Dun geceydi ben burda yazinca o zaman gelince bi daha deneyelimDin yumurtladiysan 24 saatte çatlıyor zaten canım ortalama. Saat hesabı yap kendince yumurtlama zamanını esin gelir gelmez değerlendir bende umutsuz olma üzerinden günler geçmemiş sonuçta daha
Çok azicik kenarlarına hindistancevizi yağı sür bence ama tabi benimki sadece bir yorum bı doktora danis istersen belkide tamamen doğal jeller falan vardırtesekkurler canim bende arastirdim çogu yerde böyle yazıyor bendede kuruluk oluştu bebe yagıda kuruluk yapıyormuş galiba zor oacak ama birakmam lazim
Dün gece yumurtladiysan bu gece çatlamaya başlar kuzuDun geceydi ben burda yazinca o zaman gelince bi daha deneyelim
Aaa oyleyse daha 24 saatim var oylemi....aaay İnsAllahDün gece yumurtladiysan bu gece çatlamaya başlar kuzuyanlış bilmiyorsam 25-48 saat arasında çatlıyor . esin gelir gelmez değerlendir mutlaka catlamanin da bir süresi var .hatta hesaplarımız doğru ise tam çatlamaya denk gelecek yarın bence olacak olumlu dusun fırsatı kacirma
evet emin olmak icin doktora danisayik o yonlendirir beni sagolun yardimlar icinÇok azicik kenarlarına hindistancevizi yağı sür bence ama tabi benimki sadece bir yorum bı doktora danis istersen belkide tamamen doğal jeller falan vardır
Canım bacakları kaldırma işi yanlış anlamayın ama bana biraz saçma geliyor, spermler o kadar hızlılar ki saniyeler içerisinde içerisinde içeriye doğru yarışa başlıyorlar.Yaaaa amaan daha heycanlı işte biraz heycanlı olursa daha iyi olur bence
Tabi sen bilirsin daha iyisinde ev okadar mi küçük
InshaAllah canım bende çok isterim sevinirim senin içinilk çocukmu olacaktı senin ınşaallah.. birde sey sorcam bu iliskiden sonra bacakları kaldırma yada yataktan kalkmama meselesine sende uyyormusun sence faydası varmiki
Çok sağol canım benim Amin inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah bildigim kadar elimden geldiği kadar herzaman paylaşırım bildiklerimi canimPiXiEE yaaa canim yaaa sen bana coook destek oldun burda hep Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay senin icin hayırlı olur bebiş haberini alirsin
Amin canim topigimizdeki butun kizlar bu ay sevinsin ve isteyen her kesÇok sağol canım benim Amin inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah bildigim kadar elimden geldiği kadar herzaman paylaşırım bildiklerimi canim
Bacakları kaldırma işini bende yapmıyorum öyle saatlercevde yatmiyorum bacaklarin değil kalçanın biraz kalkması yeterli altına yastık konulabilir doktorlar 15 dakikanın uzanmak için yeterli olduğunu söylüyor ki dedigon gidi zaten spermler büyük bir hızla yol aliyorlarCanım bacakları kaldırma işi yanlış anlamayın ama bana biraz saçma geliyor, spermler o kadar hızlılar ki saniyeler içerisinde içerisinde içeriye doğru yarışa başlıyorlar.
Evet benim ilk çocuk olacak kısmetse tabi, kendimi hamile olarak düşünemiyorum yaa, allahim ne olur en kısa zamanda bu forumdaki herkese nasip olsun, Persembe gecesi o kadar içten söyledim ki bunu anlatamam
Evet çok küçük değil ama ben rahat edemem asla, artık olduysa oldu kısmet
Amin amin canım inşallah bu arada benim bat 10 temmuz yazabilirsin aslında 8 yada 9 da olabilir ama 10 yazalım biz en iyisi günlerim biraz şaştı bu aralarAmin canim topigimizdeki butun kizlar bu ay sevinsin ve isteyen her kes
Canım bacakları kaldırma işi yanlış anlamayın ama bana biraz saçma geliyor, spermler o kadar hızlılar ki saniyeler içerisinde içerisinde içeriye doğru yarışa başlıyorlar.
Evet benim ilk çocuk olacak kısmetse tabi, kendimi hamile olarak düşünemiyorum yaa, allahim ne olur en kısa zamanda bu forumdaki herkese nasip olsun, Persembe gecesi o kadar içten söyledim ki bunu anlatamam
Evet çok küçük değil ama ben rahat edemem asla, artık olduysa oldu kısmet
Çok guzel denemek lazım teşekkür ederm canimPco hastaları kullanıyor genelde adet düzeni vs icin ama yumurta kalitesini de arttiriyormus ben onun için kullanıyorum içerisinde folik asit ve baska vitaminlerde var
Bilemedim şimdi. İki gün arka arkaya oldu öyle dedi doktor bizde iki gün değerlendirdik çatlatma iğnesi olduğum gün ve ertesiniGenelde çatladığı gün erkek oluyor diyorlar ondan
Rica ederim canım inofolic denersen extradan folik asit içme içinde var çünkü ve günde iki kez içmem gerek Ventura alırsan onu bir günde ve ek olarak folik asit icmen gerek çünkü vetura da folik asit yokÇok guzel denemek lazım teşekkür ederm canim
Aynen bende kalkmıyorum hep yatıyorum..Bacakları kaldırma işini bende yapmıyorum öyle saatlercevde yatmiyorum bacaklarin değil kalçanın biraz kalkması yeterli altına yastık konulabilir doktorlar 15 dakikanın uzanmak için yeterli olduğunu söylüyor ki dedigon gidi zaten spermler büyük bir hızla yol aliyorlar
Alakasız ama bişe sorcamRica ederim canım inofolic denersen extradan folik asit içme içinde var çünkü ve günde iki kez içmem gerek Ventura alırsan onu bir günde ve ek olarak folik asit icmen gerek çünkü vetura da folik asit yok
Bunu iki gündür iciyorum canım o yüzden kilo aldırır mı bilemedim ama folik asit 3. Ayım olacak kilo almadım aynıyımAlakasız ama bişe sorcamacaba kilo aldiriyo mu sonuçta vitamin ya
Bende 15 dakika bacak degilde kalcami biraz kaldiriyorum...ekledim canim seniBacakları kaldırma işini bende yapmıyorum öyle saatlercevde yatmiyorum bacaklarin değil kalçanın biraz kalkması yeterli altına yastık konulabilir doktorlar 15 dakikanın uzanmak için yeterli olduğunu söylüyor ki dedigon gidi zaten spermler büyük bir hızla yol aliyorlar