- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Kaç günde bir adet oluyorsun canımmmben bu ay sogan suyu içtim 10 gün sadece. Yumurtlama geç oldu 18,19 gune sarktı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir adet oluyorsun canımmmben bu ay sogan suyu içtim 10 gün sadece. Yumurtlama geç oldu 18,19 gune sarktı galiba
30,29,28 öyle değişiyor canimmKaç günde bir adet oluyorsun canımmm
BendeAynen öyle ne hissedeceğimi şaşırdım
Olabilir canım öyle peceteye silinecek kadar gelip devamı gelmediyseOla bilirmiki yani sadece peceteye geldi şimdi gelmiyor bakalim İnsAllah gelmezde
Canım arkadaslarim ve ben orada yokum öylemikızlarrr ve canım arkadaşlarım @Ansumjora @history1985 Guli007 bugün çok şiddetli göğüs ağrım var daha doğrusu dokununca fazlaca acıyan... Haftaya pazartesi bat günüm bakalım.... Gerçi geçen ayda böyleydi bir şey olmadı Ama bu kadar göğüs ağrısı yoktu geçen ay... Amaan kesin yine geç kalmış gibi 5 6 gün erken regli olurum
10 dakikadan sonraki sonuclarin dikkate alınmaması gerekiyor bildiğim kadarı ileYumurtlamadan itibaren 12.gün bu sabah test yaptım ilk başta bişey yoktu 2 saat sonra böyle oldu sizce var mı??
Değerlermiz çok yakın benimde böyle insülin direnci 3,8 falan ben kullanıyorum glifor yıllardır hamile olunca bıraktım şimdi yeniden başlıcam bebeğimin kalbi durdu hamilelik olana kadar devam çünkü kilo veremiyorumGlikoz um 98 çıkmıştı İnsülin im 28 aç karna
Hamilelik olursa iki cizgide tamamen köyü oluyor canimKızlar 18 haziranda yumurtlama oldu sanırım. Testler geç geldiği için yapmaya devam ediyorum. Bugün 12. Gün yumurtlama testi koyulaşmaya başladı. Sabah gebelik testi yaptım sonradan bir çizgi gördüm sanki. Yumurtlama testi de koyulaşmaya başlayınca iyice ümitlendim yanlış mı biliyorum hamilelik olunca koyulaşıyor diyorlar
Hadi bakalim inşallahOlabilir canım öyle peceteye silinecek kadar gelip devamı gelmediyse
Başın sağ olsun canım neden durdu kalbi bir de kaç haftalıkdı? Benim bebeğimin de kalbi 15 haftalıkken durdu da sebebi yok dedilerDeğerlermiz çok yakın benimde böyle insülin direnci 3,8 falan ben kullanıyorum glifor yıllardır hamile olunca bıraktım şimdi yeniden başlıcam bebeğimin kalbi durdu hamilelik olana kadar devam çünkü kilo veremiyorum
Benim 7 haftalıkken durmuştu canım ama kese küçüktü 15 haftalık nasıl duruyo cidden şaşırdım canımBaşın sağ olsun canım neden durdu kalbi bir de kaç haftalıkdı? Benim bebeğimin de kalbi 15 haftalıkken durdu da sebebi yok dediler
Ben de anlamadım canım gayet de büyüktü ikili testi temizdi alan da Allah ne diyim doktor belki engelli idi ondan dedi net Bi şey diyemediBenim 7 haftalıkken durmuştu canım ama kese küçüktü 15 haftalık nasıl duruyo cidden şaşırdım canım
Sağol canım sanada Allah yeniden sağlıkla nasip etsin . Sağlıklı değildir dediler ilk etapta birde pıhtılaşmaya baktır dediler. Sonuç çıksın göstermeye gidince netleşir. Senin ne zaman olduBaşın sağ olsun canım neden durdu kalbi bir de kaç haftalıkdı? Benim bebeğimin de kalbi 15 haftalıkken durdu da sebebi yok dediler
Kasım da kaybettim martta tekrar denemeye başladım canım pıhtılaşma da çok hafif Bi değer çıktı ama buna iğne ilaç a gerek yok dedi ondan değil dediler ben de bilemiyorum tabiSağol canım sanada Allah yeniden sağlıkla nasip etsin . Sağlıklı değildir dediler ilk etapta birde pıhtılaşmaya baktır dediler. Sonuç çıksın göstermeye gidince netleşir. Senin ne zaman oldu
Evet canım sağlıksız gebeliklerde oluyormuş bu durum allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsiz bizeBen de anlamadım canım gayet de büyüktü ikili testi temizdi alan da Allah ne diyim doktor belki engelli idi ondan dedi net Bi şey diyemedi
Amin canım benimEvet canım sağlıksız gebeliklerde oluyormuş bu durum allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsiz bize
Ben de hemen olsun isterim tabiki fakat böyle düşününce de baskı olduğunu hissettim ve ozellikle çok kafaya takınca psikolojik olmadığını düşünüyorum.. Benim kızım 8bucuk yaşında ve taa ki gecen seneye kadar hep korundum ikinciye karar verdiğim sırada bu şekilde kafaya takmamıştım ve hemen hamile kaldım fakat 7 bucuk aylıkken sebepsiz kalbi durdu bebeğimin.. Zorunlu doğumdan sonra 6 aylık korunma suresi verildi bana ve bu ay o sure doldu.. inşallah Şimdi kafamı rahat tutmaya çalışıyorum çok üzerinde durmayacağım bu ay.. 3-4 ay sadece hamilelik düşüncemi ertelemek istiyorummm.. Dusuncesi bile bir huzur rahatlama verdi içime gercekten.. Bu süre içinde tabiki korumayacağım.. Yalniz kendime baskı yapmayacağım testidir osudur busudur gibi.. Diger turlu psikolojinin daha cok bozulduğunu gördüm..Canım yazın sıcaktan daha çok stres oluyom ben ve korona valla sıkıntıı benim ne kadar erken olsa o kadar iyi
Kesinlikle haklısın canım benim ilk gebeliğimde zerre aklımda yoktu ve hamile kalmıştım şimdi kaç aydır istiyoruz olmuyor stres yaratıyor takmamak lazım hiç o zaman kendiliğinden oluveriyorBen de hemen olsun isterim tabiki fakat böyle düşününce de baskı olduğunu hissettim ve ozellikle çok kafaya takınca psikolojik olmadığını düşünüyorum.. Benim kızım 8bucuk yaşında ve taa ki gecen seneye kadar hep korundum ikinciye karar verdiğim sırada bu şekilde kafaya takmamıştım ve hemen hamile kaldım fakat 7 bucuk aylıkken sebepsiz kalbi durdu bebeğimin.. Zorunlu doğumdan sonra 6 aylık korunma suresi verildi bana ve bu ay o sure doldu.. inşallah Şimdi kafamı rahat tutmaya çalışıyorum çok üzerinde durmayacağım bu ay.. 3-4 ay sadece hamilelik düşüncemi ertelemek istiyorummm.. Dusuncesi bile bir huzur rahatlama verdi içime gercekten.. Bu süre içinde tabiki korumayacağım.. Yalniz kendime baskı yapmayacağım testidir osudur busudur gibi.. Diger turlu psikolojinin daha cok bozulduğunu gördüm..
Kesinlikle öyle canimm...Kesinlikle haklısın canım benim ilk gebeliğimde zerre aklımda yoktu ve hamile kalmıştım şimdi kaç aydır istiyoruz olmuyor stres yaratıyor takmamak lazım hiç o zaman kendiliğinden oluveriyor