- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Aminnn azıcık kaldı bir kaç gün sonra öğrenebileceğiz inşaallah, buradan hep birlikte Mart ayında anne olacaklar topiğine geçiş yaparız.
insallah gönlunce olur canim demek az kaldi bat gectimi yoksa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn azıcık kaldı bir kaç gün sonra öğrenebileceğiz inşaallah, buradan hep birlikte Mart ayında anne olacaklar topiğine geçiş yaparız.
İyi canim cok sukur ben ovulasyon testine devam ediyorum sen nasilsin
Yo ya degildirLütfen bu doğru olmasın..
5 günüm var bata test almaya gidiyorım canımselamm canlaar Guli007 @Ansumjora @elefanteroxo @snow3414 Bidebayilistersenferiha H history1985
ne var ne yokk ?
Yok bat 4 Temmuz 3 gün var. Bugün sol kasigimda batma var. Ilk hamileligimde de sağ kasıkta batma vardı. Doktor sağ yumurtaligindan yumurtlamışsın demişti kontrolde ona bağlamıştım. Inşaallah gebeliktir. Erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı acaba. Ama günü beklesem daha iyiinsallah gönlunce olur canim demek az kaldi bat gectimi yoksa :)
Selam canim ben beklemedeyim 2 günüm kaldi bakalım noulcakselamm canlaar Guli007 @Ansumjora @elefanteroxo @snow3414 Bidebayilistersenferiha H history1985
ne var ne yokk ?
Anladım. Teşekkürler :)2 arkadaşım var biri tüp bebek tedavisi görecek doktor vermiş direk yumurtalıkların daha iyi olgunlaşması için kaliteli yumurta üresin diye teşvik ediciymiş.
Bir diğer arakdaşımda ikinci bebeğe hamile kalamıyor onada folik asitle birlikte bunu vermiş.
Hakkında hayırlısı olsun umarım çözülebilecek meselelerdirEşimle ayrılıyoruz beni silebilirsiniz listeden hersey için tesekkür ederim herkese
Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsinBen 18-21 arası yumurtlama görmüştüm, testlere ikinci yumurtlamayı görmek için devam ettim. Tabi göremedim. Bat 4 temmuz bugün tekrar yumurtlama testi yapayım bakayım dedim T çizgisi hafif belirgin adete bu kadar kısa zaman kala yumurtlama olmayacağına göre acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım. Ilk hamileligimde ki gibi sanki uykulu ve uyuşuk hissediyorum
İnşallah olur bebişTeşekkür ederim inşallah. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Bugün doktora gideceğim gerçi. Varsa zaten erkenden bayram olur heralde benim için. Yoksa adet düzensizliği için ilaç isteyeceğim galiba
Hakkında hayırlısı olsun. Daha da 1 aylık evliymişsin.Eşimle ayrılıyoruz beni silebilirsiniz listeden hersey için tesekkür ederim herkese
Bugün gebelik ve ovulasyon testini yine yaptım. Gebelik yok ovulasyon hafif silikleşmiş yani yumurtluyorum. Bende pkos var ne kadar illet bir hastalık olduğunu bir kere daha görmüş oldum. 16 mayısta adet oldum 8 haziranda lekelenme yaşadım 17 haziranda akıntı olunca yumurtlama sanmıştım ama testim olmadığı için emin değildim. 20 hazirandan beri ovulasyon testi yapıyorum dün pik gördüm. Yani kızlar mayıstan beri yeni yumurtlama oldu. Pkos olan arkadaşlar pes etmeden yumurtlama testi yapmaya devam etmeliyiz
Yaaaa insaAllah olurBen 18-21 arası yumurtlama görmüştüm, testlere ikinci yumurtlamayı görmek için devam ettim. Tabi göremedim. Bat 4 temmuz bugün tekrar yumurtlama testi yapayım bakayım dedim T çizgisi hafif belirgin adete bu kadar kısa zaman kala yumurtlama olmayacağına göre acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım. Ilk hamileligimde ki gibi sanki uykulu ve uyuşuk hissediyorum
Inşaallah hepimizYaaaa insaAllah olur
Ay insAllahBende rüyamda gördüm sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim inşaallah canım malum oluyordur belki
Evet bat tarihine 3 gün kaldı. Önceki günlerde hiç çıkmayınca acaba mı diyorum bakalım en geç yarın bir erken test alıp yapayim. Normalde yumurtlama gününden 17 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyor.Hayır canım. LH hormonu zaten vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden silik çıkması normal. Çok koyu çıkarsa hamilelikten şüphelenebilirsin
AminnnnInşaallah hepimiz
İnşallah olmazsinMerhaba ; BAT 01.07.2020 beni de ekler misiniz Çok korkuyorum inşallah olmam
Ben korkuyorum testi adet gecikdikten sonra yapicam...3u adet 2 gun falan filan gecse oyle düşünüyorum...ama kendimi durdura bilirsemEvet bat tarihine 3 gün kaldı. Önceki günlerde hiç çıkmayınca acaba mı diyorum bakalım en geç yarın bir erken test alıp yapayim. Normalde yumurtlama gününden 17 gün sonra test yapılması tavsiye ediliyor.