Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması olabilirmi?? Yumurtlamayı ne zaman hiss etmiştin?
Texmini 12 gun bundan qabaq hiss etmisdim...bilmiremki neydi indi hecne yoxdu...regl olmadigima sevinirem esas
[/QUOTE]
12gün bundan qabaq idise yerleşme olabiler. Hetta yumurtlamadan 12-14gün sonra testde çıxmalıdı

kızlarrr ve canım arkadaşlarım A Ansumjora H history1985 Guli007 Guli007 bugün çok şiddetli göğüs ağrım var daha doğrusu dokununca fazlaca acıyan... Haftaya pazartesi bat günüm bakalım.... Gerçi geçen ayda böyleydi bir şey olmadı 😂 Ama bu kadar göğüs ağrısı yoktu geçen ay... Amaan kesin yine geç kalmış gibi 5 6 gün erken regli olurum :kızgın:

Bnm de yumurtam bu gidişle tavuk yumurtası olacak sanirim 🤣🤣
20200629_102320.jpg

Beni de ekler misiniz haziran umudu bitti 😑bat 24 temmuz gel de bekle... ovulasyon testi aldım kızlar ve soğan kürü yapacam herkes için hayırlısı
Soğan kürü nasıl yapılıyor faydası ne acaba ben yeni evliyim bat ın anlamını bile yeni ögrendim 😭

Soğan kürü nasıl yapılıyor faydası ne acaba ben yeni evliyim bat ın anlamını bile yeni ögrendim 😭
Ben de dün öğrendim canım beklenen adet tarihinin kısaltılmışıymış 😊yeni evliysen hemen olur inş çünkü yeni evlenenbütün arkadaşlarım ben de dahil ilk 2 ayda hamile kaldık malesef benim düşük oldu...adet düzensizliği veya herhangi bir sorununuz var mı

Ben de dün öğrendim canım beklenen adet tarihinin kısaltılmışıymış 😊yeni evliysen hemen olur inş çünkü yeni evlenenbütün arkadaşlarım ben de dahil ilk 2 ayda hamile kaldık malesef benim düşük oldu...adet düzensizliği veya herhangi bir sorununuz var mı
Adetim düzenli canım 31 mayısta evlendim ben bilmiyodum yumurta günü falan yumurtladgmı bile bilmiyodum yani düşün artık 😀

X