Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neye karişir mesela çocuk bakimina mi

Gün aşiri da beni yoruyor vazifeye dönüyor iş

ona karışır evet annem gelir zaten Allah izin verirse kaynanamda zaten gelmek için deli olur. Der her gün yıkamayın öyle tutmayın sürekli kavga ederim en iyisi hiç yapmam kafam rahat olur
Canim belki öyle olmaz ayrica cok karisirsa direk cocugu eline ver al sen yap de .bizde de bazen oluyor cocuga yemek yedirmek iskence gibi bizde bazen geriliyorum eşim cok bilmiş gibi sakin ol diyor veriyorum eline çatali al simdi sen sakince yedir diyorum gidiyorum

ayyy sinir hastası olurum kesin ben

Butun erkekler sever karismayi ama cocuk dogunca ben bilmem deyip siyrilmayi da severler annesiii ben altini silemiyorum annessii çok agliyor bu vs vs eşinle iyice konuş korkularindan bahset gercekten cocuk istiyor mu esin bu da önemli
eşim çocuk o kadar çok istiyor ki... Her zaman her yerde dile getiriyor. Benim istemediğimi de biliyor.. Geçem ay tamam dediğim de beni başının üzerinde taşıdı ne yapacağını şaşırdı. Şimdi öğrenmiş ne zaman yumurtlama günü diyor vazgeçtim diyorum

Hahahah bence iyi düşün kuzu nasıl olsa isteyeceksin sende birgün erteleme bence

Açik sözlü ol bence konuş eşinle yumuşakça anlat bakalim tepkisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…