Adetten iki gün sonra mı yumurtladinevet öyle diyorlar
Benim adetten 2 gün sonra oldu tutarsa kız diye düşünüyorum yazılanlara göre ama erkek istiyorum nasıl olursa artk Allah bilir
Bence x ler daha uzun yaşadığı için tutturmak daha kolay :))))
Bugüne kadar x lerde bitmiştir canımYok canm yumurtlama bugün bugüne kdr tüm y ler öldü :)) 5 gün önce idi ilişki
Vana erkek yapmak kolay gibi geliyorevet öyle diyorlar
Benim adetten 2 gün sonra oldu tutarsa kız diye düşünüyorum yazılanlara göre ama erkek istiyorum nasıl olursa artk Allah bilir
Bence x ler daha uzun yaşadığı için tutturmak daha kolay :))))
:)))))) inşallah ama ilk günler hamile kalan da çok okudım da amaan hayırlısı 1 temmuz adet günü olmazsa anlarmBugüne kadar x lerde bitmiştir canım
Evet bende okudum adetten hemen sonra yumutlama olabiliyor:)))))) inşallah ama ilk günler hamile kalan da çok okudım da amaan hayırlısı 1 temmuz adet günü olmazsa anlarm
Ay dedim bilmedigimiz seyler mi var öğrenekAyyy gulesim geldikonuyu anlayamadık bir türlü
Yaa hızlı koşan x de varsa :)) bu ay olmazsa temmuzda yumrtlamdan 1 gün önce ve yumurtlama günü denicemVana erkek yapmak kolay gibi geliyor
Kuru iken yumurtlama nasıl oluyor acaba onu anlasamEvet bende okudum adetten hemen sonra yumutlama olabiliyor
HahahaAy dedim bilmedigimiz seyler mi var öğrenek
Kuru iken derken nasıl kuru canımKuru iken yumurtlama nasıl oluyor acaba onu anlasam
Akıntısız yaniKuru iken derken nasıl kuru canım
Onu bilemiyorum canım ama oluyordur akinti muhakkak bunu yaşayan biri olsa daha iyi net ogrenirdik ama bu genele vurunca az bir ihtimal zatenAkıntısız yani
Adetten sonra 2 3 gün kuru sonuçta hatta sdece yumrtlama günleri akıntı oluyor
Yani bende kuru :)Onu bilemiyorum canım ama oluyordur akinti muhakkak bunu yaşayan biri olsa daha iyi net ogrenirdik ama bu genele vurunca az bir ihtimal zaten
Yani canim sperm içime girmismidir tam yaniNasıl yani birşey yapar mı derken canım anladım ben yazdığını
İnşallah canım dua edinİnşallah bu ay olur canım
Diyorlar sperm geri dışarı gidyr böyle birşey varmıİdrarini yapinca ne oluyor ki
Yok canım sanmıyorum idrarın geldigi yer ile spermin gittiği yerler farklıDiyorlar sperm geri dışarı gidyr böyle birşey varmı
HoşgeldinBeni de alın burayaaa☺ 12 temmuz