Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar biraz once peceteyle sildigimde cok az leke geldigaliba erken regl oldumcokta umutlanmişdim 5gun once olucak

Ah Canimm hemen acele etme lekelerle hamile olan çok var ümit vermis olmayım ama leke de belirtilerden birtanesidir sene
hiç erken adet oldunmu daha önce..

Biraz daha bekle canım yarın kanamanın durumuna göre anlaşılır regl olduysanda sıkma canını stres yapma kendine

Kızlar ne kadar sinir bozucu bir durum ya bugün sünen akıntım geldi yumurtladım ama eşim şehir dışında bu ayın göz göre göre kaçması çok canımı sıkıyor

Kizlaaar biraz once peceteyle sildigimde cok az leke geldigaliba erken regl oldumcokta umutlanmişdim 5gun once olucak
Canım eğer düzenli bir adetin var ise ve ilk kez bu şekilde ise yerleşme kanaması olması ihtimali yüksek. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım kanama gibi ama lekeli bel ve kasık ağrısı sanki üşütmüş gibiydim. Ama kanama ertesi gün durmuştu. Umarım yerleşme kanamasidir.

Evet ilk oldu ama yinede kendimi umutlandirmak istemiyorum inşallah gelmez sabahaaa

Canım benide eklrmsn batim 6 temmuz

26.07.2020 :) Beni de ekler misin..

[/QUOTE]
Yerleşme kanaması olabilirmi?? Yumurtlamayı ne zaman hiss etmiştin?

Yerleşme kanaması olabilirmi?? Yumurtlamayı ne zaman hiss etmiştin?
[/QUOTE]
Texmini 12 gun bundan qabaq hiss etmisdim...bilmiremki neydi indi hecne yoxdu...regl olmadigima sevinirem esas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…