Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Din yumurtladiysan 24 saatte çatlıyor zaten canım ortalama. Saat hesabı yap kendince yumurtlama zamanını esin gelir gelmez değerlendir bende umutsuz olma üzerinden günler geçmemiş sonuçta daha
Dun geceydi ben burda yazinca o zaman gelince bi daha deneyelim

tesekkurler canim bende arastirdim çogu yerde böyle yazıyor bendede kuruluk oluştu bebe yagıda kuruluk yapıyormuş galiba zor oacak ama birakmam lazim
Çok azicik kenarlarına hindistancevizi yağı sür bence ama tabi benimki sadece bir yorum bı doktora danis istersen belkide tamamen doğal jeller falan vardır

Dun geceydi ben burda yazinca o zaman gelince bi daha deneyelim
Dün gece yumurtladiysan bu gece çatlamaya başlar kuzu yanlış bilmiyorsam 25-48 saat arasında çatlıyor . esin gelir gelmez değerlendir mutlaka catlamanin da bir süresi var .hatta hesaplarımız doğru ise tam çatlamaya denk gelecek yarın bence olacak olumlu dusun fırsatı kacirma

Aaa oyleyse daha 24 saatim var oylemi....aaay İnsAllah

PiXiEE yaaa canim yaaa sen bana coook destek oldun burda hepAllah gönlüne göre versin inşallah bu ay senin icin hayırlı olur bebiş haberini alirsin

Canım bacakları kaldırma işi yanlış anlamayın ama bana biraz saçma geliyor, spermler o kadar hızlılar ki saniyeler içerisinde içerisinde içeriye doğru yarışa başlıyorlar.

Evet benim ilk çocuk olacak kısmetse tabi, kendimi hamile olarak düşünemiyorum yaa, allahim ne olur en kısa zamanda bu forumdaki herkese nasip olsun, Persembe gecesi o kadar içten söyledim ki bunu anlatamam

Evet çok küçük değil ama ben rahat edemem asla, artık olduysa oldu kısmet

PiXiEE yaaa canim yaaa sen bana coook destek oldun burda hepAllah gönlüne göre versin inşallah bu ay senin icin hayırlı olur bebiş haberini alirsin
Çok sağol canım benim Amin inşallah Allah herkese nasip etsin inşallah bildigim kadar elimden geldiği kadar herzaman paylaşırım bildiklerimi canim

Bacakları kaldırma işini bende yapmıyorum öyle saatlercevde yatmiyorum bacaklarin değil kalçanın biraz kalkması yeterli altına yastık konulabilir doktorlar 15 dakikanın uzanmak için yeterli olduğunu söylüyor ki dedigon gidi zaten spermler büyük bir hızla yol aliyorlar

Amin canim topigimizdeki butun kizlar bu ay sevinsin ve isteyen her kes
Amin amin canım inşallah bu arada benim bat 10 temmuz yazabilirsin aslında 8 yada 9 da olabilir ama 10 yazalım biz en iyisi günlerim biraz şaştı bu aralar

anladimm canim aslında yeterli bence o iki gün ama ınşaallah hayırlısı yaa .. Vallaha Benim de aynen olursa ilk olacak offf bende senin gibi düşünemiyorum kendi mi hep diyorum hayal gibi bisi

Amin InshaAllah hepimize tartışsın ınşaallah aynı anda hamilelik yaşarızzz

Çok guzel denemek lazım teşekkür ederm canim
Rica ederim canım inofolic denersen extradan folik asit içme içinde var çünkü ve günde iki kez içmem gerek Ventura alırsan onu bir günde ve ek olarak folik asit icmen gerek çünkü vetura da folik asit yok

Aynen bende kalkmıyorum hep yatıyorum..

Rica ederim canım inofolic denersen extradan folik asit içme içinde var çünkü ve günde iki kez içmem gerek Ventura alırsan onu bir günde ve ek olarak folik asit icmen gerek çünkü vetura da folik asit yok
Alakasız ama bişe sorcam acaba kilo aldiriyo mu sonuçta vitamin ya

Bende 15 dakika bacak degilde kalcami biraz kaldiriyorum...ekledim canim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…