Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben de varım bat 9 temmuz

kızlaarr ne alemdesinizzz?bugün adetin 16.günü. galiba yumurtladım akıntım oldu. ama biz dün gece değerlendirebildik. bugün nöbette eşim oyüzden bir de yarın akşam değerlendiricezz. ne olur bilmiyorum. ama benim için en önemlisi bu ay yumurtanın çatlaması. ona da cuma gidicem ultrasona. beklemek çok sıkıcı ve sinir bozucu olmaya başladııı

Günaydın kızlar..
4 aydir döngüm 28 gündü... bu son ay geç yumurtladım adetim 14 gün sarktı...ben şimdi yeni batı neye göre vericem...zaten ezelden beri duzensiz olan insanim...düzenim en fazla 4 5 ay sürüyo sonra yine düzensizleşiyo

Günaydın. 14 gün sarkma yani 42.gündemi adet oldun? en uzun döngün ve en kısa döngün kaç gün? yumurtlamayı nasıl takip ettin?

Benimde hep öyle düzensiz. Sadece tahmini biliyorumki 28-32 günler arası olacak mesela. Kesin bi tarih tutmak imkansız. En iyi en uzun döngünüz neyse onu tutun bat tarihi için, gecikme olursa erkenden umutlanmamış olursun. Bide yumurtlama gününü anlaya biliyorsan, genelde 14 sonra bat dır.

yumurtlamayı nasıl takip ediyorsun

Günaydın. 14 gün sarkma yani 42.gündemi adet oldun? en uzun döngün ve en kısa döngün kaç gün? yumurtlamayı nasıl takip ettin?
Canım en kısa döngüm 21 en uzunda valla kesin bisey diyemicem 3 aya yakin adet olmadigimda oluyodu onceleri.. yumurtlamayi ovulasyonla takip ediyorum

En iyisi yumurtlamayi bekliyim dedigin gibi ondan sonraki 14. Günü bat olarak yazdirayim☺

Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Tüm gece rüyamda hamile olduğumu gördüm uyandım rüyaymış diye üzüldüm sonra bu haberi gördüm..

Eklentiler

• _20200630_104702.JPG
    126,4 KB · Görüntüleme: 20
Canım yumurta çatlaması ne demek ?

Selam hanımlar. Bu ay çok takılmadım buralarda. Hem bu ay çok kafama takmak istemedim hemde pek umudum yok. Yumurtlamadan 2 gün önce ultrasonda yumurtam küçük göründü aynı zamanda prolaktin için ilaç içiyorum. Bu nedenlerle umudum olmasa da yumurtlamayı değerlendirdik. Ancak ilk defa şiddetli kasık batması yaşadım. Yumurtlamadan bir gün sonra. Hamilelik belirtisi olması için çok erken evet ama psikolojik desem dediğim gibi bu ay olacağını düşünmüyorum. Üşütmekten olur mu diye baktık o da yok. Anlamadım gitti. Yumurtanın çatladığı günün ertesi günü baya şiddetli batmalarım oldu. Şimdi de ara ara mini batmalar oluyor. Daha reglime var 11 gün. Bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun canım. kafaya takmadıkları ay hamile kalanlar aşırı çok inşallah sende de öyle olur. ama yumurtlama zamanı ağrıların batmaların olması normal

hayırlısı olsun canım. kafaya takmadıkları ay hamile kalanlar aşırı çok inşallah sende de öyle olur. ama yumurtlama zamanı ağrıların batmaların olması normal
Yumurtlama zamanı olan ağırları biliyorum. Bu çok farklıydı ama fazla anlam da yüklememek lazım. Vücut bu değişiyor her zaman.

Yumurtlama zamanı olan ağırları biliyorum. Bu çok farklıydı ama fazla anlam da yüklememek lazım. Vücut bu değişiyor her zaman.
ben bugüne kadar hiç bir şekilde vücudumu dinlemezdim. ama yumurtlama anımı hep fark ederdim. şimdi vücudumu dinliyorum yumurtlama zamanından ziyade her ay vücudum türlü türlü huylar çıkarıyor başıma

Kızlar benim de reglin 5. Günü ve soğan suyuna başladım yumurtlama günümde içmek istedim umarım şifa olur... olursa yazacağım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…