Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 18-21 arası yumurtlama görmüştüm, testlere ikinci yumurtlamayı görmek için devam ettim. Tabi göremedim. Bat 4 temmuz bugün tekrar yumurtlama testi yapayım bakayım dedim T çizgisi hafif belirgin adete bu kadar kısa zaman kala yumurtlama olmayacağına göre acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım. Ilk hamileligimde ki gibi sanki uykulu ve uyuşuk hissediyorum

Merhaba kizlar, ben yurt disindan katiliyorum. Gecen ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Dogumdan sonra adetim duzensizdi ama sogan kuru kullandigim ay 5 gun erken yumurtalarim catladi ve 5 gun erken adet oldum. Adetim duzeldi yani. 2ci kez sogan kuru kullanmalimiyim? Tabiki gecen ay degerlendirdik ama olmadi simdi adetimin bitmesini bekliyorum. Ve faydasini goren varmi sogan kurunun?

ben olsam bir kez daha yapardim 10 veya 7 gun

Hamile olabilirsin canım, adet günün gelmediği için çizgi belirsiz. Ama bu hayalet çizgi değil az daha belirgin. Insaallah hamilesindir💃💃
Evet adete daha 2,5 gün var diyebiliriz :) yaaa gercekten miii kendimi olumsuza zaten hazirladım ama böyle de insanın icinde bi umut kırıntısı oluyor tabi.İnsallah dedigin gibidir .😍

Evet adete daha 2,5 gün var diyebiliriz :) yaaa gercekten miii kendimi olumsuza zaten hazirladım ama böyle de insanın icinde bi umut kırıntısı oluyor tabi.İnsallah dedigin gibidir .😍
Inşaallah canım bende aynıyım şu an. Insaallah umut ettiğimiz gibidir 🥰

Inşaallah canım bende aynıyım şu an. Insaallah umut ettiğimiz gibidir 🥰
🙏🏼 Harika,Güzel haberler gelsin paylasalım o halde🌹 Dün ben de ovülasyon yaptım ama aşırı silik cıktı.Ovülasyonla gebelik öğrenme herkeste tutan bişi değilmiş,en azından o sekilde teselli ediyorum kendimi -)🙃

Kızlar günlerdir gazım var,göğüslerim şiş ve hassas baska da belirtim yok.En son ilişkim 21 haziran.Bugun dayanamayım bir gebelik testi yaptim ama cok cok aşırı hayalet bişi var ama kuruma cizgisi midir bilmiyorum.İlk 4dk icindr cektim fotografi.Bat 3 temmuz ne diyosunuz? Erken gebelik testi alip tekrar mi yapayım.fotoğrafi büyütttügümde belli belirsiz cizgi var fakat sadece ben mi görüyorum ki acaba ufff :/
Hayalet bir çizgi var bence hamilesin canım hemde daha 2 gün varken çıkmış çizgi hadi inşaallah ♥️

Hayalet bir çizgi var bence hamilesin canım hemde daha 2 gün varken çıkmış çizgi hadi inşaallah ♥
Yaaa kızlar İnsallah siz haklı cıkarsınız. ben 2 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum.sonra 6 ay korundum.Mayıs ayından beri deniyoruz.Ama yasımdan dolayı bi panik halindeyim.belirtilerim var epeyce ama gecen ayda gögüs agrisi,gögüste damarlanma,gögüs ucunda beyaz noktacıklara kadar hepsini yasadim fakat regl olmustum.Piskolojji vücütta hangi fiziksel aktivitenin olmasını istiyorsak gercekten onu olduruyor cok garip:) cizgi var falan diyoruz da simdi test markasına bi baktım malesef albi,forumda tüm kızlar yalancı pozitif cikardigini söylemis.İnsallah öyle değildir.🙏🏼

Kızlar yumurtlama günüm 29 undaydi fakat bugün sabah şiddetli kasık ve bel ağrısıyla uyandım hala da ağrım devam ediyor ağrı kesici içtim mecbur yumurtlama sanırım bugün oluyor bata 13 gün var yumurtlamada bu kadar ağrı normal mi ya tedirginim çok...

evet saracoglu sitesinden sordum iki kur arasi 15 gun olmaliymis. Ikinci kur 10 gun uygulanabiliyor ben 7 gun yapmayi dusunuyorum. Tam yumurtalik doneminden once birakmis oluyorum. InsAllah bu sefer olur

insallah canim bende suan uyguluyorum bu ilk uygulamam 2 sene önce bir hafta yapmsitim adet duzeni icin ama simdi gebelik icin deniyorum bugun 7.gunm 15 e tamamlicam insaAllah

🙏🏼 Harika,Güzel haberler gelsin paylasalım o halde🌹 Dün ben de ovülasyon yaptım ama aşırı silik cıktı.Ovülasyonla gebelik öğrenme herkeste tutan bişi değilmiş,en azından o sekilde teselli ediyorum kendimi -)🙃
Aminnn azıcık kaldı bir kaç gün sonra öğrenebileceğiz inşaallah, buradan hep birlikte Mart ayında anne olacaklar topiğine geçiş yaparız.

evet saracoglu sitesinden sordum iki kur arasi 15 gun olmaliymis. Ikinci kur 10 gun uygulanabiliyor ben 7 gun yapmayi dusunuyorum. Tam yumurtalik doneminden once birakmis oluyorum. InsAllah bu sefer olur
Benim de yumurtlama donemi dunden beri biraktim sogan kürünü ama dahq 8. Gundeydim zarari olur belki diye dusundum cok kararsizim devam edip etmemekte

X