- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
canım regli günlerin normalde düzenli mi kaç gün de bi oluyor geneldeCanım 12 mayıs yazmışım 12 haziranda oldu 10 haziranda olacaktı olmadı 2 gün geçikmeli oldu
Neye karişir mesela çocuk bakimina miPiXiEE H history1985 @surayya ben eylül de 2 yıl olacak evleneli. Zaten hiç istemiyordum birden içimden geldi Haziran ayında istedim hemde çok. Denedik tabbi ilk denememizdi kısmet olmadı. Temmuz da deneriz dedim ama ben 2 gündür vazgeçtim. Eşim çok iyidir her istediğimi yapar ev işini ortak yaparız ütü ben bilmiyorum o yapar. Ama bi huyu var her şeyeeeee karışır her şeye ama beni bunaltır.. Ben cırlayınca normale döner ama artık gücüm kalmadı yani. Çocuk olursa da aynısını yapacak o yüzden o strese gireceğime kendimi yıpratacağıma hiç kalkışmayayım cocuk işine dedim.
Gün aşiri da beni yoruyor vazifeye dönüyor işÖncelikle canım eğer regli düzenin şaşmıyor ise, aşırı düzenli ise gelecek olan adetine 10 - 15 gün kala arasındaki günleri gün aşırı değerlendir derim ben
Reglin düzenli ise birde ovulasyon testleri için sters cekme, sters yapmasan bile testi yapmadan 2 saat önceye kadar su içmeyeceksin, sabah ilk idrarın ile yapmayacaksın. Ayy su içtim mi, ay sürekli kaba işiyorum derdi olacak
Düzensiz bir regli döngün var ise muhakak öneririm tabiki
ona karışır evet annem gelir zaten Allah izin verirse kaynanamda zaten gelmek için deli olur. Der her gün yıkamayın öyle tutmayın sürekli kavga ederim en iyisi hiç yapmam kafam rahat olurNeye karişir mesela çocuk bakimina mi
Canim belki öyle olmaz ayrica cok karisirsa direk cocugu eline ver al sen yap de .bizde de bazen oluyor cocuga yemek yedirmek iskence gibi bizde bazen geriliyorum eşim cok bilmiş gibi sakin ol diyor veriyorum eline çatali al simdi sen sakince yedir diyorum gidiyorumona karışır evet annem gelir zaten Allah izin verirse kaynanamda zaten gelmek için deli olur. Der her gün yıkamayın öyle tutmayın sürekli kavga ederim en iyisi hiç yapmam kafam rahat olur
ayyy sinir hastası olurum kesin benCanim belki öyle olmaz ayrica cok karisirsa direk cocugu eline ver al sen yap de .bizde de bazen oluyor cocuga yemek yedirmek iskence gibi bizde bazen geriliyorum eşim cok bilmiş gibi sakin ol diyor veriyorum eline çatali al simdi sen sakince yedir diyorum gidiyorum
Butun erkekler sever karismayi ama cocuk dogunca ben bilmem deyip siyrilmayi da severler annesiii ben altini silemiyorum annessii çok agliyor bu vs vs eşinle iyice konuş korkularindan bahset gercekten cocuk istiyor mu esin bu da önemliayyy sinir hastası olurum kesin ben
Aaa neden vazgeçtin canim
Kuzum bir kaç sene sonra yine isteyeceksin ama ve de eşinin huyu degismeyecek bence boş yere geciktirme derimNeye karişir mesela çocuk bakimina mi
eşim çocuk o kadar çok istiyor ki... Her zaman her yerde dile getiriyor. Benim istemediğimi de biliyor.. Geçem ay tamam dediğim de beni başının üzerinde taşıdı ne yapacağını şaşırdı. Şimdi öğrenmiş ne zaman yumurtlama günü diyor vazgeçtim diyorumButun erkekler sever karismayi ama cocuk dogunca ben bilmem deyip siyrilmayi da severler annesiii ben altini silemiyorum annessii çok agliyor bu vs vs eşinle iyice konuş korkularindan bahset gercekten cocuk istiyor mu esin bu da önemli
Hahahaheşim çocuk o kadar çok istiyor ki... Her zaman her yerde dile getiriyor. Benim istemediğimi de biliyor.. Geçem ay tamam dediğim de beni başının üzerinde taşıdı ne yapacağını şaşırdı. Şimdi öğrenmiş ne zaman yumurtlama günü diyor vazgeçtim diyorum
Açik sözlü ol bence konuş eşinle yumuşakça anlat bakalim tepkisi ne olacakeşim çocuk o kadar çok istiyor ki... Her zaman her yerde dile getiriyor. Benim istemediğimi de biliyor.. Geçem ay tamam dediğim de beni başının üzerinde taşıdı ne yapacağını şaşırdı. Şimdi öğrenmiş ne zaman yumurtlama günü diyor vazgeçtim diyorum
haklısınn deniycem bakalım ama o laftan sözden anlamaz iflah olmaz yaniAçik sözlü ol bence konuş eşinle yumuşakça anlat bakalim tepkisi ne olacak
Anlar canım anlar eğer gerçekten çok istiyorsa çocuğu seni anlayıp dinleyecektir muhakkakhaklısınn deniycem bakalım ama o laftan sözden anlamaz iflah olmaz yani
haklısınn deniycem bakalım ama o laftan sözden anlamaz iflah olmaz yani
Düzenlidir 28 güne bir oluyor ama bu ay gecikme yaşadımcanım regli günlerin normalde düzenli mi kaç gün de bi oluyor genelde
H history1985Anlar canım anlar eğer gerçekten çok istiyorsa çocuğu seni anlayıp dinleyecektir muhakkak
canımm 22 - 28 haziran arası ama en önemli günlerin 25-26-27 sakın boş geçmeDüzenlidir 28 güne bir oluyor ama bu ay gecikme yaşadım
Sadece 5 gun filan gun aşırı yapacaksın. Yüksek ihtimalle günlerde yaniGün aşiri da beni yoruyor vazifeye dönüyor iş