyim?
Hormonlara bakıyorlar canım reglken. Hormon tahlili. Tabi tam kan sayımı da yaptırabilirsin

Bat 15 Temmuz benimde

Kızlar günlerdir gazım var,göğüslerim şiş ve hassas baska da belirtim yok.En son ilişkim 21 haziran.Bugun dayanamayım bir gebelik testi yaptim ama cok cok aşırı hayalet bişi var ama kuruma cizgisi midir bilmiyorum.İlk 4dk icindr cektim fotografi.Bat 3 temmuz ne diyosunuz? Erken gebelik testi alip tekrar mi yapayım.fotoğrafi büyütttügümde belli belirsiz cizgi var fakat sadece ben mi görüyorum ki acaba ufff :/

Eklentiler

• EF38AC32-CCAC-49B8-8BF1-F157E839F0CE.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Merhaba. Bunu doktor mu verdi size yoksa kendiniz mi alıyorsunuz?

Hormonlara bakıyorlar canım reglken. Hormon tahlili. Tabi tam kan sayımı da yaptırabilirsin
2 arkadaşım var biri tüp bebek tedavisi görecek doktor vermiş direk yumurtalıkların daha iyi olgunlaşması için kaliteli yumurta üresin diye teşvik ediciymiş.

Bir diğer arakdaşımda ikinci bebeğe hamile kalamıyor onada folik asitle birlikte bunu vermiş.

Ovulasyonda pik olunca hamilelik var diye duymuştum 1 kac gün sonra gebelik yine denersin insallah hamileliktir
Bugün gebelik ve ovulasyon testini yine yaptım. Gebelik yok ovulasyon hafif silikleşmiş yani yumurtluyorum. Bende pkos var ne kadar illet bir hastalık olduğunu bir kere daha görmüş oldum. 16 mayısta adet oldum 8 haziranda lekelenme yaşadım 17 haziranda akıntı olunca yumurtlama sanmıştım ama testim olmadığı için emin değildim. 20 hazirandan beri ovulasyon testi yapıyorum dün pik gördüm. Yani kızlar mayıstan beri yeni yumurtlama oldu. Pkos olan arkadaşlar pes etmeden yumurtlama testi yapmaya devam etmeliyiz

mrb kızlar benim adet 24 Haziran’da bitti ve ovulasyon testi ile 27-28 haziranda yumurtlama gördüm. 28 haziranı değerlendirdik.. dün ise yani 20 haziranda kahverengi akıntı olmuş bende..kasık ağrım var birde...yoğun bir gün geçirdim ona bağlı olabilir mi kahverengi akıntı yoksa döllenme ile ilgili olabilir?

Hamile olabilirsin canım, adet günün gelmediği için çizgi belirsiz. Ama bu hayalet çizgi değil az daha belirgin. Insaallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…