- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
İnsallah canim insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin Allahim hepimize inşallahİki aydır peşpeşe gidiyoruz bakalım inşallah bu ay son olur kuzum güzel haberler veririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin Allahim hepimize inşallahİki aydır peşpeşe gidiyoruz bakalım inşallah bu ay son olur kuzum güzel haberler veririz
Evet canim dogru bakalim aslinde yarin yani cuma 12ci gunum ola bilirde gecen ay 14cu gun olmustum 12de olmuslugum var 10daYarını değerlendir canım bilemezsin belki de bin yumurtlarsin gün kacirmamis olursun dua et canim bol bol
Akıntın var mi canımEvet canim dogru bakalim aslinde yarin yani cuma 12ci gunum ola bilirde gecen ay 14cu gun olmustum 12de olmuslugum var 10da
Dun gece vardi dediyim gibi ama bugun yokAkıntın var mi canım
Çatladı o zaman canımDun gece vardi dediyim gibi ama bugun yok
Bebe yağını ne için kullanıyorsun canımmerhaba kızlar, biliyorum soracaklarım konu başlıgıyla alakasız ama yardımcı olursanız çooook sevinirim oncelikle bende ağustos ayında hamilelik pilanlıyorum.. evleneli 10 ay oldu ilk başta vajinismustum 1 ay oldu yeneli ve o esnada bebe yagı kullanıyorum hep şu an ama geçen bir yerde bebe yagının sprem oldurdugunu okudum bu dogru mu bide sizce ilk aydan ovulasyon testleri yapayımmı yoksa akışına mı bırakayım çok kararsızım.
şimdiden cevap yazanlara çok teşekkür ederim
Evet canim bizde bebe yagi kullaniyorduk ama şimdi bebek icin kullanmiyorum....bende yeni yendim vajiyi cok şükür garantilemek icin yap bence testmerhaba kızlar, biliyorum soracaklarım konu başlıgıyla alakasız ama yardımcı olursanız çooook sevinirim oncelikle bende ağustos ayında hamilelik pilanlıyorum.. evleneli 10 ay oldu ilk başta vajinismustum 1 ay oldu yeneli ve o esnada bebe yagı kullanıyorum hep şu an ama geçen bir yerde bebe yagının sprem oldurdugunu okudum bu dogru mu bide sizce ilk aydan ovulasyon testleri yapayımmı yoksa akışına mı bırakayım çok kararsızım.
şimdiden cevap yazanlara çok teşekkür ederim
Oylemio zaman tutmaz artikÇatladı o zaman canım
Bilemedim ki ya dünü degerlendirdin mi bugün ?Oylemio zaman tutmaz artik
ilişki anında daha kolay olması için kullanıyorumBebe yağını ne için kullanıyorsun canım
Dun akinti geldi dun degerlendirmedik ondan onceki gün olmuştu bugünde eşim yokyarin ancaaa oda iş işten geçmiştir☹ Bilemedim ki ya dünü degerlendirdin mi bugün ?
çok teşekkür ederim camım ikimizde aynı durumdaymışıız bebe yagsız çok zor mu? o zaman yavaştan zamanı varken azaltmam lazım bebe yagınıEvet canim bizde bebe yagi kullaniyorduk ama şimdi bebek icin kullanmiyorum....bende yeni yendim vajiyi cok şükür garantilemek icin yap bence test
Himm bilemedim ki canım ne kadar doğal da olsa içinde kimyasal vardır diye düşünüyorum senin durumunu da anladim tabiki kullanma desem de olmayacak spermlere etkisi olur mu onu da bilemedim ama olmaz gibi çünkü spermler hızla ilerliyor bebe yağı içinde çok fazla kalmaz gibi geldi bana. Ben hicbirsey kullanmadim bu zamana kadar bazen tahriş oluyor o zaman saf hindistancevizi yağı sürüyorum anında rahatlatıyor onun haricinde sabun bile degdirmiyorum çünkü sabun kuruluk yapıyor vajinada o yüzden zararlıilişki anında daha kolay olması için kullanıyorum
Ben kullanmadim cok tecrubeli diyilim ama burda kizlar cok iyi biliyor bence pilk oldukta ve sonrasi degerlendirmek lazim...biraz zor ama mumkunsuz degilçok teşekkür ederim camım ikimizde aynı durumdaymışıız bebe yagsız çok zor mu? o zaman yavaştan zamanı varken azaltmam lazım bebe yagını
testi kullanırsam çizginin çıktıgı gun mu ilişkiye girmem lazım canım
Dinden oceki günü degerlendirdiysen iki gün zaten yaşıyor spremler kalitesi yüksekse 3 gün o yüzden canını sıkma sakın umut varDun akinti geldi dun degerlendirmedik ondan onceki gün olmuştu bugünde eşim yokyarin ancaaa oda iş işten geçmiştir
tesekkurler canim bende arastirdim çogu yerde böyle yazıyor bendede kuruluk oluştu bebe yagıda kuruluk yapıyormuş galiba zor oacak ama birakmam lazimHimm bilemedim ki canım ne kadar doğal da olsa içinde kimyasal vardır diye düşünüyorum senin durumunu da anladim tabiki kullanma desem de olmayacak spermlere etkisi olur mu onu da bilemedim ama olmaz gibi çünkü spermler hızla ilerliyor bebe yağı içinde çok fazla kalmaz gibi geldi bana. Ben hicbirsey kullanmadim bu zamana kadar bazen tahriş oluyor o zaman saf hindistancevizi yağı sürüyorum anında rahatlatıyor onun haricinde sabun bile degdirmiyorum çünkü sabun kuruluk yapıyor vajinada o yüzden zararlı
Bende 48 saat yaşadigini var sayip umidimi kaybetmiyorum hadi bakalimyinede degerlendiricem 16 gune kadar her şey ola bilirDinden oceki günü degerlendirdiysen iki gün zaten yaşıyor spremler kalitesi yüksekse 3 gün o yüzden canını sıkma sakın umut var
anladim cok tesekkur ederimBen kullanmadim cok tecrubeli diyilim ama burda kizlar cok iyi biliyor bence pilk oldukta ve sonrasi degerlendirmek lazim...biraz zor ama mumkunsuz degil
Din yumurtladiysan 24 saatte çatlıyor zaten canım ortalama. Saat hesabı yap kendince yumurtlama zamanını esin gelir gelmez değerlendir bende umutsuz olma üzerinden günler geçmemiş sonuçta dahaDun akinti geldi dun degerlendirmedik ondan onceki gün olmuştu bugünde eşim yokyarin ancaaa oda iş işten geçmiştir