- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Silik olmus ve çatlamiş ise ilişjiye devam etmeye gerek yok demiDiyelimki bugün test yaptın ve piki gördün. Yarın yaptın ve çok silik veya tek çizgi çıktı ise çatlamış olduğu anlamına gelir.
Piki gördüğünüzde yumurtlamış ve 12 -24 saat içerisinde yumurtanız çatlayacak demek. :)
Herseyin vakti saati belli tedbir bizden takdir Allahtan diyip içini rahatlatinşallah ya aşırı pimpirikli oldum bu aralar. cidden psikolojim bozuldu sanki herşey kötü etkiliycekmiş gibi
hayır devam etmen gerekiyor yumurta çatladıktan sonra daha 24 saat duruyor. yani çatladıktan sonra 1-2gün daha değerlendirmen gerekiyorSilik olmus ve çatlamiş ise ilişjiye devam etmeye gerek yok demi
Silik oldu ise evet yumurta çatladı demek yumurta çatladıktan sonra tüplere doğru ilerlliyor ve o ilerleyiş esnasında içeride sperm var ise onunla buluşuyor dölleniyor.Silik olmus ve çatlamiş ise ilişjiye devam etmeye gerek yok demi
imkanın olursa bu günü mutlaka değerlendir canım en önemli gün çatlamanın olduğu günKızlar bugün normalde öğlen 12 de yapıcaktım ovülasyon testini ancak unuttup su içtiğim için beklemek zorunda kaldım 2 saat kadar.
Tahmin ettiğimiz gibi dün pikdi bugün çatlama olmuş. silikleşmiş ikinci çizgi, ben Pikden önceki günü yani salı gününü ve pik gününü (yani dün akşamı) değerlendirdim. Bugün çatlama günü ancak maalesef bugünü değerlendiremeyeceğim. Evimde tadilat var ve kayınvalidemde kalıcaz bu akşam.
Normalde 14.gün yumurtlarım ama bu sefer 12.gün de oldu. 13. gün çatlamayı gördüm şükür.
Tadilat da bugünü buldu anasını satayım, 1 haftadır bekliyoruz gelmediler bugünü buldular
Dün akşam ki ve ondan önceki akşam ki tuttacaksa tutacak artık kısmet :)
Eki Görüntüle 2650549
Hayırlısı olsun en iyi sonuç kanda belli olur kan verdin mihamilelik yoksa yapacaktimda benim vallaha cok kairisk benim isler ikinci adet döngum geldi nerdeyse benim adetim yok testler negatifti en sonda ama gec döllenme supheis var bakalim ama benimde niyetimde sogan kuru var
Catladigi gün oldu canım. Doktor kontrolünde çatlatma ignem yapıldı iki gün ilişki dedi doktor iki gün yaptık ama bence catladigi gün tuttu. Neden sordunYani yumurtlama günü mü kızın oldu
Bir bucuk sene kendinden olmayınca doktora gittim pko olduğumu öğrendim o zmaanar regl duzensizligimde vardi. İlaç ve igne tedavisine başladık yumurta belli boyuta gelince çatlatma ignem yapıldı canım yumurtlama takibi bu sekildeHım peki doktorlar nasıl yumurtlama takibi oldu hikayeni anltrmsn
Muadil ilacın ismi ne acaba bunu bende duydumBu sitede de başlıklar var konu ile ilgili bı bak istersen yarın ben sana detaylı anlatırım gözler gitti benim iyice göremiyorumerken kalkicam sabah bu ilec biraz pahalı bunun aynısı başla nir ilaç vardı burdan bir arkadaş anlattı bana bu bitince onu alicam içerik olarak aynı ve de fiyatı çok daha uygun uygun olan ile devam edicem bu bitince
VENATURA CANIMMuadil ilacın ismi ne acaba bunu bende duydum
Yumurta çatlayın ca 24 saatte kadar yasiyo bundan geç öğrenenler yumurtası geç catlayanlardir diye dusunuyorum her gebelik kendi hikayesi ile geliyo sanirimbelki genelde öyle ama okadar cok hikaye varki yumurtlamadan 17 gun 20 gun sonra ögrenenler var.. bu gec döllenme olayindan dolayi sanirim
Teşekkür ederim :)VENATURA CANIM
Rica ederim canım ikisinin kullanım şekilleri farklı ama kullanmaya başlayacaksan yardimci olurum sağolsun bana burdan bir arkadaş detaylıca anlatmıştıTeşekkür ederim :)
Gebeliğe mi hazırlıyor bu ilaçRica ederim canım ikisinin kullanım şekilleri farklı ama kullanmaya başlayacaksan yardimci olurum sağolsun bana burdan bir arkadaş detaylıca anlatmıştı
Pco hastaları kullanıyor genelde adet düzeni vs icin ama yumurta kalitesini de arttiriyormus ben onun için kullanıyorum içerisinde folik asit ve baska vitaminlerde varGebeliğe mi hazırlıyor bu ilaç
Hamile oldugumu dusundugum ay elimde bir tane hcg testi vardi. Yine olmamıştır belki diye onu bosa harcamak istemedim. Forumlara baktigimda regle yakin lh testinin kopkoyu cikmasi durumunda hamile olma ihimalinden bahsediyordu. Lh testini yaptim kopkoyu cikti. Ardindan hemen hcg testi de pozitif cikti. Reglime 1 gun vardiKizlat ovulasyon testi ile hamilelik nasil anlasliyor