Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hemen mı yaptın testi yoksa sıvı aliimini falan kestin mi

Canım hemen mı yaptın testi yoksa sıvı aliimini falan kestin mi
Sivi almamistim kahvaltidan beri. 9bucuk gibi kahvalti yapmistim. Testler gelir gelmez de yaptim hemen. En dogru zamanlarin oglen 12 ve aksam 18 saatleri arasi oldugu soyleniyor ama daha 12.gun bugun. Daha mi koyulasmasi gerekiyor acaba?

Sivi almamistim kahvaltidan beri. 9bucuk gibi kahvalti yapmistim. Testler gelir gelmez de yaptim hemen. En dogru zamanlarin oglen 12 ve aksam 18 saatleri arasi oldugu soyleniyor ama daha 12.gun bugun. Daha mi koyulasmasi gerekiyor acaba?
26 günde bir oluyorum ben genelde geçen ay en koyu çizgiyi 12. Gün gördüm bende canım saatler değişkenlik gösterebiliyor testlerin içinde yazıyor önemli olan iki saat sıvı almamak ilk idrar ile yapmamak yeni öğrendiğim birşeyde uykudan kalkınca yapmamakmis

Yani ben iki saat degil daha uzun sure su icmemis oluyorum. Denilenin aksi bir sey bu o halde. Belki de o yuzden bu kadar koyu cikti. Evet sabah ilk idrarla yapmamak mantikli cunku yogunlugu ve icindeki hormon seviyeleri, idrar cok bekledigi icin artis gösterecektir. O yuzden gebelik testi icin sbah ilk idrar oneriliyor. Hcg az da olsa varsa yogunlassin ve testte ciksin diye. Tabi bu lh hormonu icin dogruluk oranini yaniltan seyler. Yarin iki saati gecirmeden deneyim bir de

imkanın olursa bu günü mutlaka değerlendir canım en önemli gün çatlamanın olduğu gün
Keşke olsa, evde hem tadilat hemde ilaçlama oldu, mümkün değil eve giremiyoruz
Kayinvalidemde kalicaz bu akşam, hiç mümkün görünmüyor, olacağı varsa olur dün gecekinden olur ve tutar artık ne yapalım
Takdiri ilahi...
Rabbim de böyle uygun görmüş demekki ne diyeyim

Hayırlısı olsun canım kısmet bu işler ne olacağı hic belli olmaz

Yaa inşallah dün gecekinden tutar lütfen tutsun yaa, şimdi olmazsa hep ben bu akşam yapamadık ondan olmadı diye düşünecem, tadilatcilara yikicam suçu
24 saat hatta kalitesine göre 72 saate kadar yaşıyor spermler iyi düşün iyi olsun vardır bunda da bir hayır

Guli007 tatlım beni de kaydeder misin? Haziranı umudu bugün bitti. Adetimin 1. Günündeyim. C.tesi doktordan randevu aldım tahlil yapılacak. Umarım herşey normal çıkar
Bat tarihim 12 temmuz

Bizde dun degerlendiremedikondan onceki gece oldu bugunde eşim yokdun yumurta catlamişsa bugun kacirdikyarinada umut yok degerlendirsekde
Test kullanmiyordun dimi canım sen . Yarını değerlendir yine de ne olur ne olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…