- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Aynen ben de canım hatta 3 ay önce düşünmeyw başladık bebiş normal hiç yumurtlamaya bakmadan bi kaç kere ilişki oldu ben hamile olmayı bekliyodum bu ay tam olarak öğrendim tutmadı bakalım kısmet daha çok yeni evlisinAdetim düzenli canım 31 mayısta evlendim ben bilmiyodum yumurta günü falan yumurtladgmı bile bilmiyodum yani düşün artık
Amin canım aminn hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun inşİnşallah güzel haberler alırız canım
Üzülme canım ama ben bi şey göremedim sanki içini mi açtın testinYumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??
Evet çizgi var gibime geldi açtım ama sanırım kuruma çizgisi haklısınÜzülme canım ama ben bi şey göremedim sanki içini mi açtın testin
Hayır canım iki saat sonra bende de çıkmıştı bu kuruma çizgisiYumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??
12gün bundan qabaq idise yerleşme olabiler. Hetta yumurtlamadan 12-14gün sonra testde çıxmalıdıTexmini 12 gun bundan qabaq hiss etmisdim...bilmiremki neydi indi hecne yoxdu...regl olmadigima sevinirem esas
Ayyy inşAllah hamilelik belirtisidirkızlarrr ve canım arkadaşlarım @Ansumjora @history1985Guli007 bugün çok şiddetli göğüs ağrım var daha doğrusu dokununca fazlaca acıyan... Haftaya pazartesi bat günüm bakalım.... Gerçi geçen ayda böyleydi bir şey olmadı Ama bu kadar göğüs ağrısı yoktu geçen ay... Amaan kesin yine geç kalmış gibi 5 6 gün erken regli olurum
Seni eklemişdim canim o gundenBeni de ekler misiniz haziran umudu bittibat 24 temmuz gel de bekle... ovulasyon testi aldım kızlar ve soğan kürü yapacam herkes için hayırlısı
Ekledim24 temmüz
Belki bendede psikolojik oldu gecikme çocuk düşündükden beri
[/QUO
Evet reglin ikinci günündeyim :) Olsun tam yaz geldi zaman geçer bir şekilde.. En önemlisi hamile kalmak için kendime her zaman uzak bir ay tarihi belirlerim.. Mesela su an hedefledigim asıl ay Ekim ayında hamile kalmak.. O tarihe kadar olan hamilelik sürpriz olsun:)Birbirimize yakınız canım reglsin sanırım şimdi nasıl bekleyeceğiz acaba
Bilmiyorum ki hiç inşallahhh.. Şimdi de sol yunurtalığımda bi batma oldu ama çok fena 2 dakika sürdü geçti... Ya hiç umutlanmak istemiyorum. Geçen ay çok umutlandımAyyy inşAllah hamilelik belirtisidir
Bendede cok belirti var ama yinede umutlanmak istemiyorumBilmiyorum ki hiç inşallahhh.. Şimdi de sol yunurtalığımda bi batma oldu ama çok fena 2 dakika sürdü geçti... Ya hiç umutlanmak istemiyorum. Geçen ay çok umutlandım
Aynen öyle ne hissedeceğimi şaşırdımBendede cok belirti var ama yinede umutlanmak istemiyorumama bi yanimdaa umutla bekliyor
Canım yazın sıcaktan daha çok stres oluyom ben ve korona valla sıkıntıı benim ne kadar erken olsa o kadar iyiEvet reglin ikinci günündeyim :) Olsun tam yaz geldi zaman geçer bir şekilde.. En önemlisi hamile kalmak için kendime her zaman uzak bir ay tarihi belirlerim.. Mesela su an hedefledigim asıl ay Ekim ayında hamile kalmak.. O tarihe kadar olan hamilelik sürpriz olsun:)
Teşekkürler canımm fark ettimmm sonraSeni eklemişdim canim o gunden