Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi canim cok sukur ben ovulasyon testine devam ediyorum sen nasilsin

bende iyim elhamdulillah canim.. bende bekliyorum iste ovu testlerini hala uaslamdi yurtdisina anca geliyor.. neyse bugun son adet gunum degerlendirmelere basliycam yinede test gelincede hemen baslarim takibe insaAllah

Lütfen bu doğru olmasın..

Eklentiler

• _20200701_145537.JPG
    _20200701_145537.JPG
    91,7 KB · Görüntüleme: 81
insallah gönlunce olur canim demek az kaldi bat gectimi yoksa :)
Yok bat 4 Temmuz 3 gün var. Bugün sol kasigimda batma var. Ilk hamileligimde de sağ kasıkta batma vardı. Doktor sağ yumurtaligindan yumurtlamışsın demişti kontrolde ona bağlamıştım. Inşaallah gebeliktir. Erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı acaba. Ama günü beklesem daha iyi

Ben 18-21 arası yumurtlama görmüştüm, testlere ikinci yumurtlamayı görmek için devam ettim. Tabi göremedim. Bat 4 temmuz bugün tekrar yumurtlama testi yapayım bakayım dedim T çizgisi hafif belirgin adete bu kadar kısa zaman kala yumurtlama olmayacağına göre acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım. Ilk hamileligimde ki gibi sanki uykulu ve uyuşuk hissediyorum
Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsin

Bugün gebelik ve ovulasyon testini yine yaptım. Gebelik yok ovulasyon hafif silikleşmiş yani yumurtluyorum. Bende pkos var ne kadar illet bir hastalık olduğunu bir kere daha görmüş oldum. 16 mayısta adet oldum 8 haziranda lekelenme yaşadım 17 haziranda akıntı olunca yumurtlama sanmıştım ama testim olmadığı için emin değildim. 20 hazirandan beri ovulasyon testi yapıyorum dün pik gördüm. Yani kızlar mayıstan beri yeni yumurtlama oldu. Pkos olan arkadaşlar pes etmeden yumurtlama testi yapmaya devam etmeliyiz
Ben 18-21 arası yumurtlama görmüştüm, testlere ikinci yumurtlamayı görmek için devam ettim. Tabi göremedim. Bat 4 temmuz bugün tekrar yumurtlama testi yapayım bakayım dedim T çizgisi hafif belirgin adete bu kadar kısa zaman kala yumurtlama olmayacağına göre acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım. Ilk hamileligimde ki gibi sanki uykulu ve uyuşuk hissediyorum
Yaaaa insaAllah olur😍🙏🏻

Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsin
Evet bat tarihine 3 gün kaldı. Önceki günlerde hiç çıkmayınca acaba mı diyorum bakalım en geç yarın bir erken test alıp yapayim. Normalde yumurtlama gününden 17 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyor.

Evet bat tarihine 3 gün kaldı. Önceki günlerde hiç çıkmayınca acaba mı diyorum bakalım en geç yarın bir erken test alıp yapayim. Normalde yumurtlama gününden 17 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyor.
Ben korkuyorum testi adet gecikdikten sonra yapicam...3u adet 2 gun falan filan gecse oyle düşünüyorum...ama kendimi durdura bilirsem😁

X