- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Merhaba öncelikleumarim bebis vardir yoksa da dun siparis ettim ben de ovu testlerinden, hatta kampanyada 4 gebelik testini de yaninda veriyordu. Gayet uygun fiyati. Onceki hamileligimde bu sekilde takip etmistim ben de. Hatta hamileligimi de bu ovu testlerini referans alarak ogrenmistim cunku eger hamileysen ovu testi regl baslamadan pik seklinde oluyor. Yani bende boyle olmustu en azindan. Denmekte fayda var ancak, ovu testleriyle bu konulara daha cok kafa yordugunu ve strese girdigini soylemeliyim. Sans senden yana olsun
Muhtemelen ilk bebegime ben bu sekilde hamile kaldimevet hatta bunun arastirilmasi yapilmis kesinlikle iki kez 3 saat icersine yapildiginda cok yuksek ihtimal iceriyormus
Evet 3 yasinda oglum var canimMerhaba canim .. inhsaallah vardir diyelim ama emin degilim.. :)) evet bende dediklerini okumustum bilmiyordum bakalim bende siparis edicem hamilelik yoksa mutlaka denicem insallah..
senin var sanirim cocugun degilmi ? ikinciyimi istiyorsun kismetse :)
hamilelik yoksa yapacaktimda benim vallaha cok kairisk benim isler ikinci adet döngum geldi nerdeyse benim adetim yok testler negatifti en sonda ama gec döllenme supheis var bakalim ama benimde niyetimde sogan kuru varSoğan kürü yapaniniz var mı bu ay
Ben utanmasam bebegin tekmelerini hissediyorum diyecektim
Canim hosgeldin, ben de dun katildim. Insallah cok bekletmeden en hayirli zamanda gelir bebisinKizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
Muhtemelen ilk bebegime ben bu sekilde hamile kaldimspermler kalitesiz olacak diye gun asiri denemiştik hep. Ama o ay boyle bir umidimiz kalmamisti esim artik uzun sure yurt disina cikacagi icin. O ay kafamiza gore takilmistik biraz boyle yapmak gerekiyor sanirim. Bir ay da hesap kitap yapmadan denemek lazim ne kaybedilir ki
Evet 3 yasinda oglum var canimikniciye niyet ettik kısmetse. Tecrubelerimi paylasabilirim
11 sene gercekten cok uzun sure canim. Allahim daha fazla bekletmeden en saglikli ve hayirli sekilde nasip etsin melegini inşallah .evet ya aynen bencede ama hic plan yapmadim ilkkez olacak eger yaparsam.. hep gelisi guzel oldu 11 senedir birseyede yaramadi oyle oldugu icin .. baktim herkes tets yapiyor kayit yapiyor.. tabiki nasib melesesi birde ben böyle deneyeyim :))
Allah bagislasin canim insallah yakinda kardes gelir :) extra bilgiye ebette varim paylasabilirsin
Geçmiş olsun canım inşaallah tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik haberini alırsın tekrar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
O bebek buraya gelecekay hiç gülüceğim yoktu sabah sabahadete son 1hafta kala resmen ben adete son hafta kalıncaya kadar herşey mükemmel ama son hafta her dakika 1yılmış gibi geliyor bana
ay inşallah bu ay gelir. dün dişçiye gitmek zorunda kaldım ve iyne yaptı acaba etki edermi yumurtaya. kadın 3kez hamile olup olmadığımı sordu acaba sadece hamileliktemi yasak. gerçi daha adetim bitmediO bebek buraya gelecek
Su an regl dönemindesin canim hic bisey olmazay inşallah bu ay gelir. dün dişçiye gitmek zorunda kaldım ve iyne yaptı acaba etki edermi yumurtaya. kadın 3kez hamile olup olmadığımı sordu acaba sadece hamileliktemi yasak. gerçi daha adetim bitmedi
Diyelimki bugün test yaptın ve piki gördün. Yarın yaptın ve çok silik veya tek çizgi çıktı ise çatlamış olduğu anlamına gelir.A AnsumjoraPiXiEE bana su olayi anlatin yav simdi ovulasyon testi yaptik ikisi de koyu cizgi sanirim buna pik diyoruz bu yumurtlama oluyor mu demek ondan sonra o cizgi silik cikana kadar sureci degerlendirmek mi lazim siliklesmesi demek yumurtanjn catlamasi spermin de yumurtaya mi gitmesi demek dogru mu anlamisim
Canım dün geceyi de değerlendirdimselam canim mesaji yeni gördum dun neye karar verdin bilemem ama bazi doktorlar gelisen yumurtda oldugunda o 3 gun hatta 4 gunu degerlendirin diyor benim basima bir kez geldi yumurtam olusmustu doktor bana 3 veya 4 gunun var hepsini degerlendir dedi mesela.. yani bu sperm kalitesi meslesi kesin olmamakla beraber mumkun elbet nebileyim neden bazi doktorlar bukadar gunu arka arkaya degerlendirmemizi söyluyorlar ..
hayirlisi bugun test yaptinmi ?
inşallah ya aşırı pimpirikli oldum bu aralar. cidden psikolojim bozuldu sanki herşey kötü etkiliycekmiş gibiSu an regl dönemindesin canim hic bisey olmaz
günaydınnngünaydın kızlar
bi sorun yok pokistik over dışında malesefkiOlumsuz dusunme hatta hic dusunmeben tam dusunmeyi birakmisken ilk bebegime hamile kalmistim. Cok ciddi problemler yoksa gerçkten bu isin buyuk kismi psikolojik. Bana da derlerdi de inanmazdim. Demek kolay tabi de uygulamak zor. Ben esim yurt disina cikacagi icin mecburen umidimi kesmistim. O ay cok rahattim. Ve hamile oldugumu ogrenmistim. Umarim her sey yolunda gider senin icin
savruluyoruz ordan oraya