Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyi yapmissin .. henuz tecrubem yok ama forumdan görduklerim kadari ile pik gibi bence bugunu bir degerlendir derim bence .. yarin birdaha test yap

canim kayinvalidende kalsanda mumkun degilmi degerlendirmek ?

ya canim olsun en azindan iki gunun var degrlendirmis bulundugunn hayirlisi bakalim insallah bu gece de olur biseyler ama bul caresini aaaa :))

senin bat nezaman canim ?

19 temmuz benimde.

Labo

Laboquick aldim canim, 20'li yaninda 4tane de gebelik testi var. Fiyati 40 tl canim, gayet uygun
aslinda 30 lukla 50 lik arasinda kaldim cunki ben yurtdisindayim turkiyeden arkadasim alip bana göndercek almisken fazla alim diyorum .. gunluk takib edicem ya biraz fazla lazim ben direk adetimden sonra oursa eger adetm baslidan bitiminde cunki cok karisik benimm ya

canim kayinvalidende kalsanda mumkun degilmi degerlendirmek ?
yani kendi evim değil, evde başkaları varken ben rahat olamam asla. Ay birimi geçti, ay biri duyar mı korkusu ile yapmak istesemde yapamam.
Tek kayınvalidemde değil, görümcem de bekar ve annesi ile oturuyor. Yani bir duyan olsa bir gecede yapmayı versinler diyecek :) kimse bilmiyor böyle bir süreçte olduğumuzu

ya canim olsun en azindan iki gunun var degrlendirmis bulundugunn hayirlisi bakalim insallah bu gece de olur biseyler ama bul caresini aaaa :))

senin bat nezaman canim ?
normalde 4 temmmuz ama yumurtlamam 2 gün önce olduğu için oda 2 gün önceye çekilmiş olabilir.
İnşallah olmam tabi inşallah tutar birşeyler.

Yaaaa amaan daha heycanlı işte biraz heycanlı olursa daha iyi olur bence

Tabi sen bilirsin daha iyisinde ev okadar mi küçük

normalde 4 temmmuz ama yumurtlamam 2 gün önce olduğu için oda 2 gün önceye çekilmiş olabilir.
İnşallah olmam tabi inşallah tutar birşeyler.

InshaAllah canım bende çok isterim sevinirim senin için ilk çocukmu olacaktı senin ınşaallah.. birde sey sorcam bu iliskiden sonra bacakları kaldırma yada yataktan kalkmama meselesine sende uyyormusun sence faydası varmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…