- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
İnşallah çatlamış olarMenim yumurtam öz kefindedi heç bilmirem çatlayıb ya yox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çatlamış olarMenim yumurtam öz kefindedi heç bilmirem çatlayıb ya yox
Texmini 12 gun bundan qabaq hiss etmisdim...bilmiremki neydi indi hecne yoxdu...regl olmadigima sevinirem esasYerleşme kanaması olabilirmi?? Yumurtlamayı ne zaman hiss etmiştin?
24 temmüzGelecek batin canim simdiki deyil
Meraba bu testlerin adı ve fiyatını ögrenebilirmiyimBnm de yumurtam bu gidişle tavuk yumurtası olacak sanirim Eki Görüntüle 2655728
Slm laboquick ovulasyon testi ben gg den toplu almış 40 tl ye falanMeraba bu testlerin adı ve fiyatını ögrenebilirmiyim
Soğan kürü nasıl yapılıyor faydası ne acaba ben yeni evliyim bat ın anlamını bile yeni ögrendimBeni de ekler misiniz haziran umudu bitti bat 24 temmuz gel de bekle... ovulasyon testi aldım kızlar ve soğan kürü yapacam herkes için hayırlısı
Birbirimize yakınız canım reglsin sanırım şimdi nasıl bekleyeceğiz acaba26.07.2020 :) Beni de ekler misin..
Ben de dün öğrendim canım beklenen adet tarihinin kısaltılmışıymış yeni evliysen hemen olur inş çünkü yeni evlenenbütün arkadaşlarım ben de dahil ilk 2 ayda hamile kaldık malesef benim düşük oldu...adet düzensizliği veya herhangi bir sorununuz var mıSoğan kürü nasıl yapılıyor faydası ne acaba ben yeni evliyim bat ın anlamını bile yeni ögrendim
Pik değil mi buBnm de yumurtam bu gidişle tavuk yumurtası olacak sanirim Eki Görüntüle 2655728
Sanirim pik kuzucum bakalim bugün u değerlendiririm büyük bi ihtimal yarin zateb calisiyorum o da siliklesir sanriim gerisi takdiri ilahiPik değil mi bu
Adetim düzenli canım 31 mayısta evlendim ben bilmiyodum yumurta günü falan yumurtladgmı bile bilmiyodum yani düşün artıkBen de dün öğrendim canım beklenen adet tarihinin kısaltılmışıymış yeni evliysen hemen olur inş çünkü yeni evlenenbütün arkadaşlarım ben de dahil ilk 2 ayda hamile kaldık malesef benim düşük oldu...adet düzensizliği veya herhangi bir sorununuz var mı
İnşallah güzel haberler alırız canımBirbirimize yakınız canım reglsin sanırım şimdi nasıl bekleyeceğiz acaba
Ben de kaynanamdaydim o gece. Gercekten cok sinir bozucuKızlar ne kadar sinir bozucu bir durum ya bugün sünen akıntım geldi yumurtladım ama eşim şehir dışında bu ayın göz göre göre kaçması çok canımı sıkıyor
İs basa dusunce her sey ogreniliyorAdetim düzenli canım 31 mayısta evlendim ben bilmiyodum yumurta günü falan yumurtladgmı bile bilmiyodum yani düşün artık
Öyle canım çalışmalara tam gaz devam hadi bakalımSanirim pik kuzucum bakalim bugün u değerlendiririm büyük bi ihtimal yarin zateb calisiyorum o da siliklesir sanriim gerisi takdiri ilahi