Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba öncelikle 🤗 umarim bebis vardir 👍yoksa da dun siparis ettim ben de ovu testlerinden, hatta kampanyada 4 gebelik testini de yaninda veriyordu. Gayet uygun fiyati. Onceki hamileligimde bu sekilde takip etmistim ben de. Hatta hamileligimi de bu ovu testlerini referans alarak ogrenmistim 😉 cunku eger hamileysen ovu testi regl baslamadan pik seklinde oluyor. Yani bende boyle olmustu en azindan. Denmekte fayda var ancak, ovu testleriyle bu konulara daha cok kafa yordugunu ve strese girdigini soylemeliyim. Sans senden yana olsun 😉

Merhaba canim .. inhsaallah vardir diyelim ama emin degilim.. :)) evet bende dediklerini okumustum bilmiyordum bakalim bende siparis edicem hamilelik yoksa mutlaka denicem insallah..

senin var sanirim cocugun degilmi ? ikinciyimi istiyorsun kismetse :)

evet hatta bunun arastirilmasi yapilmis kesinlikle iki kez 3 saat icersine yapildiginda cok yuksek ihtimal iceriyormus
Muhtemelen ilk bebegime ben bu sekilde hamile kaldim 🙈 spermler kalitesiz olacak diye gun asiri denemiştik hep. Ama o ay boyle bir umidimiz kalmamisti esim artik uzun sure yurt disina cikacagi icin. O ay kafamiza gore takilmistik 😂 biraz boyle yapmak gerekiyor sanirim. Bir ay da hesap kitap yapmadan denemek lazim ne kaybedilir ki

Merhaba canim .. inhsaallah vardir diyelim ama emin degilim.. :)) evet bende dediklerini okumustum bilmiyordum bakalim bende siparis edicem hamilelik yoksa mutlaka denicem insallah..

senin var sanirim cocugun degilmi ? ikinciyimi istiyorsun kismetse :)
Evet 3 yasinda oglum var canim 😊ikniciye niyet ettik kısmetse. Tecrubelerimi paylasabilirim 😂

Soğan kürü yapaniniz var mı bu ay
hamilelik yoksa yapacaktimda benim vallaha cok kairisk benim isler ikinci adet döngum geldi nerdeyse benim adetim yok testler negatifti en sonda ama gec döllenme supheis var bakalim ama benimde niyetimde sogan kuru var

Kizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
Canim hosgeldin, ben de dun katildim. Insallah cok bekletmeden en hayirli zamanda gelir bebisin 💕 ne kadar dogru bilmiyorum ama bebekte problem oldugunda gelisiminde sagliginda bir terslik oldugunda vücudun reddetmesi durumunda bu sekilde olabiliyormuş. Belki de boyle bir sey vardi, o yuzden vardir bir hayir diye dusunmek lazim. Hamile kalabildigini artik biliyor olmak bile kucucuk bir teselli olabilir. Cunku sebepsiz inferilite gercekte cok cok zor. Tedavi edilecek bir sey yok ve cok buyuk çıkmaz ciftler için. O yuzden moral bozmadan denemye devam 👍

Son düzenleme:
Muhtemelen ilk bebegime ben bu sekilde hamile kaldim 🙈 spermler kalitesiz olacak diye gun asiri denemiştik hep. Ama o ay boyle bir umidimiz kalmamisti esim artik uzun sure yurt disina cikacagi icin. O ay kafamiza gore takilmistik 😂 biraz boyle yapmak gerekiyor sanirim. Bir ay da hesap kitap yapmadan denemek lazim ne kaybedilir ki

:KK48::KK48: evet ya aynen bencede ama hic plan yapmadim ilkkez olacak eger yaparsam.. hep gelisi guzel oldu 11 senedir birseyede yaramadi oyle oldugu icin .. baktim herkes tets yapiyor kayit yapiyor.. tabiki nasib melesesi birde ben böyle deneyeyim :))

Evet 3 yasinda oglum var canim 😊ikniciye niyet ettik kısmetse. Tecrubelerimi paylasabilirim 😂

Allah bagislasin canim insallah yakinda kardes gelir :) extra bilgiye ebette varim paylasabilirsin :KK66:

:KK48::KK48: evet ya aynen bencede ama hic plan yapmadim ilkkez olacak eger yaparsam.. hep gelisi guzel oldu 11 senedir birseyede yaramadi oyle oldugu icin .. baktim herkes tets yapiyor kayit yapiyor.. tabiki nasib melesesi birde ben böyle deneyeyim :))

Allah bagislasin canim insallah yakinda kardes gelir :) extra bilgiye ebette varim paylasabilirsin :KK66:
11 sene gercekten cok uzun sure canim. Allahim daha fazla bekletmeden en saglikli ve hayirli sekilde nasip etsin melegini inşallah . 💕 Ben de 1 sene bekledim, rahim filmi cektirdim 3 ay sonra hamileydim. Eminim cekinmissindir 11 yilda ama yine de rahim filmini hatirlatmak istedim. Rahim filminden sonra hamile kalanlarin ortalamasi yuksek👍

Kizlar araniza yeni katildim umarim bu topik banada ugur getirir mayis ayinda 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim banada dualarinizda yer verirseniz beni mutlu edersiniz
Geçmiş olsun canım inşaallah tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik haberini alırsın tekrar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

A Ansumjora PiXiEE PiXiEE bana su olayi anlatin yav😂simdi ovulasyon testi yaptik ikisi de koyu cizgi sanirim buna pik diyoruz bu yumurtlama oluyor mu demek ondan sonra o cizgi silik cikana kadar sureci degerlendirmek mi lazim😂siliklesmesi demek yumurtanjn catlamasi spermin de yumurtaya mi gitmesi demek dogru mu anlamisim:KK76:
Diyelimki bugün test yaptın ve piki gördün. Yarın yaptın ve çok silik veya tek çizgi çıktı ise çatlamış olduğu anlamına gelir.

Piki gördüğünüzde yumurtlamış ve 12 -24 saat içerisinde yumurtanız çatlayacak demek. :)

selam canim mesaji yeni gördum dun neye karar verdin bilemem ama bazi doktorlar gelisen yumurtda oldugunda o 3 gun hatta 4 gunu degerlendirin diyor benim basima bir kez geldi yumurtam olusmustu doktor bana 3 veya 4 gunun var hepsini degerlendir dedi mesela.. yani bu sperm kalitesi meslesi kesin olmamakla beraber mumkun elbet nebileyim neden bazi doktorlar bukadar gunu arka arkaya degerlendirmemizi söyluyorlar ..:KK64:

hayirlisi bugun test yaptinmi ?
Canım dün geceyi de değerlendirdim :spor:
Henüz bugün daha ovülasyon testi yapmadım. 1 saat sonra filan yapıcam.
Şuan akıntım durdu zaten. muhtemelen çatladı bakalım artık nasip. testi yapınca çatlama oldu ise yazıcam foruma inş.

Olumsuz dusunme hatta hic dusunme 👍 ben tam dusunmeyi birakmisken ilk bebegime hamile kalmistim. Cok ciddi problemler yoksa gerçkten bu isin buyuk kismi psikolojik. Bana da derlerdi de inanmazdim. Demek kolay tabi de uygulamak zor. Ben esim yurt disina cikacagi icin mecburen umidimi kesmistim. O ay cok rahattim. Ve hamile oldugumu ogrenmistim. Umarim her sey yolunda gider senin icin 😊
bi sorun yok pokistik over dışında malesefki

Kızlar bugün normalde öğlen 12 de yapıcaktım ovülasyon testini ancak unuttup su içtiğim için beklemek zorunda kaldım 2 saat kadar.

Tahmin ettiğimiz gibi dün pikdi bugün çatlama olmuş. silikleşmiş ikinci çizgi, ben Pikden önceki günü yani salı gününü ve pik gününü (yani dün akşamı) değerlendirdim. Bugün çatlama günü ancak maalesef bugünü değerlendiremeyeceğim. Evimde tadilat var ve kayınvalidemde kalıcaz bu akşam.

Normalde 14.gün yumurtlarım ama bu sefer 12.gün de oldu. 13. gün çatlamayı gördüm şükür.

Tadilat da bugünü buldu anasını satayım, 1 haftadır bekliyoruz gelmediler bugünü buldular :KK43::kızgın:
Dün akşam ki ve ondan önceki akşam ki tuttacaksa tutacak artık kısmet :)

Untitled.jpg

X