- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
İnşallahAyy inşallah bu ay hamile kalırızoğlumla arası çok açılmasın istiyorum ama kısmet.
Adete yakın değil ama yumurtlama döneminde öyle hissettim. Bi kaç gün önce 1gün sabahtan çyle gaz sancısı gibi ama karında değil yumurtalıkta. Adet olunca hafif sancı olur ya onun gibi. Ve sadece sol taraftaydı. Yumurtanın çatlaması diye düşündüm ama daha ultrasonda çatladığıno teyit etmedim. Senin de bu ay yumurtanın geç çatlama durumu olabilirmi?Selam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı
Yok canim test ile takip ettim çatlama oldu 5 gün oluyor yumurtlama doneminde hiç yok demecek kadar ağrım oldu digruduzgun hissetmedim bileAdete yakın değil ama yumurtlama döneminde öyle hissettim. Bi kaç gün önce 1gün sabahtan çyle gaz sancısı gibi ama karında değil yumurtalıkta. Adet olunca hafif sancı olur ya onun gibi. Ve sadece sol taraftaydı. Yumurtanın çatlaması diye düşündüm ama daha ultrasonda çatladığıno teyit etmedim. Senin de bu ay yumurtanın geç çatlama durumu olabilirmi?
Benim aynı şekilde 6 gün var adetime ama neredeyse devamlı bikini bölgemde bir sancı var kas ağrısı gaz sancısı gibi değişik bir şey hiç olmamıştı daha önce.Selam kızlar adetime 8-9 gün var ve bugun aşırı şekilde sancım oldu gaz sancısına çok benziyordu bikini bölgemde oldu. Belirti mı değil mi yorumlamoyorum. Adetine yakin bu şekilde olan var mı yada farklı sancılar olan yaşayan var mı
Aynen benimde öyle birde orası sert benim şiş gibi yaniBenim aynı şekilde 6 gün var adetime ama neredeyse devamlı bikini bölgemde bir sancı var kas ağrısı gaz sancısı gibi değişik bir şey hiç olmamıştı daha önce.
Bakalım canım benim senden birkaç gün önce belli olur duruma göre dayanamazsam yarın öbür gün bir kan testi yaptırabilirim pozitif çıkarsa sende koş hemen hastaneyeAynen benimde öyle birde orası sert benim şiş gibi yani
Ayy tamam canim beni etiketle mutlakaBakalım canım benim senden birkaç gün önce belli olur duruma göre dayanamazsam yarın öbür gün bir kan testi yaptırabilirim pozitif çıkarsa sende koş hemen hastaneyeidrar testinde bir şey yok çünkü daha
Hayır çok az ne olur ne olmaz diye ped taktım ama üzerinde toplasan bir çay kaşığı ucu boyutunda kahverengi leke var, adetime de daha var aslındaÇok mu gelmiş yoksa silince mı geliyor
Bir iki güne devam etmezse yerleşme olabilir canım inşallah oyledirHayır çok az ne olur ne olmaz diye ped taktım ama üzerinde toplasan bir çay kaşığı ucu boyutunda kahverengi leke var, adetime de daha var aslında
ay hadi inş canım ❤ bekliyorum güzel haberleriniKızlar ben
Tahmini adet tarihim 5 temmuz.
Yumurtlamanın 8.günündeyim.
Meraktan ölüyorum. Bu ay olsun isriyorum
İnşallah hamilelik belirtisidir o zamannnnnYok canim test ile takip ettim çatlama oldu 5 gün oluyor yumurtlama doneminde hiç yok demecek kadar ağrım oldu digruduzgun hissetmedim bile
Bende aynı şeyi yaşadım bu ay daha yeni adet oldum, 28, 30 gibi hesap edicem yine ama ovülasyon takibi yapacağım için göreceğim zaten yumurtlamayı inş geçen ay göre göre kaçırdımGünaydın kızlar..
4 aydir döngüm 28 gündü... bu son ay geç yumurtladım adetim 14 gün sarktı...ben şimdi yeni batı neye göre vericem...zaten ezelden beri duzensiz olan insanim...düzenim en fazla 4 5 ay sürüyo sonra yine düzensizleşiyo
Onda sabah get oz hekimineeee18i başqa həkimdi də. öz həkimim sabah və 5inci gündü. offffff