Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arkadaslarim ve ben orada yokum öylemi

Glikoz um 98 çıkmıştı İnsülin im 28 aç karna
Değerlermiz çok yakın benimde böyle insülin direnci 3,8 falan ben kullanıyorum glifor yıllardır hamile olunca bıraktım şimdi yeniden başlıcam bebeğimin kalbi durdu hamilelik olana kadar devam çünkü kilo veremiyorum

Hamilelik olursa iki cizgide tamamen köyü oluyor canim

Başın sağ olsun canım neden durdu kalbi bir de kaç haftalıkdı? Benim bebeğimin de kalbi 15 haftalıkken durdu da sebebi yok dediler

Başın sağ olsun canım neden durdu kalbi bir de kaç haftalıkdı? Benim bebeğimin de kalbi 15 haftalıkken durdu da sebebi yok dediler
Sağol canım sanada Allah yeniden sağlıkla nasip etsin . Sağlıklı değildir dediler ilk etapta birde pıhtılaşmaya baktır dediler. Sonuç çıksın göstermeye gidince netleşir. Senin ne zaman oldu

Sağol canım sanada Allah yeniden sağlıkla nasip etsin . Sağlıklı değildir dediler ilk etapta birde pıhtılaşmaya baktır dediler. Sonuç çıksın göstermeye gidince netleşir. Senin ne zaman oldu
Kasım da kaybettim martta tekrar denemeye başladım canım pıhtılaşma da çok hafif Bi değer çıktı ama buna iğne ilaç a gerek yok dedi ondan değil dediler ben de bilemiyorum tabi

Canım yazın sıcaktan daha çok stres oluyom ben ve korona valla sıkıntıı benim ne kadar erken olsa o kadar iyi
Ben de hemen olsun isterim tabiki fakat böyle düşününce de baskı olduğunu hissettim ve ozellikle çok kafaya takınca psikolojik olmadığını düşünüyorum.. Benim kızım 8bucuk yaşında ve taa ki gecen seneye kadar hep korundum ikinciye karar verdiğim sırada bu şekilde kafaya takmamıştım ve hemen hamile kaldım fakat 7 bucuk aylıkken sebepsiz kalbi durdu bebeğimin.. Zorunlu doğumdan sonra 6 aylık korunma suresi verildi bana ve bu ay o sure doldu.. inşallah Şimdi kafamı rahat tutmaya çalışıyorum çok üzerinde durmayacağım bu ay.. 3-4 ay sadece hamilelik düşüncemi ertelemek istiyorummm.. Dusuncesi bile bir huzur rahatlama verdi içime gercekten.. Bu süre içinde tabiki korumayacağım.. Yalniz kendime baskı yapmayacağım testidir osudur busudur gibi.. Diger turlu psikolojinin daha cok bozulduğunu gördüm..

Kesinlikle haklısın canım benim ilk gebeliğimde zerre aklımda yoktu ve hamile kalmıştım şimdi kaç aydır istiyoruz olmuyor stres yaratıyor takmamak lazım hiç o zaman kendiliğinden oluveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…