Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ne aha bilmedigim bisey daha
Kuzu çok aratirdim folik asit içiyoruz ya biz bunun içinde folik asit ve baska vitaminler var yumurta kalitesini arttiriyormus pko hastası olanlarda iciyormus adetleri düzene girdin diye aldım içiyorum iki gündür

O ne aha bilmedigim bisey daha
Bu sitede de başlıklar var konu ile ilgili bı bak istersen yarın ben sana detaylı anlatırım gözler gitti benim iyice göremiyorum erken kalkicam sabah bu ilec biraz pahalı bunun aynısı başla nir ilaç vardı burdan bir arkadaş anlattı bana bu bitince onu alicam içerik olarak aynı ve de fiyatı çok daha uygun uygun olan ile devam edicem bu bitince

Tmm canim hadi iyi geceler

Kizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz

Ben şuan iki gün üst üste oldu olmassa bir dolu bir boş olur napalm canm

Kizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
Hoş geldin canım inşallah bu ay sanada şans getirir

selam canim mesaji yeni gördum dun neye karar verdin bilemem ama bazi doktorlar gelisen yumurtda oldugunda o 3 gun hatta 4 gunu degerlendirin diyor benim basima bir kez geldi yumurtam olusmustu doktor bana 3 veya 4 gunun var hepsini degerlendir dedi mesela.. yani bu sperm kalitesi meslesi kesin olmamakla beraber mumkun elbet nebileyim neden bazi doktorlar bukadar gunu arka arkaya degerlendirmemizi söyluyorlar ..

hayirlisi bugun test yaptinmi ?

evet hatta bunun arastirilmasi yapilmis kesinlikle iki kez 3 saat icersine yapildiginda cok yuksek ihtimal iceriyormus

Bence en garantisi yumurtanızın çatladığı günden itibaren 10. Gun gebelik varsa hem kanda hemde idrarda cikiyo

belki genelde öyle ama okadar cok hikaye varki yumurtlamadan 17 gun 20 gun sonra ögrenenler var.. bu gec döllenme olayindan dolayi sanirim

Amin Hosgeldin Rabbim hepimize nasib etsin insallah benimde yok cocuk henuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…