HahahahaBen utanmasam bebegin tekmelerini hissediyorum diyecektim
Ben inifolic combi içmeye başladım iki gün önce bakalım onsallah yararı olurBen utanmasam bebegin tekmelerini hissediyorum diyecektim
Valla kiz o kadar inandim ki yumurtalar bile inandi da adet olmadim 3 günHahahahakoptum yaaa gece gece
Bende hayatımda ilk kez geciktim 1.5 gün resmen beynimiz ve vücudumuz savaşıyorValla kiz o kadar inandim ki yumurtalar bile inandi da adet olmadim 3 gün
O ne aha bilmedigim bisey dahaBen inifolic combi içmeye başladım iki gün önce bakalım onsallah yararı olur
Kuzu çok aratirdim folik asit içiyoruz ya biz bunun içinde folik asit ve baska vitaminler var yumurta kalitesini arttiriyormus pko hastası olanlarda iciyormus adetleri düzene girdin diye aldım içiyorum iki gündürO ne aha bilmedigim bisey daha
Bu sitede de başlıklar var konu ile ilgili bı bak istersen yarın ben sana detaylı anlatırım gözler gitti benim iyice göremiyorumO ne aha bilmedigim bisey daha
Tmm canim hadi iyi gecelerBu sitede de başlıklar var konu ile ilgili bı bak istersen yarın ben sana detaylı anlatırım gözler gitti benim iyice göremiyorumerken kalkicam sabah bu ilec biraz pahalı bunun aynısı başla nir ilaç vardı burdan bir arkadaş anlattı bana bu bitince onu alicam içerik olarak aynı ve de fiyatı çok daha uygun uygun olan ile devam edicem bu bitince
İnşallah olur canimİnşallah olur ya dua edin bana
Bende oyle diyorum bakalim kendimi tuta bilecekmiyimCanım belirtilerin çoğu psikolojik malesef ama elimizde olmadan da kendimizi dinliyoruz işte bu ay biraz daha tecrubeliyim kendimi donlemocem diye karar aldım bakalım yapabilirsen
Hoşgeldin canım ekledimBeni de alın burayaaa12 temmuz
FLO takvimi yaptm canm oda pazar diyor anlamdmDöngü 27 filansa evet uygulama yükle ve eski tarihleri gir internette de hesaplanıyor zaten
Ben şuan iki gün üst üste oldu olmassa bir dolu bir boş olur napalm canm28 günde adet olanlar genel olarak 14. Gün yumurtlar (istisnai durumlar hariç) ben 26 günde oldum geçen ay 12. Gün yumurtladim ışık şansa bırakmamak içinde ortalama yumurtlama gunumden 4 gün önce ve sonraki 4 gün değerlendirdim . Ama yumurtlamani en iyi test ile takip edersin ben oyle yapicam bu ay
Aynen bende hiç takmyp aksini bırakmak lszmİnşallah olur canim
Bende oyle diyorum bakalim kendimi tuta bilecekmiyim
Hoş geldin canım inşallah bu ay sanada şans getirirKizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
ay hiç gülüceğim yoktu sabah sabahBen utanmasam bebegin tekmelerini hissediyorum diyecektim
Ekteki resimlere bakar mısınız bi?
10. gün neredeyse ovülasyon testindeki ikinci çizgi yok denecek kadardı. Tahmini olarakda yumurtlamayı 14. gün olarak bildiğimden
11 İlişki
12 Pas
13 sabah ilişki şeklinde tasarlamıştım.
İnsanoğlu plan yaparken şeytan gülermiş derler, banada öyle oldu :)
11. Gün ovülasyon testini öğlen 12 de yaptım. Resimde de gördüğünüz gibi pozitife yakındı.
Aklımda 11. gece yapıp, 12. günü pas geçip 13. gece yeniden birleşme yaşamada olduğu için 11. gece birleşme yaşandı.
12. gün (yani bugün) ovülasyon testini yine 12'de yaptım. Ve pik seviyeyi gördüm. Normal şartlarda Dün değil bugün birleşme olması daha iyi ancak ben dün yaptğım için bugünde yaparsam acaba kaliteli sperm yok mudur diye düşünüyorum.
Deli gibi bir akıntım var şuanda eğer yumurtam çatladı ise ohh iyi dünki spermler yakalar diyendüşünecem ama dayanamayıp yeniden yaptım test az önce resimde yenilediğim testin üzerine Ö.S yazdım. henüz daha çatlama olmamış.
Bu hem iyi birşey yeniden ilişki şansım var, hemde kötü spermler kalitesiz ise üst üste iki gün yapmak iyi değil ve içerdki spermler çatlamayı yakalayamayacakEki Görüntüle 2650259
Merhaba canim
Spermeler kalitesiz olacak diye dusunme bence eger esinde bir problem yoksa sperm kalitesi acisindan. Cunku bir doktorun bir aciklamasina denk gelmistim. Pik olan günlerde bir degil hatta iki kez birlikte olmayi deneyin seklinde. Ilk birlesmede icerde kalan spermler ikinci birlesmede olan spermelerin tuplere ulasmasini kolaylastiriyormus. Evet genelde gun asiri deniyor, ki bu da cok mantikli. Cunku zaten spermler eger kaliteliyse 72 saate kadar canli kalabiliyor. O yuzden stres yapmadan denk gelmisse zaten gelmistir. Gelmediyse bence bugünü de degerlndir
Bence en garantisi yumurtanızın çatladığı günden itibaren 10. Gun gebelik varsa hem kanda hemde idrarda cikiyo
Merhaba kizlar. Bende aranıza katılıyorum. Haziran ayindan buraya geçiş yapiyorum. Benim prolaktin degerlerim düşük yaptiktan sonra cok yükselmiş ve cok düzensiz adet görüyordum (döngülerim 49 50 gündü) o yüzden bir aydır ilac kullaniyorum ve cok şükür bu ay eski döngüme geri döndüm.
Benimde canım cok sıkkın. Bütün arkadaşlarım ya hamile yada cocuklari var ve ben tek kaldiminsallah bu ilaclarla hersey yoluna girer ve temmuz da hamile kalirim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah ❤