:) hayırlısı artk herkes bişi dioBilemedim şimdi. İki gün arka arkaya oldu öyle dedi doktor bizde iki gün değerlendirdik çatlatma iğnesi olduğum gün ve ertesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) hayırlısı artk herkes bişi dioBilemedim şimdi. İki gün arka arkaya oldu öyle dedi doktor bizde iki gün değerlendirdik çatlatma iğnesi olduğum gün ve ertesini
ben de .bebe yağının zararlı olduğunu duydum. spermden ziyade vajina içinde zararlı olabiliyormuş sonuçta o amaç için icad edilmedi. benim tavsiyem su bazlı kayganlaştırıcı kullan. ben 1 yada 2 kez bebe yağı kullandım ama ondan sonra kayganlaştırıcı aldım ilk başlarda korktuğum için. ama şuan pek ihtiyaç olmuyor bazen canım isterse kayganlaştırıcı kullanıyorum. ama bebe yağdın çok çok iyi daha rahat ve kayganlığı uzun sürüyor. denemeni tavsiye ederim. ama su bazlı olmasına dikkat et onlar spermi öldürmüyortesekkurler canim bende arastirdim çogu yerde böyle yazıyor bendede kuruluk oluştu bebe yagıda kuruluk yapıyormuş galiba zor oacak ama birakmam lazim
İnsallah canımanladimm canim aslında yeterli bence o iki gün ama ınşaallah hayırlısı yaa .. Vallaha Benim de aynen olursa ilk olacak offf bende senin gibi düşünemiyorum kendi mi hep diyorum hayal gibi bisi
Amin InshaAllah hepimize tartışsın ınşaallah aynı anda hamilelik yaşarızzz
Canim ben kullandim sorun olmadi bi cok yerde de oyle okudummerhaba kızlar, biliyorum soracaklarım konu başlıgıyla alakasız ama yardımcı olursanız çooook sevinirim oncelikle bende ağustos ayında hamilelik pilanlıyorum.. evleneli 10 ay oldu ilk başta vajinismustum 1 ay oldu yeneli ve o esnada bebe yagı kullanıyorum hep şu an ama geçen bir yerde bebe yagının sprem oldurdugunu okudum bu dogru mu bide sizce ilk aydan ovulasyon testleri yapayımmı yoksa akışına mı bırakayım çok kararsızım.
şimdiden cevap yazanlara çok teşekkür ederim
Öncelikle canım eğer regli düzenin şaşmıyor ise, aşırı düzenli ise gelecek olan adetine 10 - 15 gün kala arasındaki günleri gün aşırı değerlendir derim benCanim ben kullandim sorun olmadi bi cok yerde de oyle okudum
bence 1 kez ultrason takibi yapılması lazim. 25yaşındayam hayatım 1kez bile adetim şaşmadı ve çok rahat geçiririm. geçen ay gittim yumurtam 20mm-di ama çatlamadı. evet ben ameliyat olmuştum onun etkisinden çatlamamış olabilir dedi doktor. bu ay yine takip istedi belki yumurtam büyüyor ama çatlamıyor hiç. bu ay kesin öğrenicem. bunu ov testi de göstermiyor. yeterince büyüklükte olunca pik gösteriyor. sonra çatlamayn yumurta küçülmeye başlıyor o zaman da test siliklleşiyor ve bizde çatladı sanıyoruz. oyüzden 1kez kontrol şartÖncelikle canım eğer regli düzenin şaşmıyor ise, aşırı düzenli ise gelecek olan adetine 10 - 15 gün kala arasındaki günleri gün aşırı değerlendir derim ben
Reglin düzenli ise birde ovulasyon testleri için sters cekme, sters yapmasan bile testi yapmadan 2 saat önceye kadar su içmeyeceksin, sabah ilk idrarın ile yapmayacaksın. Ayy su içtim mi, ay sürekli kaba işiyorum derdi olacak
Düzensiz bir regli döngün var ise muhakak öneririm tabiki
Hoşgeldin benim de 12 TemmuzGuli007 tatlım beni de kaydeder misin? Haziranı umudu bugün bitti. Adetimin 1. Günündeyim. C.tesi doktordan randevu aldım tahlil yapılacak. Umarım herşey normal çıkar
Bat tarihim 12 temmuz
Hosbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldin benim de 12 Temmuz
Öyleyse sevindim karantina dönemi dört beş kilo aldım da vermeye çalışıyorum gebelik olursa üstüne eklenmesin diyeBunu iki gündür iciyorum canım o yüzden kilo aldırır mı bilemedim ama folik asit 3. Ayım olacak kilo almadım aynıyım
Tabiki zaten gebelik düşünülüyor ise ultrasan kontrolünden önce kan tahlili verip tüm vitamin ve değerlerinin yerinde olup olmadığına bakılmalıbence 1 kez ultrason takibi yapılması lazim. 25yaşındayam hayatım 1kez bile adetim şaşmadı ve çok rahat geçiririm. geçen ay gittim yumurtam 20mm-di ama çatlamadı. evet ben ameliyat olmuştum onun etkisinden çatlamamış olabilir dedi doktor. bu ay yine takip istedi belki yumurtam büyüyor ama çatlamıyor hiç. bu ay kesin öğrenicem. bunu ov testi de göstermiyor. yeterince büyüklükte olunca pik gösteriyor. sonra çatlamayn yumurta küçülmeye başlıyor o zaman da test siliklleşiyor ve bizde çatladı sanıyoruz. oyüzden 1kez kontrol şart
sönmüş yada çatlamış evet bunu bakınca biliyorlar.Tabiki zaten gebelik düşünülüyor ise ultrasan kontrolünden önce kan tahlili verip tüm vitamin ve değerlerinin yerinde olup olmadığına bakılmalı
Mesela benim b12 ve demir eksikliğim vardı önce onların tedavisini oldum, sonrasında d vitamini eksikliğim çıktı, tüm bunlardan sonra ultrasona gittim ve smear ve kültür testlerimi verdim temizdi. Hatta sonrasında hamilelikte diş cok önemli olduğu için diş muaynemide oldum.
Ama benimde aklıma şöyle birsey takılıyor, yumurta takibi yapılmadan çatlayıp catlamadiginı doktor nasıl bilebilir sadece bir kez veya en fazla ayda iki kez yapacağı kontrol ile.
Sönmüş mu yada çatlamış mi bilebiliyorlar mi ki iki kez bakinca.
Yumurta takibi yap dediğinde de daha senin için erken, şimdilik sen denemeye devam et diyorlar
canımmm yeni girdim kusura bakmaa yeni görüyorum en son ne zaman regli oldunCanım benimkinde hesaplar mısın 28 güne bir oluyorum bat 10 temmuz
nedennn noldukiiii
PiXiEE H history1985 S surayya ben eylül de 2 yıl olacak evleneli. Zaten hiç istemiyordum birden içimden geldi Haziran ayında istedim hemde çok. Denedik tabbi ilk denememizdi kısmet olmadı. Temmuz da deneriz dedim ama ben 2 gündür vazgeçtim. Eşim çok iyidir her istediğimi yapar ev işini ortak yaparız ütü ben bilmiyorum o yapar. Ama bi huyu var her şeyeeeee karışır her şeye ama beni bunaltır.. Ben cırlayınca normale döner ama artık gücüm kalmadı yani. Çocuk olursa da aynısını yapacak o yüzden o strese gireceğime kendimi yıpratacağıma hiç kalkışmayayım cocuk işine dedim.nedennn noldukiiii
Estafurullah ne kusuru 12 mayısda oldu 10 unda olacaktı 2 gün gecikticanımmm yeni girdim kusura bakmaa yeni görüyorum en son ne zaman regli oldun
Canım 12 mayıs yazmışım 12 haziranda oldu 10 haziranda olacaktı olmadı 2 gün geçikmeli olducanımmm yeni girdim kusura bakmaa yeni görüyorum en son ne zaman regli oldun
Neden ki canim? Ben de bu sabah vazgececek gibi oldum boyle bi dünyaya çocuk getirilir mi diye